Фрази для дівчаток знайомств

"Дівчина, можна сказати мені, як потрапити на Червону площу? й

Дівчина, вгадайте, що ваше ім'я?

- Подружка! Який винний магазин ви віддаєте перевагу в цей час?

Ви коли-небудь був молодий чоловік на ногах перед?

- Дівчата, тут мій друг так сниться зустрічі: (говорити один з друзів, як правило, більш досвідчений, якщо другий зламаний підходити з ним)

“Дівчина, нехай ви $100, що я запрошую вас провести ніч і ви не будете? й

- Дівчина, ви напевно знаєте. Я купив макарони, і що робити з ними – не дуже впевнений (якщо уточнення слід, продовжуйте далі: «Чи можу я завжди консультуватися з вами?»)

Чи можна сказати мені, чому слон має стовбур?

Тексти пісень, а це означає: Дами, ми не локальні, ви можете сказати мені, де ви живете?

- Дівчина, дівчина, можу я ходити з вами, тому що всі види стержня мене, запитати документи.

Який розмір взуття носити?
38-й:
- Ну, тут ми!

Дівчата, ви настільки красиві, що я безмовний і повітря застрягає в горлі. Будь ласка, збивайте на спині.
Чи знаєте ви, що Motorollu труби? Вчора, автомобільні ключі, сьогодні Motorola +

Зрозуміти мене, дівчина, твоїй мамі потрібно сина-право?

Дівчина, у вас є найкрасивіше місце, прикрашене (дивитися уважно, де вона виглядає, дізнаючись, що вона вважає найкрасивішою).

Я шукав у словниковому синонімі слова – ваше ім’я було занадто.

- Як було небо, коли виїхали?

- Вибачте, я забуту номер телефону. Чи можна ви запозичувати вас?

Чи можете ви сказати мені, що час це?
17:45
- І безкоштовно?

до Що ви думаєте про цікавий молодий чоловік повинен сказати про гарну дівчину при зустрічі по вулиці, щоб не відмовлятися?

Ви дуже красиві, і красиві дівчата повинні бути відтворені.

Чи можете ви сказати мені, як потрапити до серця?

Ви знаєте, які гарні страви? Я вирішив дізнатися свою назву і попросити номер телефону.

Ми є андроїди з планети Almanakan. Прибув на вашій планеті з метою контакту з місцевою цивілізацією. Про нас

до Зрозуміти мене, дівчина, твоїй мамі потрібно сина-право?
Ні.
- Ну, що ми робимо? Тоді не вказуйте, поки ми живемо.
До речі, моє ім'я:

- Чи ви приїжджаєте?
до Якщо ви запрошуєте мене, так.

- Дівчина! Я поміню мій розум.

Прийміть досить близько до дівчини, ви можете стояти на хвилину або два з зовнішнім виглядом людини задумавшись про щось своє, а потім обрізайте нещастяне невинне питання:
- Дівчина! Чистий Я тримаю вас, або ваша краса робить ноги кашель!