Запрошують дівчину від бідної сім'ї до благородства сміятися, але швидко занурилися німими, коли вони побачили, хто прийшов з собою.

Чи можна це? дівчина Чи не людина, яка стверджує бути? Ця дивовижна історія сталася до Валерія, хмелю і простого студента. Що сталося з молодою жінкою? Чому сім'я грає важливу роль у таких складних скручках долі?

Дівчина з бідної сім'ї, Лера переїхав до нового міста, оскільки вона вступила до престижного університету. Вона була дійсно красива дівчина, але не поспішала підкреслити всі її шармії відповідно до останньої моди. Я завжди спробував вчитися добре і пам'ятати тільки з розумом. Для доброти і ніжного характеру дівчина легко прийнята в гуртожитку. Вона знайшла спільну мову з новими сусідами та однокласниками.

Але величезний стакан тарі в цьому бочку меду розбризував знамениту велику племінність, яка навчалася з Валерія в одній групі. Андрій, Діма та Тимофій може похвалитися не бідними батьками, які нічого не пошкодили для своїх синів. Так вони оплачували навчання в одному з кращих університетів країни, жили в орендованих квартирах, розібралися на особистих іноземних автомобілях.

На очах трьох хлопців називають «трикут зла». Звісно, вони не допомогли однокласникам, а на першій можливості вони спробували забути, закликати, приниження, ласки. Деякі спробували об'єкт, але з часом вони зрозуміли, що боротьба з хлопцями просто нереально. Андрій завжди атакував перший, і Тимофій і Діма з'єднані позаду і просто Вони не дадуть супротивнику шанс.й

Яскраві, але ніхто не чув, щоб розповісти їм захоплене слово. Учні зважилися з рельєфом, якщо вони не побачили тринності знову у своїх лекціях або семінарах. Не потурбують хлопці, бо вони знали, що все вже було захоплено. Так провів час для вечірок в клубах, спілкуванні з дівчатами, ненависне задоволення.

До Валерії та тріо великих ніколи не спілкувалисяВони рідко перехрещуються доріжки. Неприпустимо, дівчина знав, хто вони були, хто їх батьки були, як погані їх персонажі були, але вона не доглядала багато. Один день Андрій, Тим і Діма вирішив приїхати до університету. Нагадували про черговий платіж за навчання.

Lera придбала себе нову блузи вчора. Увійти однокласники. Дівчата відразу почали запитати її де і скільки вона купила таку милу річ. Це не проходив Андоррі - лідер пакету основних засобів. «Valera я купив велику блузи. У вас є продаж на фермі? Компанія хлопці відразу ж вихнула в дику сміху, але дівчина вирішила не показати її погляд.

"У вас глухий? Як ви молочні корови в с.? Поверніть колхоз, я збираю вас як очищувач до моєї компанії. Ви неодмінно будете добре для цього випадку, Андрій продовжував. «Перший, не Валера, але Валерія. По-друге, я не буду навіть мати кілька життів, щоб зробити це на вашу нездатну компанію. Чи повинен я сказати? Озвучений голос Валерія. У групі хлопців було легко. Про те, що сталося.

Хто це? Дівчинка, яка погана об'єкту до трьох багатих синів. Учні здаються звичайними вчителями. Мама в школі, і Дад в деяких університетах миття своїх штанів. Просто, що все. Як звичайна дівчина з простих сімей. Я чув, щоб поговорити, як це. з елітою? Коли Лера прийшов, ніхто не знав її. Але після цього інциденту вона стала відомою. Історії про те, як були цвяховані, переросли з усіма сортами спекуляції і стали легендою університету. Але цей випадок не давав хлопчикам мира. Вони захотіли приховати дівчину і помстити.

р.

Про рік, оскільки Андрій потрапив у боротьбу з Валерією. В компанії хлопці продовжили скуштувати і запікати всіх, але вони спробували не піднятися на Лера, якщо це можливо. Опитування студентів ВНЗ запроваджений Андрієм самим. Здавалося йому, що в той момент він був зловживаний відромом шламу. «Як зробити цей Lera схожий на фольгу? І перед усім? зловживати великим.

«Андрюха, як ви плануєте відсвяткувати ювілей?» 21 рік після всього, вік, коли все і всюди можливо, Тим сміється. "Я не знаю. Я ще не вирішив, Андрі кинули. «Діма з подразненням. - Я був досить. Стоп водіння, краще запрошувати своє місце на добу. Як тільки він покаже в своїх лавках в ресторані, нам не потрібно аніматорів. Тимофій і Діма славно сміхалися на подібній ідеї. «Гуї, це блискуче».

р.

Так три багаті люди почали готуватися до реалізації помстай Замовили найдорожчий ресторан, кращі фотографи і камерники, названі цілою групою. У більшості відмовилися йти, але хлопці збудували невинних очей і запропонували трюс. По-перше, Валерія не хоче йти, але її друзі озвучили її. Я хотів піти на велике свято і Зареєструватисяй Андрій особливо побачив Лера, щоб прийти, що давало початок дивним думкам в її голові. Що таке доброта?

У день свята хлопці не можуть чекати прибуття Ліри. Оператори і фотографи розповіли, що кожен переїзд в Інтернет на всіх соціальних мережах, щоб кожен міг бачити шуму. Трійка вже побачила, як вони зустрічають цей наївний простетон з шляхами і лікують її як відчуження. Андрій з ексстасією розповіли друзям, що незабаром на свято прийде справжнє свято.

Друзі Лера, які вже прибули в ресторані, сказали, що дівчина приїжджає. На якому натовпу мажори з сміхом кинувся до вхідних дверей. "Що їздити? Від бажання побачити цю погану просту

Спочатку натовп не звертав увагу на джип, який прибув у ресторані. Це поширене явище, чому я дивився? Тоді виходив з автомобіля, щоб відкрити двері своєму супутнику. Він був власником ресторану, де відбувався свято. А потім, нарешті, отримав там. Ця красива дівчина в стильній сукні, яка вийшла з автомобіля - Валерія.

5362.

«Я не впізнав мене, фольги», сміхався Лера, «Андрюша, що сталося на обличчі?» Вона звучить, як ви 5 років і ваш хамстер просто засмоктувався в пилосос. Все океї? Чи є ти? Але Андрій дійсно не мав обличчя. Він був готовий. трахнувй Тимофій і Діма бездоганно кидаються на відкриті двері Валерія, як підніжка. Андрій почав виготовляти фотографів, щоб нічого не було знято, збираючи їх обладнання. Так, свято було успішним.

Не знаю, що Валерія переїхала до цього міста, щоб піти в університет самостійно. батько працював деканом одного з факультетів, і її матір працював директором престижної гімназії в рідному місті. Але молода леді хотіла все для себе. Вишитий скромно, зв'язки з багатим молодим чоловіком, теж не рекламодавець. Саме так вона зуміла навчити пучок синів багатих людей. Тільки ці діти ще не заробили.

Від редакції. Вони говорять про те, що вони зустрічаються на одязі, і Відправитий Життя ускладненене, і це не означає, що ви повинні оцінювати покриви. Весь світ у людей. Часом вони є сотні разів більше, ніж чужі зірочки.