Перша дитяча виставка-конкурс

На захиснику Дня Вітчизни в Челябінську відбулася перша дитяча виставка-конкурс постер-моделювання під назвою «Вісторські вазони». Виставка проходила з метою патріотичного виховання молоді міста Челябінська, розроблення плакатного моделювання, сприяння кар’єрної орієнтаційної роботи з рекрутингу кас в університетах ВПС РФ.

В цілому, виставка виявилася дитячою умовною, оскільки дорослі учасники зазирнулися в моделюванні. Але тільки діти були допущені в основні призові номінації.
37 фотографії, джерело.

3610Р. 4200Р.

У клубі Челябінського військово-авіаційного інституту навігаторів відбулася виставка. З 23 лютого перед клубом влаштували невеликий армійський відпочинок з польовою кухнею, обладнаними ретро-автомобільами, називають реенакторами в військових формах Великої Вітчизняної війни.

1,1 км

-

У лобі клубу організували щось схоже на виставку боєприпасів та зброї Великої Вітчизняної війни.

4. У

-

Що таке фриз в зимовому камуфляжному каву?

6. Жнівень

Вибрати 42 _

Виставка моделей знаходиться на другому поверсі клубу. Один з дорослих учасників виставки був відомий у колах моделювання Челябінська, великим коханцем авіації Пономарев Ілля. Він представив свої три моделі тут: Ту-134UBL, TA-7S - двосерцева версія навчання A-7C Corsair II та німецький танк Leopard 2A5. На виставці був один з техніків Ту-134УБЛ на основі Чаголя, який оцінив роботу Ілля.

7. Про нас

(доб. 3)

ТА-7К.

9. Навігація

Леопард 2А5.

10.

У листопаді минулого року ми вже мали виставку букмекерської моделі в місті, яка, за принципом, щорічно проходить. На цій виставці було багато робіт. Я намагався захопити переважно невидимі роботи (крім одного An-12, добре, про це нижче). На жаль, багато моделей були настільки круто зроблені, що я не міг вірити в шкільний вік автора.

Як завжди я приваблюся до авіації.

11.

Імпресивна модель стратегічного бомбардувальника 3М.

13.00 р.

р.

-

Американський човен "Корсар".

15.00 р.

На виставці були представлені два моделі різних масштабів. Кожна модель призначена у вигляді діорами. Наприклад, в аеропорту Кольцово працює Ан-12 меншої ваги.

16.00 р.

Я вже бачив цей AN-12 на листопадній виставці. Але минулого разу я взяв тільки одну фотографію з ним, за яку хтось в коментарях навіть пропсував мене про те, що так як такий великий An-12, можна буде показати більше кутів. Я скоригую цей час.

17.00 р.

р.

-

Я не можу уявити, що потрібно буде зібрати таку модель з так багато тонких ниток і прохолодних деталей двигуна. Браво автору.

20.

Прохолодний Як-42.

21.

, Україна

Двомісний міГ-15UTI.

22.

Модель Мі-8 відчуває руку недосвідченої дитячої моделі.

23.

Радянська копія американського «суперфортеця» — стратегічний бомбардувальник Ту-4.

24.

Російське покоління бійців 4++ Су-35.

26.

У цей день серед відвідувачів виставки були кадети Челябінського військово-авіаційного інституту навігаторів, а лише солдати, які знаходяться на військовій службі в Авіабазі Шаголя.

27.

р.

-

р.

-

-

-

-

37.
Це моделі цього конкурсу.

Джерело: