Повідомлення місяця

Привіт, кожен! На численних запитах для всіх, хто читає, хто відвідує нас і хотіли б спробувати себе як блогер, було прийнято рішення організувати невеликий конкурс на кращий пост місяця. Приз - 3000 рублів.

Точка дуже проста. У період з 28 серпня по 28 вересня ви можете опублікувати свій матеріал на VeV.ru, а після 28 вересня протягом п’яти днів підсумуємо який пост був найпершим. Переможець - автор повідомлення - отримує 3000 рублів через WebMoney або банківський переказ або зарахування на мобільний телефон, рахунок провайдера. Крім того, можна купити щось в інтернет-магазині одягу.

Хто може брати участь? Кожен може брати участь. Особливі гості. Якщо ви зацікавлені в цьому блозі, якщо вас цікавить мода, зірки, музика і кіно, і ви не знаєте, і миємо щось написати, зареєструйтеся на сайті, публікуйте свою роботу.

Як визначити найкращий пост? Конкурс відбудеться на двох стадіях.

Етап один. На першому етапі я особисто відправляю кожну з повідомлень, опублікованих протягом 30 днів. Я отримую 10-15 постів, які я хотів би і бути номіновані на премію Гранд. Не просто писати один пост – якщо кілька ваших повідомлень добре, всі вони можуть бути на списку. Це, велика кількість постів збільшує ймовірність виграшу.

Етап два. Експертна комісія, що складається з топ-блогерів нашого сайту, оберіть найкращий пост за голосуванням. Експертний комітет складається з наступних осіб:

Кожен з цих дівчат написав десятки або навіть сотні постів на нашому сайті, вони будуть оцінювати вас. Після закінчення конкурсу я особисто зв'язую кожну з них і запрошуйте їх, щоб оцінити ці 10-15 номінантів на п'ятиточковому масштабі. Пост, який забив кращий середній бал отримає звання найкращого повідомлення місяця, а його автор – 3000 рублів. Члени комітету не зможуть голосувати за себе.

Як писати повідомлення?
Для тих, хто не написав нічого на нашому сайті.

1) Зареєструвати (якщо ви є гість), знайти кнопку «писати» на головній сторінці та натиснути на неї:

2) Написати цікавий пост. Як це:

Аналіз польоту: чоловіча альтанка проти жіночого альтанки;
Дуель з двох "зірок": цукіні проти вовка;
Раритетні фото знаменитостей
Ви ризикуєте носити це?
Друкувати все.
60-70-80-ті. Частина 1.

Це просто приклади, нічого більше. Виберіть вашу оригінальну тему. Головне, що ваш пост був цікавим для читання – про те, що я зацікавився читанням повідомлень на посиланнях.

(3) Текст статті має бути унікальним, тобто письмовим силам, не скопіювати. Виняток: цитати з чужих слів. Але, навіть якщо є цитування, стаття все ще повинна містити текст вашого персонального автора в достатній кількості. До речі, якщо котирування видаються з цим тегом:

(4) У статті обов’язково повинні бути переважно фотографії. Фотографії повинні бути 30-40 (але не жорсткі кадри). Фото з авторськими правами російських сайтів заборонені. Допускаються фотографії з авторськими правами на англійську мову, але бажано, щоб кількість фото домінантних фотографій «скопічні».

Якщо ви шукаєте фотографії за допомогою Google Images, є можливість побачити «різні розміри» і «символічні фотографії», які можуть містити однакові фотографії, але більші розміри і без авторського права:

(5) У статті необхідно мати ріжучий тег, який скорочує пост на головній сторінці. Зрізаний тег необхідно встановити відразу після першої фото (відсутні винятки при зрізі можна застосувати після другого або третього фото). Щоб встановити мітку, потрібно натиснути цю кнопку:

р.

(6) У статті можуть бути кліпи. Відео YouTube можна вставити в повідомлення:

Що це, ми збираємо коробку в «Використовувати старий код», а потім скопіювати код.

7) З точки зору вибору фото – необхідно підтримувати баланс фото та їх інтересу. Саме з одного боку бажано великі фото (більше 550 пікселів по ширині). Але іноді немає підходящих фото великого розміру. Наприклад, бажаний кадр з кіно або кого-небудь весілля фото може бути тільки в невеликому розмірі. Тоді ви можете розмістити цей найменший розмір.

Наприклад, якщо ви пишете пост про те, які гості з'явилися в серії Друзі, краще додати в пост-підлітку з серії з цими самими гостями, а не з червоного килима. Це право. Не вірно.

(8) Як завантажити всі фотографії одночасно (з комп'ютера)? З цим навантажувачем тут:

Це, натисніть на відгук, потім виберіть список файлів для завантаження, потім натисніть кнопку «завантажити». Якщо цей навантажувач не працює для вас, ви можете скористатися альтернативною (знакою зображення). Або, скажеш, спробуйте ще один браузер (наприклад, Firefox).

Ну і все. Я дивлюся на ваші повідомлення і удачі!

Якщо у вас виникли питання щодо вибору теми або оформлення повідомлень, напишіть мені.