386
Некоректне кріплення призводить до того, що Бог відмовляється від людини.
Дуже часто, неправильно розміщені акценти під час кріплення призводить до того, що Бог залишає за собою кріпильна людина з його допомогою і він потрапляє в грубе порушення стібки.
Наприклад, після двох і пів тижнів людина раптом полюбляє дружину або дитину в проході, або кварелі з колегою на роботі.
Ми знаємо патріархальну формулу, яка виникла восени, передувала гордість. І в ситуації «розшуків» під час скрутки нам необхідно думати про те, як ми відокремили себе від Бога, що нам необхідно переосмислити в собі.
Дуже важливо знайти і продовжити з Лентом внутрішній стан, який ми дуже дивимося вперед, для яких Церкви дуже вдячні, тому що вони отримують важливі глибокі духовні подарунки. Засіб для цього може бути середи і п'ятниці - швидкі дні - в інші часи року.
Якщо ми подивимося на книгу про харчування, ми побачимо, що в багатьох канонах, Форті-Центрі, середах і п'ятницях сприймаються церква таким же чином. За порушення Лента, порушення в середу і п'ятницю протягом усього року, накладається однакова пеня.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для того, хто з'являється в Чистому понеділок: це особливий стан, коли ви вводите світ Lent. Ви готові до роботи, у вас є ревнощі. Так ви почуваєтесь вранці і в п'ятницю.
У період неофитизму Бог дає людині цінні подарунки. Як мандрівник, він піднімає його високий і показує його чудове місто, яке потрібно пройти, щоб пізніше він знає, що шукати. А потім знову надягає її на землі: перейдіть зараз через вітрові смуги, яри, гілочки і чагарники. І людина починає усвідомлювати, як далеко він з кінцевої мети.
У першому періоді в період неофітичного горіння, перед Богом, ми сприймаємо себе як повністю неадекватно. Бог не бачить наших гріхів, і ми бачимо наші гріхи.
Тому ми можемо сказати, що наші перші кроки, які ми пам'ятаємо як диво, що ввели наше життя, коли ми відкрили духовний досвід, дивовижна культура кріплення, були даром від Бога, нестерпним, незаслуженим.
Тепер потрібно приїхати до цього сприйняття самостійно, і це може зайняти довго. Християнство – школа.
У перший день вересня у першому класі ви подарували вам подарунок, вони не попросили вас що-небудь за перший місяць, вони давали вам самі нагороди, і ви вважаєте себе відмінним студентом. І тоді, коли розпочато реальне дослідження, і з ним є три і два - ви розумієте, що ви повинні працювати.
Так не існує нічого неправильного, якщо ми припинили відчуження «згоряння», яке ми пережили в перших постах. Тепер ми повинні працювати.
Бог має ціль для нас, Познайомтесь, що Бог дає людині благодатність не для вірту, а не за роботу, яку він зробив, щоб набути їм, але для зволоження він отримав під час цих робіт.
Отже, результат застібки буде, коли ми занурюємо себе, тобто подивіться себе як слабкий, так як ми дійсно є.
Бог повинен обмежити нас для роботи з благородством. А потім, рано чи пізно, сприймаючи, що на початку нашого церковного життя повернеться.
Якщо ви не можете зупинити свій гнів або інший пристрасний... - Вам не доведеться розпадати. Ми повинні вірити, що Бог дивний, Він знає заздалегідь, що ми грішники. Але Він навчає нас, веде нас до себе, вирішує нас, любить нас.
По суті, питання не сором'язливо себе з великим запахом. Господиня повинна скуштувати себе щодня, принаймні. Краще кілька разів на добу. Щоб жити в присутності Бога. Давід сказав: «Я зустрінемося з Господом до мене, за Я в правій руці, що я не можу рухатися». Я маю на увазі, Давид постійно відчуває Бога.
Lent і Holidays 8 березня, 23 лютого і Lent
- Думаю, що наші родичі, для яких 23 лютого та 8 березня важливо привітати та показувати любов.
Як для сімейного відпочинку, у мене майже завжди є іменинниця. І ми, звичайно, відсвяткувати їх. Значення свята не обов'язково їсти щось швидко, але що люблять, люблячи один одному зібраний разом. Це розкіш свята.
Відвідування?
Ми можемо уявити, наскільки важко було для Monk Seraphim, щоб вийти з затвору. Але Божа Матір показав йому піти і отримувати десятки людей щодня.
І так до нього, герміт, який був постійно в молитві, в Божественній Дузі, люди пішли з таким болем, брудом, квублами, квублами, пристрастю. Як ми святі? Ми і матір Божої Матері постійно тягнеться на деякі наші турботи, які не так важливі в глобальному розумінні.
Вони не слухають нас, вони молилися Господі.
Ми не хочемо, наприклад, Святого Миколая або цілителя Пантелеймона сказати: «Ви знаєте, поземне здоров'я не головне, немає нічого спільного з усіма нецензурними». Тексти пісень, а це означає: І ми йдемо до святих з тим, що є заспокійливим, тривожним.
Так ми, звичайні люди, якось попрошують своїх рідних, друзів, які чекають нас, раді бачити нас? Ми збираємося боляче їх, змотивуючи їх, щоб швидко зараз?!
Звичайно, вам не потрібно викликати друзів і сказати, «Я помістив щось, запрошуйте мене, щоб веселитися». Це різні.
Я повторю, людина дається таку розкіш, як спілкування з близькими. І ви можете зв'язатися з ними без порушення статуту повідомлення. Але якщо ви повинні розбити правила любові, вам доведеться розбити їх і потім п'ятити. Це теж буває. Ми знаємо подібні приклади, в тому числі з життя святих, наприклад, Святий Спиридон.
А ось історія: Свята Філарета Москви, не встигла засвоювати будинок до якогось благородного чоловіка на Масляні, несподівано прийшов на перший тиждень кріплення. Коли він посипав будинок, він вніс на кухні, і м'ясні страви готують там: благородник не чекав святого рівно сьогодні.
Святитель - монах, який не за смаком м'яса протягом десятиліть. Він стикався з дилемою не просто розірвати швидко, але і всю чернасту традицію (російські монахи не їсти м'яса) або перепропанувати людину і славити його по всьому світу, що таке, як він займає його швидко.
Святий благословив непристойне рішення: він підійшов, смакував це м'ясо, оцінив варіння і пішов, щоб посипати далі. Це Лент! Але він зміг показати, що це означає любити людину. Крім того, навіть просто шукайте іконку, ви можете зрозуміти, що він був плакатом.
Пост і "медіа" Дуже важлива медіа-пошта. Зауважте, що перше, що ми попросимо Богу – це перша екцинія практично в кожній божественній службі «про світ вище», тобто про світ Божого нащадного зверху. Віртуальний простір є катастрофічно знищуючи цей світ.
Доброго часу в соцмережах, безкінечних коментарях, листуванні, зануренням в чужих постах (слово схоже на те саме, але його значення відрізняється) – внутрішньо дуже багато руйнує людину. Великий Lent краще відійти від цього. Якщо це важко відмовитися, запускати заголовки один раз на добу.
І не боїться випасти з інформаційного простору, пропустити щось. Новини пізнання дуже важко, і, можливо, більш важливо, щоб зміцнити молитву примирення, бо коли християни молилися, вони набагато більш активні в цьому світі, ніж коли вони хвилюються про погані новини. Якщо ми просто нервові, ми турбуємось, то простір невидимості досягло нас і поразив нас.
Якщо ми не можемо протистояти такому внутрішньому девальвації, залишаючись в інформаційному просторі, то краще заспокоїти себе з неї одночасно.
Крім того, мені здається, що зараз так багато людей падають під сильною залежність від Інтернету, що можна порівняти з спиртом або лікарськими засобами.
Тож спробуйте не сидіти перед екраном ввечері. Може бути ваш підліток буде грати менше комп'ютерних ігор? Так, спочатку буде здаватися складно, але потім буде легше і будуть інші інтереси, які корисніше. Наприклад, сімейні розмови, сімейне спілкування.
А ті, хто не їсти м'ясо або піти в храм? Недбале ставлення, звичайно, не повинно бути. Навіть якщо людина вирішує швидко, обмежуючи себе певними продуктами, це може бути такий несвідомий крок до Бога, і це дуже важливо.
Я пам'ятаю дітей були в спортивній сесії в храмі, і я чекав їх, щоб поговорити з людиною. Прийшов час. Ця людина є дуже потужним, дуже спортивним, і він каже мені, я не можу зробити без м'яса. Як мінімум до Lent? Як довго це триває? Добрий день і тиждень! Що?
Тоді я пропоную намагатися від найменшого свята. "Сім днів? Я не хочу, щоб співрозмовник відповів. «Що робити три дні» «Я спробую. й
Я зрозумів, що якщо цей потужний спортсмен закріпився протягом трьох днів, це буде більше, ніж всі мої швидкі дні в рік.
Але Господь не дивиться на зовнішній вигляд, але на внутрішній, а іноді такі спроби набагато більше, ніж наш статутний обов'язок, що ми повинні судити іншій людині!
Звісно, якщо така людина просить нас, ми можемо вказувати його до мети швидко. Але не так багато, що «з гріхом, ви неправильно», але показати, скільки він втратить без відвідування таких чудових швидкісних послуг. Це втрата, яку не можна зробити.
Якщо ви приїжджаєте тільки до Великодня служба, ви відчуєте і розумієте менше, ніж якщо ви відвідуєте Послуги Святого тижня, які є справжнім скарбом. Ви можете розповісти, як ви вперше відкрили ці скарби. Про послугу 12 Євангеліє про те, чому немає Літургії на Добрій п'ятницю.
Так, для тих, хто починає Lent вперше, я консультую вам думати про те, де можна обмежити себе. Можливо, не варто припускати всі строгості, які тривалий час перевозять християни. Вам необхідно вибрати менш складний захід, але який ви будете витримувати весь пост.
Необхідно відкрити послуги Великого Ленту. Попри те, що це таке, щоб прогулятися по неділях, на будні дні, променювати в півпорожньому храмі під час роботи Лентена. Обов'язково підготуватися до причастя на Доброму четвері.
Джерело: www.pravmir.ru/8-marta-postu-ne-pomeha/