Як провести літо, щоб він не болючий

Я не думав про те, як живуть батьки. Я просто побачила своїх батьків. Не дивно, чому мій мама сидить до середини дня і змусить мене ще одну ексклюзивну сукню. Чому миємо підлоги, коли всі пішли на ліжко? Чому рано вранці у вихідні? Я думав, що вона любила життя і насолоджувалася нею. Я зроблю, що тепер я б хотів би отримати таку «прозорість» від такого життя.

Я часто пам'ятаю, як ми жили. І кожен раз, як можна було зберегти всі діти чистими і будинок крім того, без елементарних умов. На подвір’ї немає комфорту, тобто вони були, але були на вулиці, на дворі! В нашому будинку немає води, ні води, ні туалету. І ніхто не скаржався.

З ранку до пізньої ночі ми вішали на вулиці, бігаючи додому до бородавки крі нашої матері з вікна, просто покласти хліб і вершкове масло в наших ротах і пити сніп води. Ми не встигли їсти, не встигли спати. Я завжди був дуже худим. Я виграв багато і не знаю майже нічого. Моя мама була сором'язлива перед людьми для мене. Коли вона змусила мене їсти, вона завжди сказала як стимул, який вона може бути позбавлена батьківських прав, якщо її дитина була дуже худою. І я, від страху, що я можу втратити маму через свою несправність, почався жування.
Моя коліна була як дві худі попелиці, які ніколи не загострили абразії або сови. На сцену трагедії ми клацали ці нескінченні рани, буквально посипаючи на аркуші подорожника, а брудніше листя, швидше за все, наші рани загоюються. І коли мій мама перетягував мене в ванну в суботу, там я кричав в болі, коли вона спробувала не зашкодити мої рани, милосердя мене з милицею. І я був всім, як один великий синець. Ці діти рідко видно на вулиці. Наші діти тепер гладкі і добре подаються. Склеюємо їх бактерицидним патчем на крихітній стирання, заздалегідь оброблений перекисом і пам'ятаємо про травму на тиждень ... Тепер потрібно докласти всіх зусиль, щоб взяти дитину на вулиці, щоб пройти ..., в процесі мотивації його з приниженням комп'ютера, телевізора, планшета ... А потім були діти асфальту! Ми провели весь день, що працює по вулицях, граючи прихований і-сек, рубаючи голубці в горищі, потім почали грати м'яч, збиваючи їх на стіні сусіднього будинку, і господиня завжди спустошила нас не даючи їй дитину спати. Ми безкінечно стрибали в «класика», через мотузку, через гумку, знала мільйона ігор з м'ячем, любили тиху і хитру гру «обручки».

Ми завжди стрибали з десь, з якоїсь причини ми були своєрідними стрибками в часі. Ми піднялися деревами, а потім їдемо, щоб вийти вниз. І в наступний день, ми все ще піднімалися, що дерево знову і навчилися стрибати так, щоб не розбити нашу шию.
Тепер наші діти верхова їзда з красивими кольоровими гірками, стрибаючи на благородних трамвайках.

Коли яблука дозрівають в наступному дворі, ми стали мисливцями. Ми змащуємо цим яблуним деревом всю вечір, одержуємо годинниковика, витісняючи в абсолютно іншому місці, але годинниковик був «пурпурним» до нашого яблуняного дерева, просто ми добре розтоплені газони, як трава з бісону, з нашими сандалі, і зламали гілки яблунього дерева при спробі отримати найбільшу яблуню. Я ще пам'ятаю смак тих яблук. Як можна їсти ці дикі яблука? Ми також порізали зелену сливу і їдемо її з нашим ротом повною, поспішаючи, і її каустична кислота, здавалося б, вдарив кожному нерву в крихкій нервовій системі. А ще це було смачно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Тепер наш холодильник наповнений смачними яблуками з п'яти сортів і наші діти ніколи не підійдуть до дикої яблуні, ризикуючи їх дорогоцінне здоров'я ... і навіть не з'їсть дозріває місцеву сливу, коли є великий імпортний в магазині.

Я також пам'ятаю, що на початку свята школа дав нам, студенти, завдання з збору трави. Місто не розуміється. У той же час, в кінці щоденника намальовувалися жахливі фрази «перекладені (не переведені) до ... такого і такого класу», і цей переклад залежав не тільки на дослідження, але і від цієї колекції трави. Тому я зробив це завдання дуже серйозно, так як я був дуже боятися, що після всіх болю в навчанні, я не можу передаватися в наступний клас через деякі трави там. Але це не все. Не хочу, щоб ми пішли. Так, протягом двох тижнів я бона похилого кропиви на всіх кутах мого села, а потім перейшов на роботу на шкільну ділянку, полив і очищення наших бур'янів, які ми будемо їсти в школі кафе наступного року. Після всієї цієї роботи, нарешті, отримав вирощений "перекладений", з довгою літературою, яка буде читати влітку, з вагою рельєфу, ми пішли відпочивати.
Тепер наші діти забувають про школу в травневі свята, і травень вважається місяць, щоб підготуватися до свят.

Все літо ми не робили нічого! Моя мати і я пішов на ягоду на стопі три кілометри від дому! Тепер я думаю, що мені важко піти з хлопчиками в клініку для вакцинації, ця поїздка збиває мене з мого звичного килима. А потім мій мама нічого не збирав двох дітей, звичайно, ми вже не були малюками, але все ще! І до тих пір, як ми отримали весь відро, ми не робили навіть витерти з нашим братом про вихід додому. І я, повісивши весь шлях на відрі, що моя мама була носила, трахкавила, як я допомогла їй і наскільки легко вона була для неї, щоб бути з мене, і вона мовчало і просто з посміханням, не потомно мені. А потім, нарешті, приїжджаємо додому, неймовірно втомилися, голодні, як сто китайських гурріль, ми почали ходити через ці ягоди.

Коли Дад придбав мотоцикл, наше життя покращилося. Тепер я їзда, як і всі нормальні люди... в багажнику... як мотоцикл з коляскою був тримісний. І кожен раз мій тато був боїться, що його ліцензія буде відхилятися, він зробить мене зануритися там і попередив бути картоплею, і кожен раз я поїхав в абсолютну темряву, я міг уявити, як поліція буде сміятися, коли вони знайшли справжню дівчину в багажнику замість картоплі!
Тепер наші діти їздить виключно в автомобілях, бажано в іноземній машині, ми любимо закріпити їх стрічкою і в будь-який спосіб тримати їх від будь-яких проблем.

Коли ми отримали трохи старших, ми переключили в велосипеди. Тепер ми ходимо по с. у світлі, німі флокони. І це почуття повної свободи і польоту я пам'ятаю для життя. У липні ми побігли поля з горохом. Зібрали цілі сумки молодих под, а потім ледь збивають з поля, набиваючи не тільки мішки, але і шлунки. І кожен раз я не хочу залишити, я хотів би побудувати тимчасовий хата в середині цього поля і жити там, поки.
Наші діти не знають смаків. Коли мій син приходить до моєї бабусі влітку, він небайдужно переходить на сад гороху, який бабуся організований спеціально для «грибоких» онуків. Є багато смаків, які не знають... Вони не знають смак свіжого хліба, для якого наші батьки направили нас, і витримали неймовірну лінію, ми отримали два плести жито, спиртного і хрусткого хліба в наших руках, які ми практично завжди не привеземо додому, жування і загартування його з усіх боків. І нічого присмаженого краще.

Ми також побігли плавати в річці, побігли вдень, коли наші батьки були на роботі, ми піднімали всю річку і поперек, і вода була настільки холодною, що вона зламала наші коліна. А коли мій мама запитав мене, що я зробив весь день, я тримала, що я сидів весь день з книгою на лавці, і мій мокрий купальник був трехерально трахнув на трос перед очима.
Тепер ми любимо взяти дітей на південь, до ніжного теплого моря.

Потім, як ми виростили, ми будемо пікніки, перейдіть на річку вранці, випікаємо картоплю, їсти їх, не очистивши їх з ясеною, і сміятися один одному, дивлячись на те, хто мав чорну рот. Я пам'ятаю, приймаю багато "YUPI", мої однорічники будуть розуміти, що ми говоримо про, чисто хімічний порошок з привабливим запахом заморських фруктів, залишаючи незабутній колір на муску, вирощений його, виявився відро - напій - не хочеться! Ми сиділи і відвертаємо його, коли в животі немає місця, ми просто чекали на природний процес позбавлення від рідини. Ми були так шкода, щоб залити цей божественний і модний напій, який ми відвертили його весь шлях назад, зневіривши один одного, таємно розсипаючи його.
Наші діти не знають смак запеченої картоплі, але знають смак чіпів, фаршированих хімічними речовинами.

Наш літо був так зайнятий, ми вистачило часу, щоб порізати і пережити гори книг. У моїй найдивовижній дитинстві це було все! Не пропустіть нічого! Навіть собака трохи мене, добре, над літом, але не покусати собакою. Я завжди любив собак, але вони не діляться моїми почуттями з мене, і тому вони не дивно трохи мене. І тоді вони взяли мене до лікарні, і вони сказали мені, що якщо я змащував ненавидимих собак знову, я б отримав сороки в животі. Вони тільки зробили два і відправили їх додому. А потім я лікував за довгий час, що я дав запліднення. А потім моя подруга і я ловила павуки в лазні, і ми випадково побачили рибу, яка була висушена на мотузці, і ми її неможливим, ми поспішали, і довелося поковтнути велику кісточку. А коли я був відштовхований до стіни в домашніх умовах і запитав, чому я припинив їсти алтогетером, я змушений визнати, що я був потерти до горла з сусідом рибою! І тоді було оповідання міста, витягаючи цю кісточку з мене, і я пам'ятаю, що мій батько блідий обличчя, коли лікар оголосив, що він замерзає мене. І з сенсу слова «фриз» я не розумію, то мій мозок миттєво реагував і дав яскраву картину мене, загорнуті як курку в сумці і покласти в морозильну камеру. Вражений, я відкрив мій рот настільки широкий, що лікар повільно, з невеликою посмішкою, як і раніше витягував спліт з мого горла. Ви думаєте, що я припинив рибу з тих пір?

Я бачу, що мої діти ніколи не розуміють це. Як провести літо для наших дітей, які запам'яталися щодня?

浜у 涓 蹇