344
Чому потрібен біль?
Я люблю те, що не бо я духовна людина, але бо болить сперечатися з реальністю. Байрон Каті, «Любо Що таке» Ви запитуєте, що біль, тому що немає людей, які ніколи не відчувають болю.
Ти можеш заспокоїти весь час або раптово, хронічно, або «о».
Щось ви «побачте, що хтось може бути дуже болючим. Іноді ваша душа болить так багато, що ви хочете скуштувати на місяць.
Як кажуть зараз, якщо у вас немає ніяких больових відчуттів, перевірте, якщо ви загинули.
Іноді біль так поганий, що ви замішуєте його і хочете позбутися від неї. Ви кажете, чому вам потрібна біль? Я. Сьогодні Хочу висловити свою подяку болем, що веде нас через життя.
Оскільки біль є найважливішим інструментом Всесвіту, щоб досягти нас.
Біль є сигналом, іноді молоток на темі, що щось неправильно зламався. Зміяти, приділити увагу, де болить.
Сьогодні ми розглянемо, що ви попередили.
- фізичний біль,
- емоційний біль,
- психічний біль,
- духовний біль,
Що таке фізична біль? На фізичному рівні біль є ознакою порушення певних локальних нормальних процесів організму. Наприклад, потік крові, лімфи, киснем - будь-який потік, який повинен протікати там.
Але особливо часто біль пов'язаний з спазмом м'язів.
Десь в організмі, в якому настає половина тис м'язів, виникає спазм, порушується кровотік, подача кисню і живлення певного органу.
І чим довше це триває, тим більше м'язів, що знаходяться неподалік, в цьому процесі (перший друг-м'язько більше не є помічником, але перешкодою) – тим більше органів, які залежать від цих «похилих» м'язів, починають страждати від «старіння» і тиску і хворіють.
Звичайно, багато людей люблять масаж спини, особливо актуальні в нашому віці від сидячої роботи і комп'ютерів.
Хороший вплив, покласти все на місце ... oh, як натискати все!
Що? Як довго? Ноп.
Кам'яні м'язи все ще будуть скручуватися і витягти весь хребет назад.
Можна сперечатися – але що про те, наприклад, нежить, що потрібно робити з м'язами?
Поширений холод, як і багато зовнішніх проявів захворювання, є тільки захисна реакція організму.
Визначте непристойність (вірус або бактерія) намагається оселитися у вас, і тіло миє їх, як це може - чхання і кашель, або секретний слиз.
Але цей брудний трюк застрягнув, тому що десь в організмі вже виникають проблеми і отвори, органи, відповідальні за імунітет «смак».
Вони хворіють, тому що потік заблокований.
І як ви можете побачити, лікарі говорять про фізичні витрати, і ми також знаємо про енергетичні витрати.
При виникненні болю на фізичному рівні м'язи вже в «блокі» – що означає, що на рівні тонких тіл вже пропустили, що викликало цей блок.
І це часто страх.
Відбувся фізичний страх, емоційний страх, омні присутні психічні страхи, а дух страху.
Немає того, що страх негайно проявляється фізично.
Оригінал дикого страху природи повинен активізувати нас для оборонних дій - серце бджільництво, гормони в крові, дихання частіше бігати або боротися. Це, перш ніж страх не застрягти в нас, але викинути.
А тепер?
Зовнішній прояв страху пригнічує і осідає в м'язах.
На подвір’ях, компанія шумує в дворі – м’язи плечів в блокі, намальовується шия (без нотирування, автоматична реакція!) і «прибуття».
Емоційний біль
Більшість блоків у нас ґрунтуються на страхі, що народжуються на емоційному або розумовому рівні.
Емоції написані в нашому тілі, яка з якоїсь причини має кращу пам'ять, ніж ми повинні мати при навчанні багатозастосного столу.
Як часто болить сказати слова, особливо від близьких! болить!
Привіт? Ви намагаєтеся бути хорошими для всіх знову? Ви чекаєте або вимагаєте бути коханим знову?
Про нас Думаю, запитайте, що страх є те, що болить вас так багато?
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Ви знову взяли його особисто, ви єдиний?
Цей біль на емоційному рівні зробить вас крім, крім.
Потрібно хоча б на рівні розуму зрозуміти, чому болить і що робити про це.
Але частіше ми робимо це з хронічним болем, що сидить в блокі в організмі.
Стійкість породжує страх відносин і проблем сноуборд.
«Хайд розбиває» з думок
Блоки, отримані на психічних пошкодженнях, є обмороженням нашого часу.
Ми всі "освічені" ми читаємо багато, ми сидимо в Інтернеті, дивуємо телевізор. Ви помітили, як багато розумних, нещасливих і хворих людей там?
Тільки людина може спекулювати так багато страхів для майбутнього, спираючись на минуле (і навіть на чужий досвід, не тільки власний).
Ви знаєте, "Який несправедливість!" Ведуться роботи, і там, ні. Це так болісно, щоб реалізувати!
Чи болить він?! Ви отримали плани? Гора конвекції, як вона повинна бути, і як ні? І вся Хомалая очікування? І страх, що вони не будуть вірними?
Так багато для скеля.
Кнок-кнок, я Всесвіт, я бачу, але ви тільки чули біль... програми, відмова мене і мої прояви, такі як, неправильно.
Енергетика застрягає в блоках і болить! Почуй себе!
Про телевізор, до речі. Ви намагаєтеся правильно харчуватися, думають, що здоров'я залежить від неї, але ви уявляєте, що вітамін морква приносить вашому організму, запалений на новини?!
З якоїсь причини ми відреагуємо краще до раптового і несподіваного болю.
Голова дуже хворий – ми зазвичай зупиняємо мислення на деякий час. Наші ніжки заспокійливі, ми сидимо (відверто ми думаємо, що страшно йти).
Але тихий хронічний біль за роки ігнорування.
Робота не шахта, я не люблю і не хочу, моя спина очила щодня, очі мої висихають з цієї книги, але ... це нічого, як і кожен інший, і не нова робота, щоб знайти і т.д.
На жаль, хронічний біль вже багато, багато разів живлять блок енергії. Це як камінь, який темний і важче.
(Для того, як ви думаєте, що це кружечки, навіть від минулих життів, то демони не мріяли про годування їх власної поведінки і думок.)
Втратити серце Біль на рівні Духа є досить державою розпаду, непорозуміння і відторгнення всього Всесвіту, його роль і місію.
Навіть з зовнішнім благополуччям ви хочете «як на місяць». й
Нездатність життя.
На жаль, біль фізично може прийти занадто пізно. Знижуючи себе в цьому світі, людина стверджує, що є іноземною клітиною цього універсального організму... як ракова клітина.
Фізичний біль зазвичай з'являється в останніх стадіях захворювання. Незважаючи на те, що повна версія вірувань і вірувань, життєві форми працюють чудесами.
Так слухайте свій біль, подякуйте йому, не подивіться на винність, іноді пройдіть через минуле менше, просто зробіть рішення, щоб жити в новому шляху.
Як звільнити себе від болю 1,1 км Послухайте біль. Визначте своє розташування та джерело. Якщо фізична, то саме де і як вона болить. Спробуйте "дивитися" його в кольорі, в потоках. Визначити область проблеми і орган максимально точно. Ви заболоєте словами, поведінкою? Що таке емоція?
2,2 км Дзвоните до допомоги.
Чим сильніше біль і довший, тим більше бере на себе увагу і міцність. Не лягли себе, що ви можете зробити це самостійно, тому що ви майстер вашого життя.
Якщо біль або хвороба серйозно турбують, то рівень енергії явно не чарівний і так йде до лікарів.
Так само, дотримуючись золотої середини і не поспішайте відразу під скальплем, проконсультуйтеся, зважуйте себе, прочитайте те, що було написано там і вирішили самі собі. З самовизначенням, не ходити до екстрімів.
Якщо біль є емоційним, подивіться на підтримку друзів, у психологічних групах.
3. У Дихати через біль плями
В той час як він болить важко думати про щось інше. Тому ми концентруємося на місці болю і дихання через неї.
Вдихати і виходити в біль. Уявіть біль як темне пляма і змийте його з потоком енергії.
4. У Знайти джерела енергії болю
Читайте, як захворювання пов'язані з нашими енергетичними блоками в Louise Hay, Liz Bourbeau або Sinelnikov. І головне - змінити, що викликає біль.
Автор: Марина Олександрівна
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki
Джерело: kluchimasterstva.ru/zachem-nuzhna-bol-zdorovje