«Як провести цей літо» – найяскравіші твори сучасних дітей. Я не можу зупинити сміятися!

Ви пам'ятаєте планування вашого літа в школі? У селі мій бабуся, в піонерському таборі, на морі. Сьогодні вони планують свої свята та сучасні студенти. Але це набагато більш глобально!

Я приготував для вас вибір найрозумніших уривків з письма студентів про плани на літо. Я допускаю, мені важко зупинити сміятися дико.

Я буду читати книги все літо, щоб у п'ятому класі я маю п'ять у літературі. Я також відіграю фортепіано тричі на день, так що я не маю проблеми з главками і фугетиками в музичній школі. Ні мультфільми. Немає річок або приховує-і-сек. Щиро дякую!
Це право від слова Дад.
Козлов Ваня, син поліції лейтенант Козлов І.І.

«Я буду мати гарне літо. Я отримую охорону здоров’я на пляжі нудиста.

... Я дуже хочу навчитися плавати на спині влітку. Я вже знаю, як використовувати Dad's. Я можу практично зробити шахту. Але тон. . ?

«У літньому я поїду до мого величного села. с. Бет-Зера, в Ізраїлі. Село добре: ви можете читати книги, грати на скрипці і фортепіано, їсти. Доброго літа в Ізраїлі!

«Я маю високі очікування на літо. Я збираюся виростити 20см, побудувати великі м'язи, дізнатися карате. І восени, з новою силою, приїжджайте до хлопців на сульфагіо. . ?

З 1 червня по 15 липня, мій бабуся і я буду збирати ягоди, а з 16 липня по 31 серпня – гриби. Крім того, планується сінництво, і ми також відгодимо свиню. І я прошу її в осінній період. Це було літо і осінь! . . ?

«В літо можна зробити те, що ви не змогли зробити решту часу. Так що я збираю, виворітний і качка, підібрати ніс, прикусити нігті і лопчити всю літо!

«Цього літа я піду до села, щоб побачити свою подругу. . . ?

«Я чекав весь рік на літо. Спочатку я влаштував школу. Потім вбиваємо математику дівчину, потім географію і працівника. А потім я піду до річки Вілуй, щоб мити золото. . . ?

«Все літо я буду різьбленням деревини. Дад сказав, що якщо я не зафіксував чотири соуси, які я мав в рік, я провів весь літо з лобзиком біля сосни. Моя дадала вона сама за кілька років, не за два роки, але на інший. І вважає, що це найкращий спосіб зрозуміти сенс життя. Я не думаю, що я можу виправити два. . . ?

«Зима буде суворою і ми повинні підготуватися до неї. Минулого року прокочуємо 45 банок полуниці та 9 мішків грибів з розрахунку 5 банок і 1 пакет на місяць. Не було достатньо, тому що зима була суворою і прийшла двічі. й

«Як я витрачаю літо не так бізнес. Це власний бізнес, як літо мій власний час, і я не зобов'язаний його врахувати. Ви повинні поважати людський привіз! А якщо ви подаруєте мені ласощі для цієї роботи, то ми, Людмила Петровна, познайомиться в Європейському суді. Я там, і я буду там інші речі. Це мій особистий бізнес і ніхто не бізнес! ?

«Я хочу взяти три місяці від тягару повсякденних турбот і бути звичайною фривоною жінкою.
Оля П, 8 років.

Це сучасні діти. Всі в догляді, так в роботі ... А тільки влітку - це єдиний час, щоб зламатися! Поділіться цими дитячими есеями з усіма батьками, дайте їм сміятися досить!

за допомогою igenno ru