Дівчина, яка співає

Юлія народилася в грудні. Вона має багато маленьких сонця на обличчі і в її волоссі, ті самі глибокі і веселі, і червоні листя. Юліа навчається в школі-інтернаті Савіна. 5 клас. Сім'я Юлі хороша, є ще 2 брати, і кожні два тижні Юлії приймають додому в село Кранур. Так чому вона в школі-інтернаті?

В даний час 11 років і назвали «дослідженням» на 11 років.

р.

По суті, сліпі люди можуть зробити більше і більше. Захоплюючи «див.» Юлія любить співати – вона співає всюди, багато, красиво, наполегливо.

Дівчина Юлії Огганової – учасник та лауреат міської, республіканської та міжнародних конкурсів творчості, парамусічної та простої музики. На Волзькому фестивалі творчості сліпих і слабозорих дітей вона сянить пісню про Калина. Це не бачив, і один сонце грає.
Це пісня про війну і не про війну. «Тато, Дад, розповісти мені про Калін, про Калин і про те, як мій дід помер у війні» – це про війну, реальний. «У вас не поспішає, ми живемо, тут ми стали пам'яткою нашого діда разом» – це не про війну.
Детальніше про інші. Про боротьбу з байдужістю - незнайомці - і страхи - вже власне. Про мету, про сенс життя, про те, що кожен є братом, пам'яттю і сонцем.
Потрібно усвідомити це: кожен може стати сліпим, ви не можете бачити фізично, і ви не можете бачити всіх, навіть подивіться.

Як виглядає Юлія своїми руками, як чутливо і ніжно вона робить її.

У мене є все, я бачив тут і доторкнувся... вона тільки 11 років, і вона вже сильніше в духі і характері... Я щиро бажаю, що все буде продовжувати працювати і розвиватися безпечно!

р.