Хост: Ця програма описує всі види страшних випадків. Ви познайомитеся з людьми, чия робота є постійним подвигом. Це люди рідкої відваги, вони паніки тільки в разі небезпеки. Депатч: У цей день я був на екстреному телефоні, і я повернув на відповідь машини, що одна фірма дала нам у разі відсутності однієї в аварійному приміщенні. Співбесіда: Дзвоните 911. Якщо ви не знаєте, що ви не знаєте, що ви хочете, щоб вам було якомога простіше. Хост: Я ходив по вулиці, що дихає свіжого американського повітря. Я завжди дихаю повітря, коли я не хочу гасити. Поки я бачив хлопчика підвіски під мостом, над залізничною доріжкою, своїми руками на парапеті. Як я був ближчим, я зрозумів, що я був неправильним і переміщеним. Звісно, це не хлопчик, але маленька дівчинка. Моя дружина і я шукаю з ранку. Дружина: Ми бажали викликати аварійні послуги, але ми боїмося шукати другий. Здавалося б, що якщо ми подивимося на другий, дівчина відразу ж припаде на залізничну трасу. Войтість: Так, вона в'язала дива її останньої міцності. Не було страшно дивитися. Я хотів закрити очі, але я боявся скидати. Хост: Я зрозумів, що я був неправильним і я пішов назад. Хлопець, який виявився, щоб дівчина була ще висить. Дуже небезпечний, коли маленькі дівчата вішають на самому мосту, без батьків. Такі дівчата можуть збити і пошкодити залізничну трасу. Дівчина: На моєму шляху назад від тренування юдо, що день я вирішив повісити під мостом своїми руками при парапеті. Не помітив, як я впала. Хост: Я помітив руки дівчини ковзання в її сонці. Залишилося лише кілька сантиметрів. Я сказав дружину. Дружина: Мій чоловік сказав мені, що залишилося кілька сантиметрів, і я запитав його, щоб підрахувати їх. Дівчина: Залишилося кілька сантиметрів, коли я прокинувся і кланув нормально. Хост: Вона, ймовірно, не хоче померти. Я вирішив закінчити пиво і, не чекаючи рятувальників, почати економити дівчину. рятувальний Джон: І ось ми Сміт відмітив ділові поїздки і опинив всі формальності, і в цей час я подав дівчину альпенка так, щоб дівчина могла захопити його. Я втратив свій баланс і впав міст. Дівчина: Я був про те, щоб вижити, коли деякі дядько почали порізати молоток на обличчі. Я думав, що він був биним, і я був дуже страшним. Я захопив молоток і натягував його на себе і на боці. Порятунок Сміту: Я бачив Джон від мосту, але захопивши дівчину ногами і вішуючи на них. Джон: Я сказав, що дівчина я був рятувальник, як чіп і Dale, але вирощений. Дівчина: Коли мій дядько сказав мені, він був Чіп і Дале, тільки вирощений, я знав, що він був божевільний. Я зателефонував за допомогу. Зібраний дівчинкою кричить, я прокинувся, щоб вийти з Івана, але слизувся на шкірі банана я був їсти і впав міст. Депатч: рятувальний вертоліт з повним обладнанням для відновлення залізничної доріжки вже підійшов до мосту, коли його двигун закріпився. Я думав, що буде відбуватися, якщо вони все кинулися на доріжках і боляче їх, і я хворий. Я бажав пиво, але не було пива. Сміт: Я вже захопив ноги Іоана, коли льотчик вертольота з мертвим двигуном захопив ноги. Пілот: Це хороша річ, що я завжди кріпився до бункера з ременем, або він буде падати, прямо на доріжках! Дівчина: Я втомлюся від божевільних людей. Я підтягував себе на мост, витягуючи всі ці фольги з вертолітом. Я думав ці божевільні люди намагалися вбити мене, так що я ran. Сміт: Я бачив дівчину, яка працює від рятувальників, і я зрозумів, що вона була в ударі. У цій державі вона могла зробити що-небудь - вдарив машину, встановіть вогонь в будинок, знищити підпілля, пошкодити залізничне полотно. Ми побігли після того, як дівчина, зателефонувавши на радіоцелю. Отець: Я вбивав себе, коли я бачив мій маленький дівчина. Вона була захоплена натовпом божевільних з вертолітом. Дівчина: Коли я бачив мій тато, я припинив боятися і почав допомогти йому вийти. Сміт: Коли ми побачили дівчину і її тато вбити в двері, ми знали, що вона була збережена. Хост: Ви просто чули історію, як відвага і відданість рятувальників допомогли врятувати дівчину і залізну дорогу. На сьогоднішній день ми розповімо, чому в Америці немає пива.