Тави Гевінсон

14-річна дівчина доведена до світу, що не про віку, а про талант. Перший запис на свій знаменитий блог The Style Rookie прийшов навесні 2008 року, коли вона була всього 11 років. Тепер його блог прочитав більше 50 000 людей, а аудиторія складається не тільки з підлітків, але і серйозні артисти. Через рік після початку щоденника вона стала зацікавленою, і дівчина стала настільки відомою, що дизайнери особисто запросили її на екрани, надаючи їй місця в передніх рядах.

р.

До того, як я почав свій блог, я вже читав інші і хотів би розвивати свій власний стиль. Я хотів створити простір, де я можу поділитися своїми ідеями та джерелами натхнення. Я дуже люблю колажі. Якщо необхідно, я даю думку про різні події.

Але це не так просто. Хтось підозрює, що Tavi Gevinson є добре керованим продуктом, підробкою якогось модного професіонала. Суддя за себе, у віці 11 років дівчина, яка виросла в сім'ї шкільного вчителя і художника, який ніколи не був контакт з модою до, починає писати публікації, статті, аналізувати різні події в світі моди на своєму блозі. Дівчинка, яка не має великих знань про історію моди, підкреслює паралелі з минулим. Захоплює особливості та відмінності, доводячи їх на фронт.
Смішні, незважаючи на те, що я не був в моді спочатку. Я завжди любив мистецтво, але я більше зацікавився театром. У моді також є театральність. Я ніколи не думав про стиль сукні. Це все дуже нове для мене. Люди кажуть: "Що добре написано." Щоб написати це, ви повинні бачити все з власними очима, зможете відчути, вимірювати, бачити речі жити, а не фотографії на стиль.com або модне місце. Ну, це просто думка.

р.

Р

Тав говорить про те, що легко і прасувати, будучи серйозною і критичною. Вона не боїться висловити негативну думку про колекції, але вона не вважає її соромним, щоб похвалити те, що вона подобалася.
Люди часто бояться сказати, що вони думають. Я тільки реагію, якщо я відчуваю, що це важливо. У модному світі багато речей, які розглядаються більш значущими, але я не збираюся обговорити їх, якщо це не справа для мене. Таві називає себе зло-нарцисистом, в той час як дівчина мила, відкрита і дуже добре зволожена. Критики пропагують її славу Анни Вінтуру. Все дуже цікаво, що виросте з дівчини! І прихильники ідеї фальшивої матерії, коли продукт зламається.
Шановна Прада восени 2009 року! Взуття дивовижна, дивовижна, дивовижна! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я хворий і втомився від всіх жіночих і витончених жінок, які ми бачимо на кішках кожну осінь. Я ще не жінка, але я втомився бути однією.

Крім того, дівчина має власний особливий і неповторний стиль. Вона представила несподівані фотографії в божевільних нарядах. Як говорить Гевінсон, вона так само любить виводити речі з шаф і покласти її на себе.
Це гарячий день в Чикаго сьогодні, і я одягаю три заготовки, три спідниці, моя улюблена сорочка, яку я не хочу отримати брудні, і шкарпетки з підборами. Тим не менш, дівчина вважає, що запахи і плями мають власну романтику, і не згасають, якщо хтось раптом отримує брудні.
Tawi визначає свій стиль як суміш іспанської поп, 80-х, H&M, японської моди і зла казки персонажів. Що про ставлення своїх однокласників до її стилю? Тавія досить цинічна:
Багато з них почали реагувати нормально до нього, тільки тому що підліток Vogue писав це було прохолодно, але не тому, що вони насправді думають мій стиль прохолодно.

Р

Іноземець - це молода стара жінка. Тим не менш, кожен був вражений кольором волосся на попередніх шоу - ясен.

_ Новини

По дорозі редактор журналу «Гразія» нещасливо відповідав у своєму блозі: «Не завадить мені весь шоу!». Звісно, редактор опинився, що одна Тавія була надана сидінням в першому ряду, і вона була тільки в другому.

Я не шукаю конкретного стилю. Я люблю експериментувати і змінювати. Минулого року я хотів носити капелюхи з пір'ям, мені сподобалося стиль «бабуся». Тепер я люблю образ відьми.
8019575

Тавія впала в любов з чорною помадою, зробленою з фільмом Діва Суїцидом, вона почала приваблювати церковні теми. Я люблю цей стиль набагато більше!
Мій друг має перукарню, і вона знайшла колір. Я не знаю, як вона зробила. Спочатку він був живим червоним, але потім тінь вийшов. Я люблю результат. Колір як мій старий взуття

Р

Tavi розміщує багато фотографій на своєму блозі! Дівчина не приховує деяких речей, але Gavinson відкрито говорить про те, що вона не думають, що якщо вона розміщує будь-яку річ на своєму блозі, вони відразу ж почнуть купувати її.

Якщо ви ще не прочитали блог Tavi, ви можете коротко розповісти про те, що дівчина написана. Про відпочинок, про те, як він не хоче літа до кінця, про школу, про «Віргінські самогубці». Постує фотографії своїх зображень, приміщення і милих брелоків.

р.

Ви запитуєте, що про моду? Чому не писати про неї? Дівчина, яка стилізована зйомки журналу BlackBook, співпрацювала з Американським Harper's Bazaar, ЛЮБОВ, Нью-Йоркським Times, був автором сценарію оголошень для аромату «Le Viol de la Meduse» з Юліям Restouan-Roitfeld for Six Scents, просто необхідно писати про неї! Але це над. У статті опубліковано в березні цього року, Таві погоджується бути розчарованими модною галуззю, постійною гіпокризією, нудними колекціями і, нарешті, неприпустимим звільненням Івана Galliano.
Можливо, це час для мого блогу, щоб вийти з моди. Якщо я захопився модою протягом трьох років, це не так?

р.

Тим не менш, Тав не розглядає всі колекції нудно. Вона має улюблений дизайнер:
Марк Яковс, звичайно. Я люблю Proenza Schouler і Mulleavy, Rodarte. Я люблю Віденський Вествуд і Фебе Філо. Я також люблю бельгії: Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck і Raf Simons. Я люблю дизайнерів, які не приймають час, щоб пояснити свою роботу, хоча я приймаю більшість інформації про моду з Інтернету. Tavi Genson з Анна Вінтур
82693534

З Джоном Galliano.

З Марком Якобсом.

З Brian Boy.

З Yoji Yamamoto

З Карлом Лагерфельдом.
р.

З Радою Курані
р.

Тим не менш, талановитий блогер не збирається йти в тіні так легко. Новий онлайн-проект Rookiemag.com буде запущений наступний понеділок. Публікації на сайті будуть підготовлені відповідно до теми місяця. Тема першого місяця – «Попередня». За словами редактора веб-сайту Емілі Кондона, матеріали будуть досить різноманітними, але однаково адресовані темі повернення в школу і всім «першим».

Посилання:
- rookiemag.com - електронний журнал
- astylerookie.com - блог
twitter.com/tavitulle — Twitter