Де приходять "добрі дівчата"?

Покажіть вам історію дівчини. Це буде колектив. У образі нашої Маші будуть присутні різні дівчата і жінки.й Найгірші частини біографій цих дівчат я спробував не описувати тут.

Незважаючи на те, що один з них потрапив з головою на батарейку на три, інший припинив годівлі, а потім вона закриває гроші і продукти харчування від друзів, третій був підданий босоніж в холоді і в деяких нижня білизна на сході. Ось багато з цих криптих історій, але я спробую розповісти вам історію звичайної, поширеної частини історії хороших дівчат, які в одному або іншому випадку могли торкнутися і доторкнутися всім.

Так, наша Маша. Вона всього за 30 сьогодні. Ви можете поговорити про її довго, але, можливо, головне, вона дуже хороша дівчина. Гарна дівчина Маша. Вона завжди була такою, що - боїться гасіння або виховання інших. Згодом вона стала дуже важкою для неї, і вона почала спробувати позбутися від неї.

Про це Марія різко реагує на будь-які втручання в життя. І навіть що вона бачить як втручання. У своїй голові вона має відчуття, що кожна людина в цьому світі хоче відтворити її, розбити її, подрібнити її, подрібнити її.й Тому вона дуже різко відреагує.

• Коли її мати-в-право навчає її варити борщ (хоча Маша борщ варить постійно і не просить порад).
  • Коли мама наполягає, що малюк повинен вводити яблучний сік з трьох місяців.
  • Коли бабуся на вулиці розповість її як тримати дитину.
  • Коли молоді мами дарують неолітичну консультацію з будь-якого питання.
  • Коли чоловік робить будь-яке рішення, він не просить Мері (навіть, якщо сам приймає рішення).
  • Коли вона має запитати когось на щось (і Бог заподіяти гроші від чоловіка!).
  • Коли вона змушена залежати від кого (на цьому страшному указі від залежного чоловіка).
  • Коли хтось ламається в свій особистий простір з словом або навіть зовнішнім виглядом.
  • Як жити.
  • Коли хтось критикує, що вона робиться, або навіть просто висловлює свою неспокійну думку про неї (разом достатньо зробити певний вираз обличчя, і Маша буде розуміти все, і ви все ще можете використовувати тільки пару взаємодій).

Навіть якщо вона не має відваги сказати не всім цим людям, то буде буря протесту і незгоди всередині неї.

Вона може подрібнити її, а потім її тіло буде страждати. Ви можете викинути його, а потім ви можете поховати себе в провині з головою. Марія має невеликий вибір. Немає внутрішньої гармонії.

«Що таке ідіот?» Або, «Таке задоволення від мене!» Вона боїться бути вразливою і слабкою. Вона боїться бути слабкою - це так легко його використовувати і болить її в повному обсязі.

Вона не довіряє всіх. Особливо найближчих. Тому що один, хто ближче може пошкодити найбільш, тому що він знає всі ваші слабкі сторони і підніме підбори. Для неї простіше покладатися тільки на себе, щоб жити відповідно до законів джунглі, де кожен для себе і чоловіка - вовк чоловікові.

У той же час Маша дуже солодка і приємна дівчина. Дуже вид, симпатія. Це задоволення, щоб поговорити з нею. Але нехай Бог крок на "мінному", нехай Бог торкається життя!

Яка причина такої «баренності» нервів Машенки? Чому вона так суперечлива в її реакціях, що переходить від милого зайчика до вигнання тигра? І де була така хороша дівчина Марія?

Маша - дівчина, яка має досвідчене насильство. І це не про сексуальний напад, ні. Але покажіть, що я маю на увазі.

Любовне насильство

Коли Маша народилася, її батьки були дуже зайнятими. Як і всі батьки, вони працювали за свою країну. Не встигли думати про те, як підняти дитину, яким потрібна дитина, чи є психотравми у дітей. Так вони зробили те, що все інше. Прогулянка по графіку, подається не більше, ніж кожні три години - навіть якщо вона заспокоїлася голодом, вводять до них додаткові продукти, як вони повинні, навчатися в горщику, не звикаючи до рук, навчається закохатися на власній, навіть якщо вона кричить на години. Не найгірший час у житті дівчини.

У році Мері пішли в дитячу. І мама працювати. Я не хочу жити на моїй зарплаті. У дитячому садку Маша здійснювала кашу щоденно, що вона ненависна. Учитель може зав'язувати на стілець, набиваючи ложку після ложки. Чи може бути тримач і інший може харчуватися. Візьміть повороти. Хоча діти швидко навчалися, що краще їсти його «волонтерично», щоб уникнути такої катування.

У групі Маша не була лідером.Я завжди мав зробити те, що інші сказали. В іншому випадку розпочато бджільництво. Коли Маша відмовилася від гри Баба Яга, вона просто кинула в фонтан з водою з цілою групою.

Мама не відповіла на всі ці скарги, вони кажуть, що нецензурний. Ви міцні, ви можете обробити його. Дізнайтеся, щоб боротися назад. Яка точка?

А в домашніх умовах, коли прийшли гості, Мері кладуть на стілець і змушені читати поезії. Щоб показати, наскільки розумний і талановитий вона. Але не було вибору. Моя мама сказав: "Ви повинні," так що ви повинні.

Звичайно, були приємні події в групі - ще й друзі, проте так само, боявся сказати слово проти основної частини групи. Але в цілому Маша швидко втратила контакт з собою. Вона мала жити таким чином, щоб уникнути болю якомога простіше. Не суперечать тим, хто старше і міцніше, обійми, залишатися мовчним і робити, як кажуть. Прийміть навіть з тим, що вона загубить себе (наприклад, зняти її труси перед сильних хлопчиків або отримуючи вчителя «з усіма разом»). Вона повинна їсти, коли це було час і що вона була надана. Вона повинна спати, коли графік спокійний. І зробіть яблуко і квітку з паперу, коли кожен робить яблуко і квітку.

Тоді була школа. Школа працювала над тим же принципомдитячий садок. Так Маша вже знає правила. Хоча були додані нові.

Сорти. батько Маша дуже поважна людина, і не хочу, щоб його дочка була його неслухняною або неосвітною. Він запросив для хороших сортів. Після того, як Маша приніс «трійку» в математику (наважно давали ці фігури). Дад мовчазно вивів ременю зі своїх штанів і «вчився» Марія. Але вона ніколи не забуде їх. А також почуття, що ви були зраджені, зламані і всі «від любові», скажуть, то спасибі.

З тих пір, як і раніше, ремінь завжди вішує в її приміщенні в видатному місці.й Якщо вона принесла погані позначки, Дад забере його знову, незалежно від того, як Маша не збиралася його. Згодом, як в дитячому садку, вона дізналася, що краще було зробити, що батько зажадав. Вивчіть жорсткий при ігноруванні все інше. За час і всі вихідні в школі, запам'ятовування, навчання. І Ваші бажання ставити не так важливі.

Уроки Марії зазвичай перевіряються матір'ю. На першому, мій мати був дуже сердитися, якщо Маша не розуміла, що було написано. Чи складно? Часом на годину домашньої роботи мама може піти на кілька разів, щоб порізати і навіть гістерики на тему дочки «ступеності», де вона прийшла. З часом Маша припинила просити мамі за допомогою. Попит на неї означають слабкі позиції, які запропонували вам було б ще раз.

Моя мама не допускається говорити про що-небудь.й Як тільки в серці кажуть: «Мама, ти фольга?» (Для батьків часто сказали це) – вона отримала губу. Досить багато. І мій мама був впевнений, що вона була правою.

Моя мати зазвичай покарана мене з довгою бойкотом, що вона може призвести до закінчення протягом тижнів. І для дитини чути її голос знову, мама вимагала апології, практично на колінах, приниження, сльози.

У присутності друзів і інших людей батьки часто змогли дозволити собі занадто багато. Моя тато поставила тарілку супу на голову, яка не закінчилася. На часі були друзі. І коли він побачив її помадою, він перетягував її волоссям в ванну і змивається все подалі з льодовою водою, гучно викликав її просту.

На додаток до школи також була музична школа. Маша бажала навчатися грати в фортепіано, але вона не підійде в будинку, тому мені довелося постраждати скрипкою. І так, тепер гості чекали не вірші, а для скрипальних концертів.

Марія хотіла піти в танець, вона любила її. Але всі гроші і зусилля пішли на скрипку, тому батьки танці були ліквідовані за їх непотрібність і вартість.

Яка Маша була зношена її матір'ю. Моя дочка не мала права голосувати. Моя мама мала один вирок для всіх випадків: «Для нас, ми вирішили для вас». Все практичне було обрано, згідно зі смаком моєї матері, смак машини був позбавлений

Маша думала, що це буде гарна ідея, щоб зробити гроші самостійно, щоб купити щось, що інші дівчата в класі, як носити. Але діти не працюють. Звичайно, батьки Маша не дали грошей. Просто для сендвіча на обід. Не копійки більше. Впродовж місяця, заощаджуючи гроші. Але їхнім батьком випадково знайшов їх і назвав його батько, щоб покарати знецінення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Як підліток, Маша дійсно бажала хлопчиків, які люблять її. Або ж, один, найцікавіший і красивий. Все сподобалося йому, Маша не виняток. І він був друзями з найкрасивішою дівчиною в класі. Звісно, це не Маша, Маша навіть не має шансу, вона була абсолютно впевнена в собі. Так вона написав йому таємно вірші в її блокноті, пофарбувавши його портрети, насолоджуючись її почуттями.

Але сталося страшне. Цей блокнот випадково побачив той самий "зірець" класу, і під час перезапуску вона отримала від Маша, гучно прочитавши його до класу. Кожен сміхався, особливо, до якого були приурочені вірші. Намагатися взяти її самостійно, Маша атакувала дівчину з нею кулак. В результаті її батьки назвали до школи, блокнот був вилучений і дано їм. Хлопець сміється, але забули нічого. Тепер він сміхався кожен раз, він побачив її, як, добре, ви зробили це!

Марія мала пояс в домашніх умовах. І це не найгірша частина. І навіть арешт будинку не лякало її. Той факт, що мама і тато на кухні прочитали її найбільш інтимні думки і почуття, не тільки один одному, але і друзям. Я читаю і сміятися, як смішні ці діти. З тих пір, як вони перевірили всі її блокноти і папери, знайдені і читати її щоденник.

Марія не допускається сердитися, порізати, торкнутися, тому що хороші дівчата не заважають так. Ти можеш мовчати, посміхатися і послухати. Послухати не можна навіть, але обов'язково необхідно. Інакше, ремінь. Або бойкот. Я не знаю, що гірше.

Побутові обов’язки швидко переїхала в Маша. Після школи вона повинна чистити квартиру і готувати вечерю для батьків. Потім промийте посуд, прасуйте пральню. І не зробивши все це неможливим. У номері все ще був ремінь.

Згодом вона звикла до того, що вона буде поганою і неправильною. І хоча вона спробує зробити все ідеально, її мама завжди знайде щось, щоб знайти несправність. І дуже швидко.

Але Маша все ще тримає намагатися, незалежно від того. Що робити, якщо він працює один раз, і мама зачарує вас? І після всього, похвала може зіпсувати дівчину, тому таке свято буває дуже рідко.

закінчила медаллю. З сріблом. Витягувати. Звісно, мама і тато не були щасливими. Чи важко спробувати важче? І, звичайно, вони розповіли про це. Право на випуск.

Маша пішов, де працював мій друг. Ви не будете працювати. Дуже важко навчатися. Марія не знає, де вона вибрала, Вона ніколи не вибрала нічого. Я довго забути, що це означає, щоб і мрія. Вона навчалася, де вона була відправлена.

Після того, як інститут отримав роботу - де він взяв. Проведення деяких опитувань. Не більше грошей, але хоча б щось з себе. Крім того, стипендія була відвезена батьками, виписавши замість квитка на місяць і кожен день, залишений на нічний стіл.

У другому році Маша вирішила переїхати на хостел. Щоб жити окремо, щоб зробити рішення, щоб не подорожувати так далеко. Моє батьківство проти неї, але вони дали. Після того, як вона доросла.

Що зробив дівчина, коли вона була? Я був в неприємності. Яскравий макіяж від сусіда. Починався ряд хлопців. Всім дівчатам приїжджали в приміщення своїм дружелюбом і роблять це. Марія була сором'язлива, щоб визнати, що вона буде її вперше. Так вона принесла в хлопця один раз, і вона мала свій перший "террий" досвід болю і розчарування. Навіть спирт в достатній кількості не допоміг. Але тепер вона була «нормальна».

Після того, як він був дружцем, вона любила.й Він був сильний і красивий. Він дійсно хотів, як її. І кожного разу він захопив її, вона захотіла з захопленням, «І він дійсно шахтний?» Але після того, як він почав лікувати її досить грубо. Якщо вона не зробила те, що він хотів, то він міг поцікавити на неї. Я навіть вдарив йому кілька разів. І коли вона колись відмовилася мати секс з ним, він занадто взяв її, а потім дав їй таку ляпас, що синець розтягнув половину її обличчя. І зліва.

І Маша відчував винний, що вона промовила хлопця, що вона приніс його вниз. Я нічого не скажу, але це важко не помітити. Його батьки були захоплені і вимушені її повернути додому, приймати всі рішення для неї. Для кожного "виходу" вона може знову згорнути. Після вживання заборонених фруктів вона не могла сидіти мовчно.

Ребел, відмовлено в навчанні, відійшов від дому. Це свого роду пізніх підлітків. Попри покарання, які чекали її.

Її батьки взяли її до психологів, вони навіть лікували її чимось. Це довга історія, основа якої вже зрозуміло.

У той же час, життя поступово заспокоїлася. Маша ще раз в черговий раз вид хороша дівчина її мама і dad used для бути.Закінчив інститут з червоним дипломом - незважаючи на тимчасову хмарність свідомості. Я отримав хорошу роботу за допомогою моєї допомоги. Я зустрівся з сином моєї мами, хорошим хлопцем, яким я пізніше одружений. З того часу і хлопець був непоганим і вже з квартирою, і почав другу спробу Маша жити окремо.

Ніщо подобається всім іншим. Я був сином. Знову, це час. Вона подала рік на пологах і повернулася до роботи. Сидіння на шиї чоловіка є небезпечним і небезпечним. Я пішов отримати другу освіту. Моя мама неодноразово сказала, що сидячи на її шиї є сором'язливою. В залежності від того, хто небезпечний. Ваша залежна і слабка позиція може легко перетворюватися проти вас.

Ось як живе наша Маша. Мій чоловік хороший, але не існує відносин з ним. Я думаю, що він вже отримав когось. Дитина росте, Мері працює. Робота нездійснена, але оплата хороша. Він посміхається у всіх і претендує все дрібно. Він допомагає батькам, хоча в відповідь він постійно чує, що це допомагає мало і не так.

І вони не найгірші батьки, вони? Ординарні, люблячі і тривожні. Так, це те, як вони виражають. Але в цілому життя нормально - освіта була надана, піднялася, ненав'язлива. Так, по дорозі, вони були «рапсовані» їх вихованням, зламали, але що хороша людина вийшов на шляху, справа?

Наслідки зловживання дитиною

Насилля, що переживає дівчина в дитинстві, може розбити її. Дівчина дуже чутлива, з дуже ніжною психічною організацією. А потім цей перелом неймовірно складно загоє і фіксується. Вона rushes як ранений боб в клітку, щоб розповісти її мами все, що ви думаєте про її і відправляти її далеко? Як ви живете з провиною? Або продовжуйте пережити себе, її коментарі, говорячи, що ви не розумієте нічого в житті, і я знаю, що вам подобається слика?

І як перестати ламатися на своєму сина, бо вона не може нічого робити. Потім він кріс, потім ляпаси, а потім він кріслі, відроджує себе.

І здається, що чоловік має хто-небудь, підозри цього сильніше і яскравіше, але як страшно це говорити безпосередньо про це, говорити і зупинити уповільнення!

І як страшно це кинути роботу, де вона працює на три, і все навантажується і навантажується на ньому, однак, зарплата з якоїсь причини не змінюється.

Читати далі:Отруювання сприйняття: як запобігти розвитку нижчого комплексу

Вона все одно намагається довести до своїх батьків, які вона розумна, що вона добре, що це не для нічого, що вони подаються і підняли її. Немає удачі, дійсно. І це так добре, і щастя немає.

На сьогодні існує безліч варіантів майбутнього життя Маша. Щоб перенести чоловіка заради дітей, знайти іншого, хто не той факт, що це буде краще, продовжити адаптацію до вимог батьків, підняти дітей таким же чином, як вона піднялася. Але якщо Маша не починає працювати глибоко з себе і її травмами, шанси стати щасливими є нуль.

Дівчина народився повністю. Вона вже має все необхідне. Чому б ви розбити його і перебудувати його? Ті рани в серці ніколи не лікують. Вже багато часу і зусиль, щоб зацікавити їх. Будь-яке насильство від дівчини забороняється. Чому?

• Вона може подумати, що вона заслуговує на неї. Це єдиний спосіб його лікування.
  • Вона може “правитися у випадку” кисть у інших людей з будь-якої причини, головне, щоб вдарити перше, перш ніж потрапити.
  • Він буде дуже важко мати зв'язок з чоловіком, залишатися жінкою, підняти дітей, бути на батьківщині залишити або залишитися вдома.
  • Вона постраждає своєю самооцінкою в усьому її житті.
  • Вона може жити свого життя в стані потерпілості, приваблюючи тих, хто зашкодить її.
  • Вона може стати співзалежним, маррі алкогольним, наркоманом, гамблером і так далі.
  • Вона, швидше за все, постійно поліпшить себе, активно працює над собою, підвищить рівень успіху, але вона буде дуже боятися виглядати в своє серце.
  • Вона не зможе насолоджуватися материнством, покарати дітей, подарувавши і блювотні рухи за гріхи.
  • Це буде дуже важко знайти себе, тому що вона не знає себе, не чує або розуміє.
Вона може жити її ціле життя, як хороша дівчина, Маша. Я не можу бути щасливим.й Хоча з-за кордону багато хто може не розуміти, що це процвітання, успішна дівчина від хорошої сім'ї в межах себе. Відчувається тільки порожнечі і постійні болі, які тільки посилюються протягом років... опубліковано

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/otkuda-berutsya-xoroshie-devochki/