Дад пообіцяв його дочку, що він взяв її з дитячого будинку, дівчина чекала три роки

Сьогодні ви дізнаєтеся історію маленького Ані, який потрапив у притулок у віці 5. Не випадково. батько особисто взяв її, але пообіцяв дочку, що він повернеться на неї, коли він мав можливість. Якщо людина зберіг своє слово, читайте сьогодні.

Дружина Олексія пішов з ним і його дочкою, вийшовши за кордон з новим багатим хлопцем. На роботі людина була вогнем, і знав, що він був у відчайдушній ситуації. В квартирі, що належало їй.

Жінка не шкодувала навіть своєї дитини. Олексій зрозумів, що він повинен зробити серйозний вибір, оскільки він не міг фізично підняти свою дочку в таких умовах. Тож один батько вирішив влаштувати дитину в притулку. Він пообіцяв його 5-річну дочку, яка забере її з дитячого будинку, як тільки він зробив достатню кількість грошей. І подумав Він.

Прокинувся довго і виглядав вікно після батька, який не бачив на наступні 3 роки. Майже кожен день увечері вона сидить вікно на валізу і чекає Даду, щоб нарешті повернутися назад.

Як учителі, так і директор притулку турбувалися про стан свого огородження. «Дівчинка в дитячому інтернаті з воістиною до очей. Ви помітили, як він закритий від усіх? – і вона звучить на зустрічах. Здавалося б, що Ана допоможе нічого, але повернення батька.

Вона рідко спілкувалася з іншими дітьми, але була дуже люба до всіх. Іноді вона погодилася грати з дівчатами, які поділяють кімнату з нею. І кожен раз вона сказала мені, що її тато прийде на неї.

Одного дня директор інтернату звернувся до свого офісу. Дівчина була дуже щасливою, думають, що вона нарешті піде додому. Але sullen Dmitry Vasilyevich - сказав він І дівчина не відмовляється, бо ці люди все робили і більше (якщо ви знаєте, що я маю на увазі), щоб вийти з притулку.

П'єс Anya cried протягом тривалого часу і не вірю в що сталося. На тижні вона буде ходити до чужої сім'ї, і Дад не зможе знайти її знову! Коли прийшла доля, дівчина зібрала все її в кулак, взяла її невелику валізу в руці і зійшов до залу. Там вона помітила мініатюрну жінку в фіолетовому одязі. Вона тримала букет тюльпанів. "Я кохаю!" думав трохи Ані.

Не було ніякого чоловіка, і дівчина не розуміла, хто прийшов, щоб підібрати її. Вона timidly підійшов до незнайомця і сказав hello. У той момент, Ая була збита до болю звичним голосом: “Діти, я пообіцяв, що я повернувся!”

Дівчина звернулася і побачила батька. Не вірить очі. У валізу звернулися з своєї руки, і в руки її улюбленого батька. Олексій взяв дочку в руки і підійшов до жінки, яка переглядала цю картину з ніжністю. «Меет Луда, це Луда. Тепер ми будемо жити разом! - сказав Алексей, вказавши в сторону незнайомця. Вона timidly підійшов дівчину і подарувала їй букет тюльпанів: "Це для вас!"

З’ясував, що Олексій і Людмила були одруженою парою, яка планувала прийняти Його батько хотів здивувати її, тому він просить директора притулку не розповісти її. Звичайно, це був великий стрес для дівчини. Але головне - що сталося в кінці.

Поведінка Алла чекала ускладнений період адаптації та багато оповідань Дада про те, що він повинен пройти через. У очах маленької дівчини він залишився своєрідним і симпатічним батьком, який не відмовлявся від неї, поки інші були впевнені, що він не повернеться до неї. І це дорого!

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але любов не знає меж, і ця історія доводить її. Так, акт Олексія (що він залишив дочку в дитячому будинку) можна інтерпретувати різними способами. Але головне, що людина повернулася до неї, і дівчина більше не буде жити в дитячому будинку. Ми віримо, що їх відносини стануть ще сильніше!