Хлопець врятував дівчину

20-річний Челябінськ розповів, як він врятував дівчину з педоофілу

20-річний Михайло став головним характером новинних кормів, що виготовляли сміливу дефедію. Увечері хлопець прийшов до своєї дівчини. Коли двері до входу відчинили, він побачив страшну картину: людина сіла на вершині маленької дівчини і збити її.

Я помітив, що дівчина була вкрита в крові і відразу знав, що сталося. Беган, щоб побити педофіль, щоб вкрасти його з дитини, — сказав: «Добрі новини» Михайло. Він вийшов на вулицю, вибивав його чотири рази, провів його, але він знову зламав.

У іншому відчайдушному ударі хлопець погоджується, що він інвестував всі інші сили, а тільки потім кримінальне суперечать. 20-річний Миша не мала затримувати чоловіка, який старше 13 років, набагато сильніше і вище.

«Я зараз в литі, виявилося, що я навіть зламав ногу на ньому», – говорить Міша. Звісно, це важко з ним боротися. Поруч з двома чоловіками. Я назвав їх для допомоги, але вони, ймовірно, подумали, що це було регулярне боротьба і навіть не придумав. Не до останнього часу я кинув педофіль, що людина прийшла до мене, і я пояснив до нього, що сталося, і він залишився чеком на міліцію.

Зараз Міша дуже хвилюється про 8-річну дівчину, яка, повернувшись з школи, стала жертвою жорстокого рапсиста. Її savior дуже сподівається, що вона буде відновлена найближчим часом. Дитина від входу береться до інтенсивного догляду з важкими діагностиками: синус головного мозку, перелом склепіння і основи черепа.

Щоб бути чесною, я блюво себе забути пізніше. Якщо я не залишився вдома протягом десяти хвилин, то, швидше за все, я хотів би запобігти його всім, Михайло прийняв на Good News.

П'єдофіль, який зловживав і збити маленьку дівчину 33-річну Микиту Клименко. Він був спробований до наркоманії. Дослідження тепер готує його до вироку. Якщо Міша не покаже в потрібний час, пошук злочинця може перетягнутися.

У таких випадках потрібно дуже довго ідентифікувати перпетатор, так як жертва не знає його. Діти після таких ударів, як правило, важко надати об'єктивний опис, і в цьому випадку дівчина також отримала серйозні травми, Анатолій Безбабний, голова SB SU ICR для Курчатовського району, пояснено на хороші новини. Дуже важко переоцінити героїчний акт Михайла.

20-річний студент Дорожньої технічної школи, який не боїться і ставився до маленької дівчини, слідчі пообіцяли нагородити. У відділенні розслідувань найближчим часом розглядаються питання, що заохочується виповнювачем.

-img2---

Сьогодні, на вул. Ворошилова в Челябінську, маленька дівчина збивалася і ріпакувала у в’їзді. Я чую, що одна з сусідів стала маленькою дитиною. Але кричуща продовжується. Як я підійшов двері, почула дівчину сльозно говорячи: «Не скажу, я дам її все». Тоді я зрозумів, що це було серйозним. Дівчина тримала кричуща. Коли я побачила бабуся сусіда на посадці, я відкрив двері і запитав, що сталося. Вона сказала мені, що хлопець потрапив до дівчини. Дівчина попросила допомогти і розбити, що вона загинула. Я кинувся на телефон, щоб викликати поліцію. На мій погляд, приступні питання, такі як мій FOI і рік мого народження, які точно кричить на в'їзді? Дівчина або дівчина? не достатньо, щоб розповісти свою адресу? Я кричущий через мої сльози, щоб отримати там швидше. Повернувшись до сходу, 2 сусідських онуків стояли на моєму поверсі, розповідаючи мені, що вона була дівчина з нашого входу, з 5 поверху. Я кинувся всі підлоги, щоб кільце дверцят, сподіваючись, що хтось відкриється і допоможе. Я був маленькою дівчиною з 4-місячною дитиною в руках, боявся вийти на перший поверх. Коли дівчина почала кричущою, задуха вдарив її голову проти залізної труби, потім вона припинила, а потім знову почала кричати. В той час як я виграв всі 5 поверхи, що зателефонують всім квартирам (Не вдалося відкрити мене !!!) Всім почули свою допомогу! Але ніхто не відкрив !!!, коли я пішов на мій поверх, я не знайшов ці бабусі сусідів, вони поховали в своїх квартирах. Досягнувши сусідів біля будинку, де чоловік був в домашніх умовах (чи онуки теж висихають), з сльозами (на даний момент я вже лякався, від нещастя, що я не можу допомогти цій дівчини себе), я витягував сусід з дому, і він кинувся, щоб врятувати дівчину. (Я не можу допомогти, але чути, що кричить занадто?) У терапевта кинувся, але при вході він був спійманий двома молодими хлопцями і не дозволяв залишити, тримати його до приїзду міліції. І пішов я, перш за все, викликав амбуланс і побачила страшну картину. Дівчина, очевидно, 11-12 років (недостатньо, я не знаю своїх сусідів на в'їзді) лежить на животі, є багато крові навколо, вона знежирюється, її трусики і колготки. вона голий дупа. Я не знаю, якщо він ріпакував її, я не знаю, якщо вона буде вижити, Я молитися Богу, він допоможе їй. Тоді прибув амбуланс, міліція. Дівчина пішов. Коли прибув амбулаторний шлях і мати дівчини, ймовірно, хтось назвав її від сусідів, вона сильно крила. Чи думають батькам, що це може статися в день? Зійшла дівчина з школи, а школа стоїть за нашим будинком. Що б застарів викинути весь дворик, а міліція чекала. Я міг бачити його з балкона, бо у мене є маленька дитина, але бажання боляче його було дуже великим.
Я написав все це з однією метою, щоб всі люди, сусіди не залишаються байдужими в таких ситуаціях, не закривати в квартирах. У місці цієї маленької дівчинки може бути ваша дитина.

-img3---

Джерело: vk.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное