Життєві народження сина важлива.

Я часто поєднується з тим, що жінки і чоловіки хочуть не тільки дитину, але і дитини певного сексу. Особливо якщо дитина не перший. Багато людей мріяли мати сина першим. Але це дійсно важливо?

Люди намагаються планувати свою гендеру, слідувати дієтам, розрахувати необхідні періоди з пластин, а потім їх можна розчарувати, що замість сина вони просто дочка. Наші очікування гендерного місця дитини додатково проціджують як на дитину, так і на простір.

Один з моїх друзів дійсно хотів дівчину, це просто божевільно хотів дівчина. Вона вже мала хлопчика. Він був ідеєю-фіксом, і не був ніяким чином, вона може завагітніти. Весь рік пройшов, він вже пішов до лікаря. І тоді я раджу, що душа хлопчика може прийти до неї.

Спочатку вона протистояли і протистояли цій ідеї. Який хлопчик, мені потрібна дівчина! І я попросив її думати про хлопчиків на вершині її. І будь-хто хлопчиків чи нікому. Ну, раптом це план для неї. Вона думала. Через місяць розмова спалахнула – так, я ще хочу ще одну дитину, навіть якщо це хлопчик. Вона вагітна в тому ж циклі. Гуси, які?

Він був, якби він чекав, поки його мама не зустрінеться з ним, доки вона прийшла до умов і зупинить гасіння зображень в її голові. І як тільки він прийняв, він прийшов.

Механізми екстрадиції дитини одного або іншого сексу невідомі нам. Це не автоматон, який можна маніпулювати і маніпулювати. Ми намагаємося зібрати певну базу досліджень для цього, створюючи безліч міфів. З чого я чув (і сміхався про час):

• Для зачаття хлопчика, в давні часи чоловіки кладуть під подушку і в рішучий момент відлякули свою дружину (відразу ідея виникає - у вас є дочка - zarezha!)
  • Щоб захопити дівчину, батько повинен займатися екстремальними видами спорту, стрибати з парашутом, кажуть адреналін вбиває «бой» сперматозоїдів.
  • Для зачаття хлопчика потрібно їсти м'ясо. Багато м'яса (що, мабуть, чому у мене три сини)
  • Якщо людина любить більше, хлопець народжується, якщо жінка, то дівчина (Я відразу хочу згадати про приписи, де майже всі святі жінки мають тільки сини). Вони, ймовірно, не можуть любити всі.
  • Якщо волосся дитини знаходиться в задньому куті - наступний буде хлопчиком, і якщо він точно - то дівчина (у нас є старший куточок, середина - точно, але не помітили дівчата:)
  • Живітий огірок - хлопчик, живітий круглий - дівчина (Я тільки мав одну:)
  • Подурнел - чекає дівчина, стала красивим - хлопчик (для мене всі вагітних так красиві)
  • Хлопці народжуються, де чоловіча енергія слабка, і дівчата народжуються, де жіноча енергія слабка (хоча навпаки вірна).
  • Вам необхідно розрахувати таблицю - китайська або японська (то мій найстаріший буде дівчина рівно, середина і наймолодша - половина)
  • Хлопці даються для заслуги, і дівчат для гріхів (це там, де вони зайняли вчення і скручують її в найбільш страшну форму).

І так далі. Є багато абсурдних вірувань. І все для того, щоб отримати не тільки дитину, але і дитини правого сексу для нас. Для чого потрібен підлогу? Тому що ми спочатку маємо очікування дитини і все, пов'язані з ним. Син є продовженням сім'ї, дочка - так що ніхто не залишає у віці. Або будь-які інші шаблони та варіанти.

Якщо у вас є пункт про секс дитини, запитайте – чому син? Чому дочка? Що? Ви пробували один, хочете спробувати інший? Де є занепокоєння для щастя дитини і любові? Чи варто все ще? Для того, щоб хто міг грати з пультом дистанційного керування? Для кого-небудь носити в принцесі плаття? Чи? Що це? Через все, що шум і занепокоєння? Але дуже мало в порівнянні з життям і долею дитини.

В Азії, особливо в Китаї і навіть Індії, аборт після ультразвукової обробки. Вони бачать дитину неправильного сексу і мають аборт. Не хочете годувати дівчат. Не хочу відкликати єдиний шанс, щоб мати дитину "віддана". Це не просто непристойність, це реальний злочин проти душі, який вже прийшов. Так це манія є міжнародним, не тільки нашим.

Щоб бути абсолютно чесною, ведикське суспільство також мало сексуального планування. легкий. Вважалося, що хлопчики є п'ятою сім'ї, і дівчата, які перенесли з ними тренування старих гріхів. Хлопці накопичили карма, і дівчата працювали. Отже, на пологах дочки почалися прибирання, життя стала більш складною. І з хлопчиками навпаки, все росло і виявилося краще. Хлопці продовжили сім'ю і традиції, поклонилися своїм предкам, поки дівчата залишили родину чоловіка назавжди.

Багато людей хотіли б мати більше синів і більше. І були правила зачаття хлопчиків або дівчаток. Це відбулося на певні дні жіночого циклу (дівчатки в непарних, хлопчиків навіть). Але є багато виняток. Такий підхід вимагає великої гордості, тому що зачаття, як і раніше, виникає з одноденного приводу, з точної дати, обраної батьками. Але навіть тоді, як і раніше була можливість мати дитину іншої статі - якщо це справа для карма. Що ми повинні зробити і чому?

Кожен хоче синів зараз. Але я не знаю чому. Ми не робимо пропозицій для предків, і якщо хтось робить, це тільки жінки. Тепер ніхто не має хорошої карми, так як і хлопчики, і дівчата часто страждають труднощіми і чистими. Сини все частіше закинуті батьками, а дочки перетягують до кінця - як власних, так і їхніх батьків. Ми не маємо традицій для продовження. І виходить, що ми, безумовно, не піклуємось про те, що ми народжуємо. Немає різниці в цьому віці. Ви не знаєте, що краще або гірше. Просто різні.

Але ми знову намагаємось контролювати те, що ми не розуміємо, що не залежить від нас і де не йти. Всі Наша вставка до ідеї, що мають дитину правого сексу, створює безліч проблем. На ставлення до дитини не залежить від тіла, в якому душа прийшла до нас. Скільки разів я бачив ці дівчата, які чекали хлопчиків (я така ж). Як важко прийняти жіноче тіло, скільки ненав'язлива для всієї жінки, загартування, страх. Так само може статися з хлопчиками. Дівчата, які ви хочете бачити, як дівчата. З любов'ю до батьків, вони також можуть стати м'якою і більш відповідальною, дати свою чоловічу силу. Але хто принесе користь від нього?

Батьки хочуть грати з різними видами дітей. Якщо є син, але не дочка, то мами іноді вдягають маленькі хлопчики в сукні і чіпляють до луків. Чому? Чому дівчата люблять хлопчиків? Грати з ляльками, якщо ви хочете купити щось – купити і подарувати друзям. Чому б дитина хоче бути позначена?

Діти подарунок від Бога. Подарунок, який може бути прийнятий або відхилений.Як ми приймаємо подарунки? Що всередині, спасибі. Так мені потрібно з якоїсь причини. Саме тому кожен може мати свій власний.

Деякі сини навчаються приймати і поважати чоловіків, інші вони уповільнюються з енергією «Ян» і силою жити. Деякі дівчата навчають, як бути жінкою, інші відкриті до творчості, хтось навчається просто любити, любити їх серцем. Іноді дитина певного сексу допомагає вирішити ваші проблеми з дитиною. Інколи потрібно до іншого рівня розуміння. Іноді Бог зберігає нас від повторення найскладніших сценаріїв нашого роду, привезаючи дітей іншої статі, де ці сценарії будуть м'якими. І іноді, навпаки, приходять саме ті, народжені зв'язки, з якими час лікувати.

Не випадково. Ніщо відбувається випадково. Якщо у вас є син, у вас є проблема з ним. Коли приходить ваша дочка, вона приносить вам свої завдання. Ми не хочемо вирішити ці проблеми, як і інші. Цікаво і простіше. Ті, хто живе на півдні, люблять середні широтини для їх балансу, а середні широти сниться спекотного півдня.

Подруга шахти побачила сина. Вона мала дві дочки. Не хочу повторити скрипт. А потім вона вирішила зробити це напевно. Існує дорожча медична процедура, як ІVF, де обираються лише запобіжники тієї ж статі. Після цієї процедури вона стала вагітною. Син. Вона була дуже щасливою. Але, очевидно, вона не здавалася, щоб мати сина, так як дитина недосвідчено загинула у пологів.

Ще одна історія. Стародавній, розкривається.

У давні часи жив імператор, Акбар, який був відомий своїми якостями і в'язком, також мріяв сина. Але це ніколи не сталося, народилися тільки дочка. І був імператор в горах і сіянці. Він ніколи не мав сина, що його син руйнує його життя. Але імператор був сліпим його бажанням. Він зробив все можливе, щоб він прийшов до нього, молитися, збирати благословення. І прийшов син. Але це сталося так, як вони сказали. Він постраждав на руках свого сина, який знищив всю імперію, відвернувся до свого батька. Він переповнений власним сином.

Ви дійсно піклуєтесь про те, що таке ґендер? Це ще раз поняття «Діти дитину» - розширена версія її - «Діти дитину правого сексу». Або ти хочеш стати мамою знову?

Не добре, поганий, правий, неправильний. Бог дає вам дитину і ви приймаєте його. Я тебе дала. Та ж секс вони давали. І спасибі вам дуже багато. Вчимося подякувати. Займіть свої уроки, відкрийте і розвийте, що вже там.

У цьому місці ви будете «допомагати суспільством» зі своїми стереотипами. Якщо у вас є дівчина, вам потрібно хлопчик, якщо у вас є хлопчик, вам потрібна дівчина. Якщо у вас є два дітей, чому третя вагітність? Не знаю, що вони говорять.

Коли вони говорять мені, що я поганий і нещасливий, я дав народження тільки чоловіка, і тепер я страждаю, що мені потрібна дівчина і без неї не життя, що Бог назавжди заборонений коли-небудь знову хлопчик - я посміхатися всередині. Я посміхнувся зараз. Коли я дізнався про соціальні норми, щоб вийти і довірити Бога.

Я посміхатися, тому що я знаю, як охолонути, це бути матір'ю для хлопчиків, які принесуть мені квіти в ранок, поцілунати мене дуже багато, піклуватися про мене і захистити мене. Хлопці, які мене називають принцесою. Для кого я найкрасивіший і найулюблений у світі.

А поруч з ними я хочу більше хлопчиків, бо вони велике щастя для мене як мати. Я вже знаю, що робити з хлопчиками, знаю, як їх впоратися, все зроблено для хлопчиків і хлопчиків в домашніх умовах. Я четвертий і п'ятий син буде дуже корисним.

Звісно, дівчата, ймовірно, чудово. Я все ще більш аортетик (тренінг з моєї внутрішньої дівчини). Я не знаю, якщо я можу бути хорошою мамою для моєї дочки. Чи можу я поділитися з нею радісною увагою всіх своїх лицарів. Чи можу я подолати сценарій жіночих відносин мати і дочка мого роду? Якщо я можу захистити її і зберегти її безпечно. Може бути Бог є збереженням мене зараз, даючи мені сини. Збережіть мене. Ми готові до зустрічі, якщо це відбувається.

І якщо це не буває, і я ніколи не маю дівчини, це не трагедія. Я сподіваюсь, що кожен з моїх синів буде мати дружину. І я готовий прийняти їх як мої дочки. Любов. Щось не вистачає. Для того, щоб стати для них не тільки мати-завдяття, а й любити другу матір. З усім серцем, люблячим. Я обов'язково буду мати дівчата, трохи пізніше.

Для мене завжди є варіант прийняття, який я часто думаю про. Може бути це, як дівчина повинна прийти до мене? Для гри з княж-бантними ляльками і загоює травму свого дитячого будинку?

Я не знаю Божих планів для мене і сім'ї. Але я довірю Його.Він точно знає, що потрібно, коли, скільки і як. Я знаю, що Бог мудрий, ніж стереотипи і правила – знає, хто, і скільки подарувати. Всі вони руді. Я люблю всіх. Я відкрию своє серце всім. Я спробую дати всім максимум. І так я буду щасливим, навіть якщо у мене є десять синів і не дочка. Це спосіб, що він повинен бути. Чому і чому не до мене.

Дитина - подарунок. Сюрприз. Односот відсотків сюрпризу в пакеті. Ви зносите коробку протягом дев'яти місяців, а потім ви відкриваєте його. І є диво. Диво, що на УЗД може знезаражуватися і сховатися. Але в будь-якому випадку дива найбільш необхідна і найголовніша. Що потрібно.

Чоловік сказав мені, що він відчайдушно хотів сина. Він був обсесований. Коли він дізнався, що його дружина була вагітна, він практично розлучився. Натхнула її, торкнулася її. А потім вона народилася. Дівчина Анджечка з великими очима. Він був першим, щоб взяти її в руки. Абсолютно від нещасного випадку. Свою дружину подарували так швидко, що не встигли залишити лікарню. І було прийнято до Даду. Він розповів про те, як він, сорока людина, стояв у передпокої кричі, як вона виглядала на нього. Який простір на очах. Як він не хоче її так багато? І як щасливий він зараз, що його дружина пробачила його, що його дочка з ними, як вона все змінила своє серце.

Не важливо, що ми заслуговуємо. Дитина тут – ласкаво просимо з відкритими руками. І любити йому шлях він. Це його.

Автор: Ольга Валяєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.valyaeva.ru/pol-rebenka-tak-li-eto-vazhno/