Можливо, якщо дуже

Я пам'ятаю свого дитинства дуже добре, чітко, до найменшої деталі. І я можу згадати багато подій, яскраві і не дуже, я іноді пам'ятаю тільки самий звичайний непристойний день ... або вечір, я не знаю чому, але дуже чітко. Для цього потрібно бути окремо в кімнаті, після чого кольори спогадів стають яскравішими, повітря минулих пластівців в приміщення з сірого віконного світла з маленькими блискіками, потім плавно, але швидко переходить в звук, з'являються запахи, і пам'ятаю.

З дитинства Я не був дуже соковитим хлопчиком. Я пам'ятаю за години з вікна кімнати батьків до двору, де хлопці вибігли: хлопчики, дівчата – дитина і ті, хто старше. Дуже доброзичливий двір. Кожна частина одного. Разом вони ходили, захистили територію від хлопчиків з вулиці Подгорна, разом з ними захотіли, якщо хтось отримав від «алісенів».

Я дуже хотів бути таким же: гра «потати» або бігти, стріляти водяний пістолет на дворі собак, які кізуть їх хвости і стрибати. Або принаймні нічого не робимо, але разом. Увечері я слухав до відкритих віконних пісень до гітари і сміху Тани Фролової з першого входу - вона була любов з червоним Ігорем. Я дуже хотів бути дорослим, як це. Дуже. Але я не міг. І я пам'ятаю страждання багато. Дуже.

Мої батьки постаралися викинути мене, взяв мене до психолога, мій тато навіть пішов таємно, попросили хлопці взяти мене в компанію, і вони будуть погоджені, але я все ж залишився вдома. Я страждав. Я відчув його, і я постраждав від нього. І вони були ще більш хвилювалися про це.
Єдине, що врятувало мене уяву. Я мріяв багато, я мріяв багато.

Я навчався добре, дуже добре. Моя мама завжди прийшла з батьківських нарад в гарному настрої і купила мене кохану «тубулю» з вершками і начинкою. Вона сказала: «Ви завжди повинні тримати бар, ви можете підняти його або принаймні підтримувати його на одному рівні, але ви не можете знизити його на будь-який, або найменший біт.» І я не зробив. Хоча іноді це було важко, іноді це було дуже.
Я дуже хотів би поділитися тортами з цілим двором, а потім дивитися мої торти приносить задоволення і радість, але я не міг. А точніше, я міг би виходити і розподілити торти дітям, але я ніколи не спробував. Я не був дуже соковитим хлопчиком.

І один день я впав в любові. Я ніколи не страждав. Я пішов додому з школи і завжди шукав її. Вона навіть посміхалася на мене, коли ми подивилися на неї. Але я ніколи не прийшов. Постраждав багато. Дуже.
Багато років пройшли, я зараз дорослий, багата людина і зрозуміти багато речей, які я не розумію перед. І тепер я знаю, що ви можете розірвати з самотності, ви можете пройти гордо перед усім, ви завжди можете бути в вангарді. Дуже складно. Дуже. Іноді це нестерпне. Особливо якщо у вас немає рук.

浜у 涓 蹇

Джерело: