Котова Людмила Григорівна - Історії про тварин

Котова Людмила Григорівна

Історія

Тобік і Патраш

Під час війни був 10 років. Я жив у віддаленому селі, в Кубані. На с. Вістельники, потім були запеклі битви. Наше село Гривенська,
Три рази протягом дня і один раз вночі німецькі літаки систематично бомбардували.
Поблизу села, по річці Протока, було центральне переправлення.
наші війська. З бомбардування, ми втекли в глибоку траншею дует в саду.
Моя бабуся тримала корова, курчат, кота Vaska та два собаки – Ляпаног Tobik, глухий від народження та гордості – муттон Патраша.
Патраш не розглянув Тобік свого рівного і лікував його «від високих». Але, під час годин бомбардувальника, Патрас видав тривожний корок, захопивши глухий тобік хребта і був першим кидати в траншею. Моя бабуся і я після нього!
Після рейду, кожен раз, з'явився цей малюнок: Патраш працює, поруч з Tobik стрибки, намагаючись клацнути його заспокійливий в носі. У тому ж місці,
Патраш припинив, розірвав на Тобіку і трохи йому, пішов на свій стенд, і Тобік, відкинувши його хвіст, побігли до нас ...

================================================================================================================================================================================================================================================================

Водовідведення

Одного дня в середині осені наш глухий собака Тобік сидить на березі річки.
на сонці. Вдово, хлопці приїхали кричущими і один з них захопили Тобік і закинули його в воду. Тобік різкий гучно. Не знаю, де Патраш стрибнув і кинув себе в тайську воду! Витяг Tobik ashore, Patras shook off і rushed для відбійників. Вони були збережені покинутим штрихом. Вони сидять в ній, поки мій бабуся прийшла і порятунок скаже їх, які вони були.
З тих пір, Тобік не підійшов до річки, він завжди супроводжував Патраш.

================================================================================================================================================================================================================================================================

Франтична.

Під час війни в одному з зимових днів після битви за селом перекинувся довгий час. Дощ в ніч і вогонь загинув. У попелиці я знайшов трохи безпорадних лис. Його ноги і поніжний палений.
Весь спосіб будинку, він спробував покарати мене з кашельним корком. Ми
Він і його бабуся змащував його пекти місця, зігріли його, і він спокійно впав.
Пройшов час, Франтик (як ми його назвали), виріс і ставали друзям з Тобіком і котом Васка. Як вони грали! Де цирк? Поранчеві рани загострилися, пальто вирощено - справжній Франт, а очі збиваються!
Половина року пройшла і один день, наш Франт видала номер! В той час як мій бабуся і я шукав кору, наш ручний чоловік перетягував курчат з сусіда! Інстинкт працював. Збитки були переплачені. Я пообіцяв взяти дію.
і пов'язаний франтик. Проуд Франт був нудним, припинив їсти, пальто став тьмяним. Зігрівають всю зиму і рідко грають з тобіком.
Ми вирішили відпустити його. Літо. Я взяв його на це місце,
Де я знайшов його. Вже переглянуто. Я даю Frantic йти, і він дивиться на мене і виглядає так, «Не ви розумієте?» Я пішов, не шукаю назад і звичайно я кричав. І я дивився, кинувся мені.
Я забрав його вгору, потурбував його, повернувся до того ж місця, дайте йому піти, і я приховав себе. "Го Франтик, йти..."
Фокс дивився навколо, зрізаний, прослуховував іржі відродженого, стояв, думав і ran. Його червоний хвіст спалахнув на пагорбі. Всі
Доброго дня!

Патраш, Тобік, курка, коров, літаки...Бомби!

Сонячний день. Ми були просто поза бойовою станцією. До мене.
Собаки Патрас і Тобік забивають на сонці, капці родів мали курчата дозування.
Вдова Патраш стрибнув, захоплений тобік у роті і кинувся в траншею! Я зрозуміла, що літаки фашисту приходять, бомбардування збирається почати! У барну муфту чекали ковпачок. Я шукав і побачила його на стіну. Він ще вологий. Я скажу, що робити! Я забрав його, він висить. Сонце значить. І раптом він почав! Реальний п'ятий! У нашому салоні є бомба. Вибух був настільки потужним! Покрівля відійшов, вікна знизилися! Баран з тріщинами і нахилом! Горифікований, я зв'язався з боком ковпа, і вона протримала стіни шпила і згорнулася дах на неї, поки бомба була над і допомогла. Я зацікавив так багато страху (Я був тільки 10 років), що солдати слухали! Вони вирішили, що я був поранений і кинувся до допомоги, демонтував дах бруса, витягнув мене, кальфа, а потім ковпа (належав одну сторону, вкриту шраплоном), і раптом ламав сміху. Курячі, близько 15 років стояв пальцем решетів, як чума, кладуть голову в погане страхом, і все інше, як намисто прилипає!

Повільна розмова

Я побачила картину кота і курчата ходьба по довгому ходу. Квіти, сонце, тепло - і ця пара! Коко-ко. І знову кішка луки, курка, нахиливши голову йому, відповідей. Так, говорячи приємно, вони досягали воріт, там стояв, все ще «запалювали» і пішли в різних напрямках ...

Битва на ринку

Після того, як час був собакою Бімки. Нешкідливий і розумний суд, улюблений на нашому дворі. Я пішов на ринок одне джерело. Бімка, з важливим поглядом, у супроводі мене. Обравши правильний продукт, я стояв і чекав продавцю.
зважити овочі. Бімка сіла поруч зі мною. Вдово величезний собака стрибнув з з гине і атакував його! Вони прокинуті і вичавлені - баркінг кулька, що розгортається під лічильником! А там продавець мав велику коробку домашньих яєць! А потім, битва продовжується всередині коробки! Хорор захопив мене! І я думав, що не розумію, що і як, хоча Бімка не винна, він атакував! У великому хвилюванні я кинувся з ринку. Після того, як за мною, вкриті яйцями і оболонками, Бімка рана! Ось як поганий він прийшов в двір!
Наскільки щасливі друзі! Починали лизати поточні жовтки і кальмари з боків Бімки, а незабаром його шерсть шион і був шовковистим, як в рекламних оголошеннях для продуктів догляду за волоссям! З тих пір, поки на ринку немає ноги, то не...

П.С. Бімка пішов. «Добрий» люди отруюють абсолютно нешкідливий, смішний, розумний тварини.
Він загинув на кілька днів, в жахливий сні.

Джерело: