Настя довго допомогла самотній жінці, і вона вирішила подякувати їй, але з однією умовою.

Анастасія зустрілася з Бабою Ніна випадково. Вона купила крупи на місцевому овочевому магазині, але при виїзді викупили - грошей не було. Тоді жінка вирішила допомогти пенсіонеру і сплатила її перевірку. Непристойна зустріч Він привів до дружби, що виросло в щось більше. Настя заміщалася Ніна Григорівна і діти і онуки. А героїне знайшов близьку людину в її житті. Але ця історія завершилась досить несподівано. Що саме сталося, читайте далі в статті.

Коли Настя допомогла поганій старій жінці при оформленні оплати за її покупки, вона розірвала з сюрпризом. «Не торкайтесь, це океї. Ви хочете, щоб допомогти вам зробити їжу вдома? Я просто маю день сьогодні! – повернулася до пансіонату Анастасії.

30 років життя. З чоловіками, якось не виходить, і жінка сама не дуже любляча, щоб одружитися. Це природа. Настя працює для місцевої газети і пише книгу одночасно. Ніна Григоріївна відразу ж підхопила її. Про свіжу жінку, яку Анастасія могла використовувати в її оповіданнях.

Тому Настя вирішила на всіх витратах ознайомитися з пансіонером ближче. Вона не розуміла, до речі. вона також самовільна, тому вона часто спілкується з незнайомцями. І вона бажала подякувати їй заповіді: «Ви будете допомагати мені багато!» Я живу пару блоків. й

Вони прогулялися повільно. Стара жінка розповіла про своє життя, і Настя слухала її захоплено. Коли жінки підійшов будинок, Ніна Григоріївна запросила Анастасію на чай. Вона погодилася. Починав свою дружбу, яка виросла в щось більше.

Відносна Анастасія та Ніна Григоріївна обмінялися номерами та стали називати часто. Дуже скоро Настя стала рідною людиною для старої жінки. Вона довіряє її і часто просить допомогти. І коли пансіонер став хворим, жінка варила свою їжу і очищила квартиру.

Вони відчували, що доляста зустріч в магазині змінилася життя назавжди. Тим не менш, Настя не повністю розуміла скільки. Все відбулося раптово. Ніна Григорівна була прийнята до лікарні. Лікарі не були щасливими, а Настя готували до найгірших.

«Настяша, мій шлях вже пройшов». Я відчуваю, що я не маю багато часу, щоб боротися. І я втомився, щоб бути чесною. Ви єдина людина, яку я можу довіряти. І я хочу перезаписати всі мої речі на вас. Я роблю так, якщо ви виконаєте один з моїх умов. й

Анастасія не чекала, що Ніна Григорівна вирішила на такому стані. Вона не подумала про те, як стати її спадкоємцем. Але внутрішня цікавість приймала, і вона запитала: Ніна Григоріївна, я дуже рада, що ми стали так близько. Я не знайшов мій бабуся живим. І ви показали, що це було схоже, щоб бути грандіозним. Хоча я відчуваю себе комфортно про вашу пропозицію, я дуже зацікавлений знати, що стан є. й

Стара жінка взяла Настя рукою: У нашому місті є дитячий будинок. За останні 5 років мій бабуся був живий там, хто був там її stepmother коли батько, мій син, помер. Я був занадто слабким, щоб доглядати за нею. Дитина не може жити з мною. Щодня я блюво себе за це, але я знаю, що я все ще маю час. Я хочу, щоб прийняти мій бабуся і дати її сім'ю. й

Нестя була прийнята. Для того, щоб згодити таку річ нездійсненну відповідальність. Вона попросила Ніну Григоріївну, щоб дати їй час подумати. Вона погодилася. На наступний день Анастасія пішла до лікарні, щоб розповісти про своє рішення. Але я не встиг: пенсіонер загинув вночі.

Біля ліжка була замітка: «Це число нотаріуса, він пояснить все для вас». Ви не дали мені відповідь прямо зараз, але я знаю, що ви вирішили це довго. Ви не повинні бути самотніми! Нестя прочитають ці лінії, висихають у сльозах. Жінка пішла до лікарні, щоб розповісти Ніну Григоріївну, що вона погодилася.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Не дивлячись на те, що близькі люди зраджують, і завершують незнайомці, навпаки, допомагають. Людини – це незабутнє поле, в якому є місце для любові, алкоголі, прощення. Ніна Григоріївна та Анастасія принесли дійсно долі Попри те, що жінки забули про своє самотність, і життя Настя змінилася назавжди.

Ви вважаєте, що не існує сенсу?