Трофи-рейд "Ладога". День 2.

Продовження фотозвіту Сергія

Дестройовані будинки, автомобільні скелети та горіння лісу

Найнеприємніші для позашляхових змагань є сухий, сонячна погода. Муд в лісах висихає і вагони працюють в хмарах пилу. Це особливо відчувається в базових таборах, коли будь-який автомобіль, що проходить, ви залишаєте тонким шаром пилу на наметі, ложці та пластині. З цієї погоди почалася сучасна 13-а Ладога.

День 1
День 3
День 4
День 5
День 6

21 фотографії

р.

З ранку другого дня ми дали трохи сну після нічної орієнтації і відновлення. Учасники почали клацнути перших ран:

Пілоти, як очікується, злетіли, злилися невисоким північним сонцем, і навігатори настояли під автомобілями:

р.

Організатори обмежили швидкість руху в таборі, висять картонний знак з написом 5 км / год, проте це не допомогло в боротьбі з пилом. Щільно-дегредітні тепло випаровують всю воду і заливають дрібні ріжки з пиловими шпилями. Діти насолоджувалися прийомом ванн пилу і імітацією атомних вибухів, стрибаючи в середину пилососних озер:

р.

05 мар

8806218р.

Щоранку ми почали з брифінгу, де «Тату всіх Гранд-туристів» – Олександр Ігнатюк – розповідаємо про майбутній день, цікаві місця та можливості «амушей». Тут видаються легенди на день, що вказують на зелені, жовті та червоні маршрути:

На місці першого завдання було потрібно підрахувати «як багато блоків в арці північного кінця мосту». Завдання викликали багато конструктив і зібрали всю консультацію на березі річки. Кожен обговорював, чи підрахувати камені на підставі арки або ні.

Трохи прогулянку по деревах і ми приїхали в наступну точку: підрахувати кількість вікон в будинку. Ну, якщо ви можете назвати це вікно...

Після 10 хвилин ми знову прибули до згортання фундаменту фінської ферми. Тут завдання було складніше: «Облік суми вікон в будинку і коліс перед нею». Вікно легко знайти, але колесо покривається товстою травою, і багато хто ніколи не знайшов її:

р.

У найближчій точці немає завдань. Була невелика пудка з рідким грязьом, а з іншого боку її організатори-евакуатори заснували пікнік, спостерігаючи з тіні, як ми долаємо цю перешкоду:

р.

Тоді прийшов важливий момент на расі. По GPS організатори мали піти на ліву, а потім повернутися назад і на шляху, зазначену на карті слабкою пунктирною лінією, піти в далеку точку. Ми, як люди навчили попередню спортивну життєву силу: «Якщо ви можете піти навколо, краще піти навколо», подумайте, що організатори з причини надягають зайву точку і пішли до неї, а потім в детурі 20 кілометрів на пилоподібну ґрунтовку в наступну точку. Більшість туристів вирушили на «взуття», і це була їх смертельна помилка. І не знаю,

Дорога не була найяскравіше, але привели через чарівний ліс Шишкіна:

Коли ми приїхали, ми не знайшли. Я думав: «Ми змушені зрізати, всі вже пройшли і пішли вперед». Завдання було «кількість листів в назві автомобіля». На шляху, ми дивимося, що золи було припарковано перед нами? Вимкніть це OKA. Якщо це не для назви, написаного маркером на його дно, ми ніколи не визначили його:

р

Завдання наступної точки: «кількість на знакі автодоріг». Єдина проблема полягає в тому, що ми не змогли знайти дорогу до знака. Я мав їздити по сусідству. Я завжди дивлюсь, чому я не зловживаю з кимось.

Після проїзду по заспокійливій землі ми стрибали на оглядову вежу, де нам довелося підрахувати кількість кроків на сході. Я задаю, чому ці вежі розташовані там? Якщо це для полювання, то не дивно, що вони часто стоять прямо на боці дороги:

Тоді трек став трохи цікавішим. Прокинувшись на бамперах, наші колеса іноді купуються в неглибоких пуделях. До точки з останню місію ми летемо на крутому, але низькому підйомі. Залишилося розрахувати різницю між кількістю вікон і дозатором в будинку:

, Україна

Шукаю, я думав, "Стомат". Де все ще? Звідси ми просто повинні доїхати до табору, але ця частина треку була найцікавішою. Він проходив у низинах, через ліси. Ірту заповнили водою, але дно було твердим, і ми довели, щоб бути пароплавом, проїжджаючи велику хвилю перед нами і обприскуючи грязі краплі на сусідні дерева.

Змішуючи з деревини, ми побігли в бурі судді, що фіксують обробку TR-3. Виявилося, що ми були першими Гранд-турами, щоб передати їх. «Чи не подобаються нам?»

р.

Ураль з лісу тягнеться. Вони зустрілися з техніком з власним відеооператором, привезеним з Єкатеринбурга. За 10 хвилин вони намагалися зловити дихання, розказав камеру про забіг і залити воду:

Після очікування півгодини ми вирішили піти в табір. Вечір. У таборі майже немає автомобілів, і тих, хто нічого не знав про долю інших. Ми вирішили взяти поїздку назад до доріжки, -Чи хтось потребує допомоги? ?

Не доходячи до будинку з дозатором, ми зустрілися з хлопцями на новому Discovery з осені муззеллю. Передня подушка підвіски повітря загинула, і навігатор спробував зняти її до Санкт-Петербурга для ремонту. Про це розповів нам, що більшість учасників поїхали разом із зануренням, яка закінчилася там, де всі зупинилися. Але це виглядає так, щоб кожен вийшов, і кожен профінансував. Посмішуючи удачу хлопчиків, ми переїхали. Ми поїхали назад до сходів, але знайшли лише 3 авто. Кожна з них заявила про те, що вона не була на доріці.

На шляху ми пройшли горіння дерево. Ми вирішили намагатися відірвати його - без використання:

Попри те, що всі туристи пройшли цим деревом, і кожна друга людина повернулася до табору і розповіла організаторам про це. Завдяки цьому вони називають MOE, а вранці дерево був відтінений.

Він отримує темно на Ладозі після середини дня. Фольга охоплює низини, загортаючи пилоподібну траву її перо:

Ми повернулися до табору в темряві. Ми вирішили піти в табір організаторів, щоб дізнатися: хто повернувся? Я зустрів чоловіка навігатора жіночої екіпажу, який намагається перехрестити кисть вчора з бутербродом. Він був доторкнувшись до дружини і повідомив, що весь конвій автомобілів під керівництвом молотка підійшов до будинку з дозатором. Вони сповільнюються. Темно. Скарга.

Ми знову сиділи в нашій війні кінь, яку ми день перед захрещеним “Скаред Один”, і пішли на нашу зустріч. Зустрінемо їх перед останню рутину води. У темряві вона виглядала дуже гріхом і незбираним. Всі вичерпували протягом тривалого дня. Навігатори, які блукають вздовж іржі і намагалися заміряти глибину палички.

Щоб переконувати їх, що «не глибше, дно жорсткий і кожен буде проходити», я не вдалося. Я мав впадати в рутину і приводити назад, як вони вибігаються з бічного освітлення моїх коліс з ліхтарями. В результаті одного з навігаторів проголошено: Так це не глибоко! і всі висівки пішли вперед і в табір. Ми ніколи не змогли зберегти будь-який день.

У наступній серії читайте про диких полях лілії, перша татапе з колесами, навчання раліста Мерсанова, нові завдання квесту та місцевий музей місцевого лотера. Зареєструватися!

Джерело: