Трофи-рейд Ладога. День 7

Відстеження, дарування та нічна спрямованість
Продовження трофії з кореспондентом Сергієм Долі

День 1
День 2
День 3
День 4
День 5
День 6

41 зображень

, Україна

Я прокинувся до звуку серфінгу. Я розтягував очі і зірвав на стелі незрівняно: «Чи приїжджає море?» Метеорит дощовики вдарили дах намету, слухаючи гучно в задній частині голови: «Дуже ми сідаємо в вогонь». За три хвилини він спробував розблокувати застібку-блискавку своїми міцними руками. Клімдом в сирі черевики. Я зроблю голову з намету. Гігантський дощовики відразу ж торкнувся вітаний барабанний вал на спині голови. Спробуйте зосередити увагу на великій білій плями за деревами: «Ох! Це була Ладога, яка була старим!

р.

Він підібрав камеру і взяв його на берег. Учора, тут ще не було, і тільки дробились Сьогодні картина повністю змінилася. Доброго дня на пляжі:

Коли я повернувся, наш табір вже показує ознаки життя. Навігатор висохнув з намету і заскляв очі на задніх знебарвлених колесах. День почав з радістю і обіцяє:

Після ранкового брифінгу ми пішли на старт наступного етапу, який відбувся вже вдень. Кожен учасник дано 8 сендвічів. Я мав їздити від початку до кінця.

Спочатку навігатор і пілот викладав доріжок до кожного перед колесом:

р.

06 мар

Тоді водій кинувся в машину і почав рух:

А навігатор переконався, що він не залишив вантажних автомобілів:

09 мар

Потім навігатор кинувся на машині, захопивши вільні доріжки і перетягував їх вперед:

11.

Важливо правильно покласти сендвіч. Організатори уважно стежили, що між ними не було зазорів:

13 хв

В кінці ми повинні зібрати всі треки і забрати їх назад. На допомогу навігатору з'явився пілот:

15.00 р.

Р

16 мар

У нашому класі були 46 автомобілів, і всі вони підкреслилилились за старт:

На сьогоднішній день були багато завдань, і, для самої частини, вони не були дуже цікавими і неоднозначними. Перше завдання: «Перед прибуттям юнітів, з яких армійські бригади Ладозького флотилу провели мостову.» Відповідач був пара кілометрів від табору, прямо на боці асфальтової дороги:

Кількість вікон в храмі. На території організаторів ще не здивувались, тому нам не здивували, що насправді ця церква стояв 300 метрів, далі по дорозі.

"Кількість кабелів, укладених під мостом" є дуже неоднорідним завданням:

Я не знаю, що для підрахунку. У відкритій коробці можна побачити, що є 3 кабелі всередині. У той же час, з іншого боку мосту прокладені тільки 2 кабелі. Чи є організатори кабельних каналів? Далі можна побачити два. Але вони надходять з боку мосту. Є ще один кабельний канал під мостом. Пізніше ми виявили, що нам довелося підрахувати кабельні канали на боці мосту. Я сподіваюся, що наступного разу завдання буде більш чітким і неоднозначним.

Далі до місту був заміський будинок:

до 1 2 3 5+

Нарешті, ми відключили асфальт на лісові доріжки, а наступне завдання виявилося гумором. Потрібно підрахувати «кількість смужок на дерев'яному стовпі на камені «в». У своїй голові яскраво стоїть сцена пошуку «нездатний» камінь. Перше, що ми знайшли, було неправильним каменем:

Ми посміхалися і пішли на тротуар. Незабаром вони знайшли "кам'яний камінь":

р.

Атракціони на цей день були мало, і ми в основному рахували листи або слова на різних знаках: «Кількість літер О на пластині». Ви не вірите, що це було 14!

Хоча деякі вірні, інші "витримувати стороні":

425454

Ще одне завдання - число на кілометровому стовпі - Я навіть не збирав фотографії. На наступний знак ви повинні дізнатися другий номер телефону:

5689760

Наступне завдання викликало бджільництво: «Кількість батарейок (радіаторів) обігріву на дільниці ДАКР.» Звісно, ми знаємо, що пост був покинутий, але все ще поїхав до нього пряжкою і з еустованими номерами:

28.

Наступним пунктом було підрахунк кількості літер на планшеті. Для того, щоб не помилитися, ми порахували їх по черзі і кожен 2 рази. Про сорок:

Як ми подали трохи далі в ліс, ми побачили ще один знак. Знаючи точність організаційних координат, вона була більш придатна до нашого завдання:

Зробивши картину її, виявився навколо і виготовлявся. Помешкання розташоване в 5 хвилинах пішки від центра міста.

р.

Організатори Ог! Ви не можете!

Останнє завдання перед бонусом закоду: "Кількість слів на планшеті на прокатному стовпі":

167868

Нарешті, плити закінчилися і ми почали дивитись над Не кожен вибрав праву траєкторію і, відповідно, вішуючи живіт на камені:

34 кв.м.

Деякі учасники були дуже напруженими і несправжливими в воду, а й обережно:

Для подолання корму я дали Чупа-Чупи, і ми поїхали до останнього завдання: "Кількість гачок на сосні на виделці":

Всі Зайдіть! Завтра ви повинні замінити всі цифри в формулі і бути першим, щоб прибути в точку. Звідси, де ми припинили їсти:

38.

, доб.

На шляху до табору ми ретельно перевіряємо всі чеки кожного дня. Ми зрозуміли, що наші 6 цифр, з яких 2 є трьома цифрами, нічого більше, ніж частини GPS координати. З них було зроблено 4 комбінації. Навігатор почав забивати їх в GPS, намування Klad1, Klad2, Klad3 і Klad4. Увімкнувши перші 2 точки, він щасливо повідомив: «Пошукове коло звужує, так як ці точки знаходяться в Ладозі. Ось другий. й

Трохи пізніше, він плутався, щоб сказати, що другий два також знаходяться в Лейк Ладозі. Так, десь ми зробили помилку і підрахували щось неправильно. Почати читання правил. Вона говорить про те, що в 16 кілометрах від табору. Ми подивимося на координати табору і зробили корекцію на наші 4 точки.

У цей час вони були всі не далеко від табору, але два з них були в центрі великого тампона - це навряд чи, що Гранд-туристи приїдуть туди, а другий - на заміській дорозі. Крім того, вони можуть бути досягнуті як безпосередньо, через шлях, зазначений в атласі зі слабким пунктом лінії, а в детурі вздовж асфальту і сортора. Ми пам'ятали, що організатори обіцяли рівних шансів на «монстрації» та СУВ.

Ми вирішили піти на розвідувальні роботи. Дорога прямо до точки приймала нам трохи менше години. Були 2 форти, тампон і глибока доріжка, наповнена водою. Ми постійно переповнені сумнівами: «Що робити, якщо очки не тут, і ми тут прокинулися?» Але сьогодні є важливою нічною спрямованістю. Перша точка була в лісі частіше, далеко від місця, де Subaru Forester міг приїхати, але другий був правим на хорошій грунтовці. Ми вирішили, що це і ліві подарунки у вигляді бані пива і бару шоколаду для організаторів.

Ми вирішили їздити по асфальту і подивитися, як довго дорога до табору займемося. Поїхали 1:15. Попереду, новий Discovery буде літати на одному маршруті всього за 45 хвилин.

На шляху назад наш автомобіль почав сильно кинути направо при гальмуванні. Я мав зняти колесо і перевірити гальма. Все вийшло дрібно. Нарешті загинув:

На старті ночі ми були однією з останніх. Це абсолютно темно. Ми дали легенду зі скручками і кинулися в ліси. Легенда - список кутів з пробігом між ними. Ось приклад того, що легенда може виглядати як для орієнтації:

Також в нашій легенді була вказана середня швидкість, з якою потрібно рухатися уздовж доріжки і час, коли потрібно прибути в кожну наступну точку. Спідометр не працював, на Tvertrip протягом 5 років знизився відступ, і він також не працював. Ми були на GPS, сподіваючись, що він не втратив ніяких супутників.

Дуже дивний вигляд. У загальній темряві через лісову спину і форту з глухим роумом висувають величезні автомобілі з світильниками і люстрами, піднімаючи пилові клуби за ними. Ті, хто вилетів з легенди були змушені повернутися назад, намагаючись пропустити відпочинок на вузьких зазорах.

Дуже добре. До першої точки огляду Суддена (SCP), ми приїхали з 0 секундами штрафу. Саме вони повністю керувалися легендою і з бажаною середньою швидкістю. Ми також приїхали на другий VKP з штрафом за 0 секунд, але в останньому розділі ми прокинулися і були 14 хвилин, пізніми до лінії обробки.

В результаті, в загальному заліку, прокочуємо назад від 5 до 11 місце. Читати фінальну статтю про гойдалки, пошук скарбів, лісовий дискотека та нагороди. Зареєструватися!

Джерело: