Ladog Trophy Road.

Фотозвіт Сергія
28 фотографії

Я знайшов машину «комбат» на своєму складі, де стояв понад 5 років без руху. Ностальгія розсипається нервовими тремтами по лобах. Я хотів повернутися до лісу, щоб годувати голоду під час нашої відсутності комарів. Розглянувши цю можливість навігатором над склом австралійського Ширазу, ми вирішили: Приходьте! Вибір впав на Ладозі, можливо, найяскравіший і масовий позашляховий конкурс в Росії.

Невелике введення для тих, хто не знайомий з Трофі. По-великим, Трофі є рух однодумців, які об’єднані любов’ю подолання перешкод у всіх автомобільних автомобілях.

«Мікс бруду» серед трофістів береться разом, для яких вони збираються до всіляких «підлітків», поїздок і змагань. Якщо поїздки не обмежують учасників та їх вагони, то конкурс має «Регулювання» - сукупність законів та правил, за якими він проводиться. Існує кілька видів змагань з точки зору складності. На змаганнях, організованих різними позашляховими клубами, є змагання Кубка Росії та Чемпіонату Росії, які проводяться під егідою RAF.

Автомобілі, які беруть участь у офіційних змаганнях, діляться на заняттях та повинні відповідати певним вимогам. У класі TR-1 майже серійні автомобілі, без модифікацій. У класі TR-2 допускаються колісні колеса більшого діаметру, а в класі TR-3, дія «прототипів», небагато нагадують звичні автомобілі.

На додаток до спортивних занять Ладога пропонує кілька туристичних класів, де немає строгих обмежень. Це був великий туристичний клас, де ми підписалися. Будь-який автомобільний привід може брати участь тут. На спеціальних стадіях не тикаться. Щодня учасники можуть вибрати кілька маршрутів для вибору - зеленого, жовтого або червоного - в залежності від бажання "розвімкнути" і ступеня підготовки автомобіля.

У спорті ми не пішли так, що, по-перше, ми не маємо каркасу безпеки, а по-друге, тому що ми подаємо бруду, тампони і комарів. Ми хотіли б помилуватися природою Карелії, гарними фотографіями та відпочинком, а не приїжджайте кожну ніч на базовий табір і падають на обличчя в наметі, засипаючи притулок до нікінгу інструментів механіки, які принесуть наш автомобіль до життя. Для цього нам довелося покінчити всі часові погляди та контемптуозні бджолині «атлети», які не розуміють, що ми забули в цьому «кіндергарті». Ми не відступили, ми відпочивали.

Перед кожним конкурсом необхідно пройти технічну комісію, де ви перевірите розмір коліс, кількість лебідок і наявність медичного сертифіката. По-перше, ми пройшли початкову реєстрацію та отримали роботу

Тут ми дали наклейки спонсорів, і ми пішли до "фарби":

Навколо були вагони різного ступеня підготовки, чекали в свою чергу технічні комісії:

Р

05 мар

06 мар

р.

07 мар

Після того, як «стампінг» ми поїхали до технічного оператора. Не було особливих вимог до Гранд-туристів. Ми не встигли продемонструвати наш масовий вимикач, а спортсмени регулярно надсилали на підсумок для усунення недоліків:

Р

09 мар

Атмосфера була досвятою. Кожен посміхався, захоплений і дивився вперед до раси:

1633032

11.

Наступного ранку всі учасники зібралися на площі перед собором св. Ісака – 13-й Ладога.

13 хв

14.

Ведуться автомобілі і дивилися несподіваними глядачами:

16 мар

17.00 р.

18 років

Ось я бачив Subaru Forester, що виконує нас в одному класі. Я можу сказати вам, що вони дуже добре:

І це автомобіль естонської бригади, з яким ми стали дуже дружними під час змагань. Вони нічого не виглядали:

Дівчата фотографували на тлі монстрів:

Скальмари вийшли в окремий блок:

На подіумі з’явились чиновники, зокрема Юрій Овчинников, головний організатор змагань:

3610Р. 4200Р.

Цього року в Ладозі взяли участь 160 автомобілів з 13 країн. Учасники з Фінляндії, Великобританії, Бельгії, Польщі, Латвії, Естонії та навіть Грузії. Солемні виступи завершилися заходом кульок:

25.

26.

27.

(доб. 109)

28.

Джерело: