Трофи-рейд "Ладога". День 1

Фотозвіт Сергія

День 2
День 3
День 4
День 5
День 6

29 рис.

Цього разу організатори Ладоги приїхали з захоплюючою грою для Гранд-туристів, які вони називають Квестом. Щодня нам довелося приїхати на цікаві треки і збирати точки. На кожній точці, ви повинні виконати певне завдання, підрахувавши щось. Наприкінці дня додали всі номери, і ми отримали частину GPS-координат, де було приховано «закриття». В останній день ми отримали формулу, яку ми розрахували цю координацію і змогли приїхати до неї.

Залишивши на площі Святого Ісака, наш бойовий транспортний засіб долучився до шламового потоку літніх мешканців, які виштовхуються в вузькому вентиляційному вентиляційному вентиляційному районі Санкт-Петербурга. Після 55 кілометрів ми приїхали на старт спеціальної сцени і витримали лінію, щоб подолати першу амбашку:

Я мав переїхати в ліси і перемістити невелику кисть води. Так як це було перше «пригоди» в «гарячу частину кліщів», кожен рясно обприскував один одному з захисними аерозолями:

Кицька була невеликою і дрібною. Але вже давно колісні машини з'явилися проблеми:

У нашому класі було 3 нових відкриттів, періодично відірвали їх задні бампери і обтяжують підвіскою повітря:

06 мар

Я любив, що жіночий екіпаж отримав. Під обережним керівництвом пілота, загорнуті в антимоскітну сітку, крихкий навігатор встановлюється сантракс:

- Танюша, кладемо ліву доріжку зліва!
- Тут?
- Ні, зліва!
- Право?
- Нове! На мій лівий і правий!

08 мар

р.

На жаль, вона не допомогла їм, і все ще не мала Останній рядок був молотка H1, тому ніхто не залишив - кожен чекав шоу:

р.

Хлопці в молоці боролися. І коли вони були добре прискорені, вони мухують над цим пудлом:

Подаруйте мені трохи ліричний відступ. У той же час Гуммер Х1 прийшов до одного з «Partisans». Початок не було далеко від невеликого, с. godforsaken, у віддаленому лісі за межами Кімраса. Після цього молоток вдалося дістатися до першого пуделя, де він безпечно провів наступну пару тижнів. Я пам'ятаю хлопці, купили все сусіднє село, і більше одного трактора загинув у свою порятунку. Так що цього разу я чекав щось схоже з H1:

У першому задачі обов'язково було підрахувати кількість розтяжок, що тримають башту. Вузька країна шлях призвело до вежі, але це не викликало труднощі для всіх:

Другим завданням був гумористичний і також пов'язаний з вежею, але з іншим:

Габаритний зображення

Не всі вирішили приїхати до неї, так як зап'ятий пудвіч викликало великі страхи серед найбільш Грантових туристів. «Наскільки пляшки віскі є?» Приймаючись смайлами в кінці завдання, кожен здогадав, що пляшки були, мабуть, нуль, проте я хотів би зробити гарну картину і піднятися вгору вогонь втечу:

р.

15.00 р.

Прути помітно іржавіють, і сама вежа трехерно виклилася і, чим вище, тим сильніше вона заковтнула в вітер.

У середині вежі були підключені обидві ніжки P-подібної платформи. Тут я був здивований, щоб знайти, що нормальна сходи була запущена в іншу ногу до:

р.

17.00 р.

, Україна

Я знову піднявся вогонь. У верхній частині був порожній ящик. Я не знайшов ніяких пляшок віскі.

694362.

Але з висоти видно «все тайга»:

Наступною перешкодою є невеликий кицька:

Майже всі вони збереглися без втрати:

Багато хто приїжджає сюди всією сім'єю. батьки побігли вперед, щоб вивчити кисть, і дівчина була лівою самостійно в машині:

651733

23.

24.

25.

Вечора, і нам довелося розраховувати кількість трикутних окулярів на маяк ліхтар. На лісових шляхах ми поїхали уздовж берега озера Ладога:

Маяк був в кінці довгого стовпа. Спочатку я хотів би отримати телевізор, а потім підрахувати скло на фото, але потім я вирішив взяти прогулянку.

28.

Це кінець нашого квесту, і ми пішли на початок нічної орієнтації. З тих пір, як ми не подолали всі доріжок, і потрібно було визначити переможця за результатами конкурсу в нашому класі, потім ми провели кілька забігів на час (досяг і дунай), кілька етапів, які я поговорю про наступні статті, квест і нічний хід. Багато туристів взяли участь у таких змаганнях вперше. І для навчання перед великим нічним орієнтиром на перший день ми дали трохи легенди і запустили в нічний ліс.

До закінчення ми повинні подолати невелику кисть води. Дуже страшна, особливо вночі. На відстані, з темряви, з'являються мерехтливі демонічні світло, поступово підіймаються і спалахують спалахами фар на збурених водній поверхні:

Джерело: