Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі

Фінал, Лісова дискотека та нагорода
Кінець найцікавішої трофії з блогера Сергія Долі

Початок:

День 1
День 2
День 3
День 4
День 5
День 6
День 7

Це останній рішучий день змагань. За минулий тиждень ми розглянули кроки, вікна, куполи, листи або слова, і сьогодні, всі ці зусилля повинні матеріалізувати в затишну GPS координати, що кожен хотів піти першим. Вже вранці на брифінгу почав відчувати натяжність повітря. Спираючись на спорт, щоб стати одним дружнім ранжем Гранд-туру.

43 фотографії

Рано вранці, як і весь табір знизився після нічної орієнтації, я взяв камеру і ходив навколо табору:

490702 Р

03 мар

04 мар

Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі р.

05 мар

06 мар

Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі км

У кожному таборі було душ з гарячою водою:

І туалет:

Хтось запитав мене, чому я не маю глубіння на будь-якій фото. Дуже просто. Навіть в лісах, поголені щодня.

Після брифінгу кожен виповнив один з суддів, щоб приготувати свої бонуси і закрутки. Ви можете запитати будь-яке питання і отримати відповідь. Він дивився смішно. "Чому ми були абсолютно певними, оргами мали інший номер". Коли запитали, «Чи?» і «Що?» вони посміхалися і відповіли, «Тих хлопці хороші, але ми не скажемо тебе». Він зробив мені посмішку, особливо тому, що я був там вчора.

До фінальної гонки організатори влаштували ще один етап для нас. Потрібно ввести гойдалку і зафіксувати автомобіль на 3 секунди:

11.

12.

435068 р.

Будівля підвіски. Багато хто вже вгадав, де купе, і піддавав свої автомобілі з хаутом до зазору глибоко в ліс. Ми також були захоплені, і ми шукали на початку, особливо, оскільки наші супротивники були серйозними. На великих богерах були інші підготовлені 70-ті та короткі Даф, а наші друзі Естонії на 80-ті, провідні після пляжу та дубових забігів, але основні супротивники ми розглядали інший естонський екіпаж Priit Aus та Priit Pommer, який протягом останніх 7 років виступали в категорії TR-3 Proto.

Не вдалося витримати свої нерви і, взявши з ним своїх однодумців на хрестовій Соцькій Соцькій, хлопці збирались йти на фінішну лінію попереду часу. Я чесно підійшов водій медовика і попередив його краще їздити. Я не робив. Походимо.

Він відчував, як мій цукерки був відхилений. Муд вниз. Пошкоджено! О, приходьте! Це не ярмарок! Чому потрібна така перемога?

До цього ж команда озвучила ще один варіант тактики: «Ми залишимо в декількох автомобілях попереду, останні заблокувати трек і буде повільно ковтати». Немає коментарів.

На жаль, організатори також помітили його. Вони відразу запроваджували нове правило, яке для того, щоб кваліфікувати, вони повинні принести з ними до обробного аркуша з формулою, яку вони збиралися випустити після початку. Отже, Визначте автоматичне видалення з нашого списку змагань для власної гідності. А Сотка, до речі, повернулася через п'ятнадцять хвилин, а потім пішли.

Після того, як всі учасники виїхали на гойдалку, судді викреслилили всі навігатори і почали пояснювати правила:

Ви повинні запускати в інший кінець поля, де вони вішали листівки в деревах з формулою, захопити її, запускати назад до автомобіля і ви можете піти в точку. Все нагадує комедії Джеррі Зукера Rat Runs з Rowan Atkinson, Whoopi Goldberg та Cuba Gooding Jr. starring. «Це божевільний, божевільний, божевільний світ»

Жів дав команду, "Старт!" УВАГА! Березень!, і навігатори кинулися вперед в забігу, і я, взявши один постріл, щоб приховати камеру і почати машину:

Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі Р

Далі всі спринти були зроблені Ольгою Губіною:

17.00 р.

Моя навігатор виявився найбільш «здивився», і поки всі інші були просто приймати формулу, він вже кинувся до автомобіля:

Але наші друзі Естони трохи соромилися і, в кінці, прийшли до фініші тільки п'ятий:

Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі доб.

Як тільки він стрибнув в мій автомобіль, наш "Стуфний Mchuchaya" вилетів від старту. Ми зуміли кидати в бій першим. А потім ми почали всього 35 хвилин спорту на весь конкурс. Ми запакували і летять за всі гроші. В кінці судді випити пиво, яке ми залишили на них вчора, ми були першими.

10 хвилин після того, як ми приїхали Discovery, збираємось. Таким чином, шанси були приблизно рівні як для готових, так і позашляховиків. Наші основні суперники-Естони прийшли тільки шостий, який приніс нам на перше місце, адже щоб виграти нам досить різницю з ними в 2 автомобілях.

Поступово полір заповнюється оздоблювальними вагонами. Про змагання та привітали один одному.

Увечері організатори організовують справжню дискотеку з вогнем в лісі:

23.

Наступного ранку ми зібрали табір і пішли до Санкт-Петербурга за нагороди, які проходили в Jagger club. Всі чашки були вже на столі:

А тут на сцені з'явився президент Санкт-Петербурга «Офф-дорога і 4х4 клуб», організатор і керівник забігу, натхненник всієї Ладоги – Юрій Овчинников:

Поговорив про суху погоду на початку змагань, а складність кладки треків, так як техніка стає краще з року до року, і що в цей вечір його важко розпізнати чистими і миючими жилетами:

І з'явився церемонія нагородження, і ми першими були

У цьому році не було достатньо грошей на звичайний стаканчик для нашого класу, і ми дали пам'ятні нальоти, і ми хотіли принести 17-й стакан до офісу:

Переможці присуджено в категорії «Маркетинг і туризм»:

30.

Квадроцикли:

Т-1:

Т-2:

Т-3:

TR-3 Прото:

36.00 Р

Організатори Ладоги:

Гранд туристичних охоронців:

Вантажні автомобілі:

Судова бригада:

Ladoga Trophy Raid. День 8: Фіналі р.

Твитнуть

Для того, щоб говорити про те, що ми фотографували з нашими опікунами, суддями та організаторами:

Хлопці, дякую Вам за цікаві треки, нерозривні точки та захоплюючі ці етапи!

Наприкінці дня маленьке бажання організаторам. Я думаю, що ідея квесту була дуже цікава, і ви відкрили новий напрямок в трофейному русі. Однак я хотів би більше цікавих завдань, ніж підрахувати кількість листів або чисел на планшетах. Ви можете приховати «закриття» для першої особи, яка прибула, або влаштувати ті етапи на точках, і не обов'язково автомобіль. Нехай щоденні точки будуть меншими, але вони повинні бути більш цікавими. Ви можете дізнатися від Camel Trophy. І звичайно, всі крапки повинні збити. Перебуваючи по лісу, в дощі, в пошуках них - не найприємніша кількість часу.

Джерело: