Trophy-Raid Veps Ліс (36 фото)

Частина 1 тут.

Написання автором, сержидолою:

На Ладозі я поїхав в бій Toyota, і багато людей були скептично після нашої перемоги, що це було все про автомобіль. На Veps Forest ми вирішили проілюструвати знамениту фразу, яка «це не машина, яка виграє, але екіпаж» і виступала на молоці. Також посідає 1-й. В цілому це унікальний випадок, коли Hammer не тільки поїхав до кінця серйозного трофічного рейду, але і виграє його.

Заморожування вночі і намет був покритий товстим шаром морозу. На 4 м. Я не можу стояти, виходив з мого літнього спального мішка і, стружка з холодом, розводять в машину:

Починався в 12 вечора, а вранці я стояв з камерою на фініші спортсменів:

...

Не дивно, але вражає:

...

Вони мучать судді на повній швидкості:

Вони були зіпсовані, залишаючи позаду глибоких траншей:

І відразу дав картку з результатами позначки:

У цей час Великі туристи пройшли реєстрацію та технічну комісію, попередньо заробивши авто:

р.

...

Про нас Керівник групи Гранд-туристів Олександр Ігнатюк виступив з доповіддю:

...

Згідно з умовами конкурсу, ми повинні йти по декількох точках протягом 25 годин. На кожній точці, що треба було підрахувати. Ці риси повинні бути введені в формулу, розрахувати GPS координати з скарбом і прийти туди. Організатори заявили, що це навряд чи хтось встиг зібрати всі крапки і прибути за скарб до 20 годин. Попереду ми знайшли скарб у 9 годин.

Цього разу автомобіль Hyundai Tucson вперше взяв участь у конкурсі. Перш ніж розпочати трофію:

Кожна бригада вибрала власну стратегію «злиття» точок. Більшість автомобілів з табору пішли на південь. Ми вирушили на північ, тому ми не бачили нікого на трасі. Завдання були схожими з тими Ладога. На першій точці ми відрахували суму дзвінків і хрестів на храмі:

Тоді прийшли кілька нудних завдань, таких як: з'ясуйте те, що на дорозі знаходиться стовп:

Херсон

Додати другий і третій фігури року будівництва мосту:

...

Дізнайтеся, як багато кілометрів до нього, і т.д.:

До одного з точок ми зустрілися з нашими старими знайомствами в Ладозі. Хлопці забули ввімкнути на всі колеса і важко викопати машину, намагаючись вийти з рута:

Найцікавіше місце було далеко від відпочинку. Дорога до неї приймала 40 хвилин. Особливо радий гат для loggers з величезних колод і дощок:

...

Останні 1,2 кілометри я мав бігти на нозі, так як сходження там без лебідки було надзвичайно ризиковано.

У таборі було 6 п.м., коли ми повернулися до табору, і попередили організаторів, які ми були «плідими півднями» і, відповідно до наших оцінок, ми будемо на голові пункти 2 і на півгодини. Саша Ігнатюка мала жертвувати вечерю і нічним соном і познайомитись з нами на місці скарбу. Ми швидко взяли 2 відсутні точки:

...

Оздоблений в 9 п.м. і перебування на шторці з Олександром в чат і закускою. Що було наш сюрприз, коли половина години пізніше, 2 поля прибули в точку скарбу: «Це не може бути!», ми думали.

У змаганнях, а другий презентував себе техніком. Під час розмови було зрозуміло, що хлопці просто відокремлені. Один автомобіль зібрав північні точки та інші всі інші. Після чого з'єдналися результати, розраховують координати і прийшли до кінцевої лінії. Таким чином, вони потрібні 2 рази менше часу, ніж якщо вони зібрали всі точки чесно.

Як втомилися обману в трофейному спорті! Що було однією з причин, чому ми закінчили нашу спортивну кар'єру 5 років тому.

Не тільки ми, але й організатори зробили це. В результаті екіпаж був дискваліфікований.

Друге місце відбулося екіпажу з Москви, який закінчився на 2 м. З ранку в оздоблювальній точці зібрали багато екіпажів:

Ми повернулися сюди, щоб дізнатися, хто і коли закінчилися після нас, і в той же час, щоб сніданки.

Трохи пізніше на трасі спортсменів, де я ходив на перший день, випустили інші туристичні тести: «Туризм» і «Туризм-Open». Це ще не «атлети», але не «Грандні туристи» на СУВ:

Однак досвід людей недостатньо. Цей самурай висунув схил, виштовхуючи жорсткий на гальмівному педалі. В даний час автомобіль перетворився навколо і вони практично не згорнулися:

...

У той же час Санич Трушников навчив мене в одному з МВТ, як їздити машину з схилу: «У разі не доторкнутися до гальмівного сандалу. Поверніть на перший низький і знизу безпечно. Якщо спокуса натиснути гальма занадто великий, то скиньте ноги, але не натискайте гальма!

Крім того, цей екіпаж постійно закріплений двигуном, і пілот перекручував щось під витяжкою:

У скелястому руслі були перші автомобілі:

А потім в ліси. Тут чекали сходження «в горлі» на лебідку:

У лісі почалася справжня, якісна, змащування, запах гарячого торфу:

747544

У лісі почалася справжня, якісна, змащування, запах гарячого торфу:

Зареєструватися веб камера

Джерело: