Святкування дня народження влітку не була найкращою ідеєю.

Що може бути більш красивим, ніж літній? Будь-який бенкет в природі - це відпочинок для душі і тіла. Тільки зараз буває, що навіть найдовшого свята може зіпсувати щось або кимось. Дочка-в-право, наприклад. Хоча це те, що мати-в-право сьогодні героїні думають. Але як це дійсно було, читайте далі в статті.

Минула неділя мій мати-в-одному був день народження. Вона виповнила 60 років, і вона вирішила, що ювілей слід відсвяткувати в країні. Як, де влітку без пишного бенкету? Я просто не хочу йти в будь-яку точку. Я впевнений, що це було б краще без мене на цьому святі.

Я шукав причин перебування додому. Мій чоловік і інші родичі сказали мені, що це не буде добре для мене. Якщо ви запрошуєте, ми повинні піти. Я не можу сказати, що я маю поганий зв'язок з матір'ю. Її поведінка іноді дивує мене.

Той факт, що Антоніна Григоріївна любить викрадати про те, що має чудовий дідусь. Вона дуже горда її, тому що наша Машенка у віці 4 вже знає всі листи, і знає, як підрахувати, і може розповісти багато віршів серця. Це результат того, як мій чоловік і я маю справу з дитиною.

Але заслуга матері-завдання в цьому абсолютно не буде. Вона зустрічає своїх грандіозних не більше 3-4 разів на рік. Влітку вона зайнята в країні, а взимку потрібно зустрітися з друзями, метеликами, підняти фотографії. В цілому немає часу для Машенки.

Але Антоніна Григорівна розповідає про своїх друзів і сусідів, які вона бачить її щодня. І ви знаєте, як? Відео посилання Який прогрес був зроблений, як вони кажуть. На телефоні дзвонить матерію. Тут ви йдете!

Тільки я думаю, що це не нормально. А бабуся повинна бути трохи цікавіше її бабуся і взяти участь в її виховання в реальному житті, а не онлайн. Так що я не хочу йти до дачі, щоб не побачити це шоу. Але є інші причини.

Я просто не схожа на це дамська дача. У нас немає комфорту, навіть не гаряча вода! Для миття посуду необхідно попередньо прогріти воду або зануритися в басейн з льодовою водою. Не найзручніше, я розповім вам.

Але не подобаються матері. Вона просто божевільна про її дачу і готова провести всі літні дні. З дому на день народження вона приніс сімейний сервіс, пучок інших страв, скатертини, ручних вишитих серветок і інших речей, які не належать в країні.

Більше 20 людей прийшли до партії. Мій чоловік і я подарував моїм мамам-замовити конверт грошей і букет квітів. Все пройшло плавно, до тих пір, поки в одній точці Антоніна Григоріївна назвав мене на літню кухню: «Марина, будь ласка, промийте посуд». На торті не вистачає пластин, і я вже кладаю чайник. й

Ні! Я не збираю мене в холодній воді. Я звернувся до моєї матері-завдання на цю тему багато разів. Вона знає, як я відчуваю про цю країну і умови, в яких я повинен бути тут. Ми відмовляємо Антоніна Григоріївна з правопорушенням. Крім того, вона скаржалася про мене всім гостям, і в кінці посуду промивають практично все. Цирк!

Моя мама не говорила мені з. Вона думала, що я подумав її перед гостями і руйнував її день народження. Я ніколи не пішло!

Очевидно, що Марина вже давно захищала відставку від матері. Вона не схожа на те, що жінка не показує інтересу до свого дідусь. Тому будь-яка невелика річ (в тому числі миття посуду в холодній воді) може вивести героїні з себе. У своєму місці ми просто будемо говорити про Антонину Григоріївну і будуємо особисті кордони. Можливо, мама не розуміє, що проблема.

Що б ви робили в ситуації, як це? Відповідайте свою точку зору в коментарях!