Я прокинув свій рюкзак на плечі і зробив камеру.

Написується Природність, блогер і фотограф Олексій Безруков:

Ведмедя на сніговий берег маленької ріки, слухавши нові звуки несумісних стежок. Як тільки чоловік, і що був мені, пропущений, клубний фут перетнув річку. Побачивши бостову ходьку, я припинив, кинув рюкзак на плечі і приготував камеру. Ведмедя думливо схвалилася в доріжки моїх снігів. З нісом, нахилений до землі, як собака, він переїхав в мій напрямок. Поведінка моєї присутності не турбувала його на всіх.

4 фото + листи

Зі свого носа в причепці, підійшов, і незабаром відстань між нами стала дещо незручною. Після того, як він не осінній, і ведмедя навряд чи можна назвати повною. Я отримував коліно і варив підробку.

Побачивши мене на повній висоті, звірте замороження в осаді, потім зайшли крок назад. Я вирішив піти під вітром, щоб зловити мій запах. Він мене побив на одну сторону. Пройшов ще один. Не поспішає. Під час своїх турів він легко відволікав, лежачи в снігу. Взявши кущ до нього і грайливо вкусивши кінчики тонких гілок, він дивився їх весняною спиною. Іноді я спробував отримати близько до мене без сердець, щоб піти занадто далеко. Іноді я підійшов до себе ведмедя, а також намагався не перехрестити лінію. Ми були як однаково цікавими, так і ляканими.

Так ми провели час разом. Вдово, ведмедя занурився щось. І, раптом змінив напрямок, вирушили на пишний букет.

Я дивився з інтересами з-за кордону, і, здогадуючи, що він був явно приваблений до запаху рюкзака, відірвав назад до нього і прийняв сприятливу позицію для зйомки.

Нерідко ведмедики зустрічають своїми руками туристичні рюкзаки без туристів.

А досить життєрадісний крок, бост підійшов його на десять метрів, і ... кладуть низько. На мене було щось не дуже велике, але не зовсім мало. Це може бути що-небудь на більш детальному огляді і бути великою небезпекою. Тим не менш, з однаковим ступенем ймовірності, це може бути щось дуже цікавим і навіть приємним. Ведмед зробив обережні кроки до рюкзака, після кожного прослуховування уважно і шукаючи, що сталося.

Три або чотири метри від рюкзака, він почав соромитися від стопи до ніг. В будь-який момент він вирішив зробити трохи шуму, вдаривши його передні лапки перед ним і голосно розбити наст. З кожним днем він стрибнув, він уважно дивився на свій рюкзак, відстежуючи найменші ознаки його життя. Поки що нарешті підійти наплічник, він раптом в зцілення може відлякутися, так що пізніше, подолаючи страх, знову зданий силі спалювання куріозності.

р.

Нарешті підійшов до рюкзака, з усіма його можуть променувати назад, навряд чи все, він розтягував свою лапу вперед, і з саам кінчиком своїх кігтів, спробував доторкнутися. Як тільки він встиг доторкнувся до кінчика кіготи краю рюкзака, він затягнув його лапу. Він зважився повторити його сміливий акт. У цей час він торкнувся рюкзаку трохи болдера і рюкзака переміщається. Перемикання, ведмедя відразу ж відмовляється від метра в сторону. Підхід, просто у випадку, з іншого боку, клубний фут продовжував навчання. Опанувавши, що незрівнянний об'єкт може бути безборіддя доторкнувшись, він почав його пахнути, вже доторкнувшись складок тканини з нісом. Зварювальників наплічника слід похизувати теплою курткою, штативом, ширококутним об'єктивом, для якого не було місця в моєму старому кофрі; однак, я впевнений, що найбільший запах видав ручний аромат розсіяного горіха і карамелі.

3610Р. 4200Р.

Продовжувати тестувати себе і наплічника, ведмедя спробувала на ньому, натискаючи на нього лапу. Я дивився пацієнтом, знаючи, що лінза була в протилежному ударі відсіку, але штат штатив може зігнути.

У разі, якщо доторкнутися до чогось дуже спекотного, ведмедя ретельно приймала ремінець з наплічника з одним з його зубів і тихо витягнути.

З нічого страшного не сталося, він почав захопити рюкзак ще і сміливо, і в кінці мені довелося забути про фотографію, як ведмедя, захопивши свій новий рюкзак, перетягнувши його.

Після гасіння його двадцять метрів я змусив його кинути мішок. Вимкнено, ведмедя звернулися. Я бачив, що дивитися до. О, ви, точно, що wolverine я знаю дивився на мене, коли я взяв мій лиж від неї!

Джерело: