Правий мішок для правого гака

Ви не можете відмовитися. Я говорю про хороші навушники, хороший телефон, комфортний ноутбук і хороший мішок. Так, ти, сумка. Ми проводимо багато часу, вибираючи найкрасивіший і продуктивний пристрій, а потім ставимо його в перший рюкзак або портфель. Ми живемо без того, що це може бути інакше. У той час як правий, продуманий пакет може трохи весело і вигідно, ніж додаткова пам'ять або більш швидкий процесор.

Пам'ятаєте пост «Що таке Хабровіти з ними», де люди вибрали про вміст їх рюкзака? Щоб бути чесним, я більше зацікавився не в змісті, але в якому люди надягають свої речі. Це те, що один з найцікавіших речей виглядає як: сумка для бомбури.

Сьогодні я хотів би перетворити цю тему з іншого боку і показати вам десятки чудових (звичайних відмінних) сумок для різних смаків, кольорів і гаманців.

Трохи лірична з'їзд: Я не можу сказати, що я така влада в пакетах. На даний момент у мене є один плечовий мішок і два рюкзаки, в яких я переносить мої речі з різним ступенем частоти. Найпопулярніші з них - SwissGear SA1923 ScanSmart (ціна за $ 60-$70). Це дійсно добре виготовлений, він продуманий до найменшої деталі, і він має пару дійсно приємних речей, таких як натискання клавіш в кишені. Але це занадто об'ємна для повсякденного носіння, і я думаю про його заміну.

У мене також є великий Grid-It лайнер, який дозволяє зробити будь-який розширений пакет, і Bellroy Travel гаманець.

На жаль, дуже хороший набір, проте, у всьому цьому є одна «але» – з очевидних причин я не міг перевірити велику кількість сумок і рекомендувати найбільш, найбільш. Так я зараз пропонує невелику угоду: це верх складе з двох частин. Першим, і найширшим буде приурочена до вибору професіоналів. Ну, другий, менший, про мої речі.

Всі права, фахівці. Існує такий сайт Thewirecutter.com, головна ідея якого полягає в тому, щоб взяти і показати найкращий продукт для менш складного користувача в певній категорії. Наприклад, найкраща камера, найкращий домашній кінотеатр або кращий NAS. Я особливо писав до "неспішного користувача" тому, що будь-які професійні та ветеранські битви будуть водити цей вибір для пилу. Але! Для людини, які не мають чітких побажань і специфічних критеріїв, це те, що потрібно. Вибрані елементи сайту дуже добре (true). А у виборі сумок, ми просто «не дуже витончені». Так ми довіряємо професіоналів.

Як вибрати? Перш за все, автори (і це п'ять редакторів сайту, а також інтерв'ю дуже затребувані в плані сумок, таких як Адам Саваж від «Митбустрів» обрали кілька сотень кандидатів. Відразу відстібаються варіанти з завищеною ціною, потворними і низькофункціональними сумками. Отримано 60 кандидатів, які були відібрані протягом декількох тижнів і вибирали найбільш гідні в різних категоріях і цінових діапазонах, опублікованих в відповідному розділі. Я особисто любив. Якщо ви не любите мого вибору, є багато інших хороших речей за посиланням вище.

ДСТР
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Як правило, вони найбільш проблемні з точки зору функціональності. Мені сподобалося це: $ 50 Тамрак Зума 5.

Вона добре виглядає на першому етапі зустрічі. І це те, що виглядає другий шар. Зверніть увагу на місце посадки "каркас" камери.

Наступним є хороший пакет репортера: Domke Reporter's Satchel ($100):

Офіційна сумка Асоціації фотографів Білого дому. Однак, слухаючись фотографіями, функціонально воно буде гірше попередньої версії. Але красива.

І хороший варіант рюкзака: Кріплення Lowepro 250 за $ 70.

Ноутбук рюкзаки
Мабуть, найпопулярніший розділ. Автори сайту розрізняють два чіткі фаворити: модульний рюкзак Майстерня місії R6 Arkiv Field Backpack, починаючи від ціни $ 210 і нерозмітний зовнішній вигляд GoRuck GR1 за $ 295.
Почнемо з Місією Workshop R6. Це досить цікавий (як і міцний, водонепроникний і так далі) представник модульних рюкзаків. Основна ідея, як ви вгадали її, полягає в тому, щоб мати можливість купити індивідуальні предмети і повісити їх на базовий рюкзак.

Так як навіть в підставі можна вписувати багато речей, при наявності придбаних моделей рюкзак стає практично беззворотним. Ось коротке відео про те, що тут:

Модуль Hang, до речі, ви не можете тільки від засмаги (для засмаги використовується, майже конструкція рейки нейлону), але і з боків. Приклад, в цьому відео, починаючи від 32-ї секунди. До речі, є більш простий і більш «тонкий» варіант рюкзака – R2 – без бічних рейок.

На жаль, ви повинні платити за функціональні можливості. 20-літрова основа, як я вже сказав, починається від $ 209 і мінімальна збірка зручності буде легко витягти за $ 300. Так, як в будь-якому «дизайнері» тут працює концепція складання, і користувачі можуть похвалитися «користувачем». Так, щоб говорити, зібрати ядро і упакувати рюкзак.

В цілому слід зазначити, що тема модульних рюкзаків стала актуальною. Наприклад, нещодавно Kickstarter підняв гроші для подібного проекту Ember Equipment.

Рюкзак, який підходить для Бетмена або Blade, виготовлений з магнітних модулів. Автори особливо зосереджені на безпеці, зручності та незворотній відключенні будь-яких модулів. Перевірити відео про нього, це цікаво.

Зворотній зв'язок Другий рекомендований рюкзак був GoRuck GR1. На $300, це не добре.

Тим не менш, автори стверджують, що цей 26-літровий рюкзак, в першу чергу, виглядає менш, по-друге, здатний тривати десять років і більше, по-третє, дуже зручно носити і легко розподіляє навантаження на великі пішохідні поїздки. В цілому пишемо, що рюкзак був розроблений компанією, яка раніше працювала в армії США, і був протестований на зелених беретах.

Але назовні він ще... Особисто я віддаю перевагу як Topo Designs Daypack за $ 139 або мій старий SwissGear SA1923 за $ 70 замість.

сумки для ноутбуків жіночі
Більшість глядачів сумок просто забуває той факт, що є так багато жінок навколо нас (до красивої половини Хабра) і вони повинні (а) виглядати красиво; (b) носити ноутбуки теж. Так рюкзак може дуже часто не відповідати стилю (особливо якщо він виглядає як майстерня місії).
Особливо для дівчаток на Thewirecutter є три моделі. Це МакКлін Лейк Лісовий портфель за $156.

Але існує проста модель за $68.

І остання частина портфоліо.
Редактори Thewirecutter.com пише, що вони просто люблять здавалося б, недескриптний портфель Jack Spade Waxwear Computer File Case за стільки, скільки $ 400 (в цілому, вони пишу, що Майстерня місії R6, GoRuck GR1 і цей портфель є кращими сумками, які коли-небудь приходять. У огляді автор примітив, що якщо ви повинні вибрати, який виробник сумок, щоб залишити, і решта підірвати до такого і такого бабуся, він, не зв'язуючи очей, буде вибрати Джек Спаде. Я не здивився, якщо у мене є мак в домашніх умовах. :

Але для мене, $400 мішок, це занадто багато. Ось чому я сподобалося Tom Bihn Ristretto за $135.

І два, я думаю, розкіш портфельи. Перший, місткий L.L. Bean Maine Guide Waxed Canvas Briefcase, виготовлений з воскованого полотна з шкіряними вставками, і нічого не дає сучасну сумку, крім відсіку для 15-дюймового ноутбука.

У 2008 році компанія «Аскансмен» проголосила найкращі портфелі 2008 року. Компанія також пропонує гарантію на термін служби на всіх своїх пакетах. Не поганий? Не поганий. Але є звичайною ложкою дьогника - через велику кількість відсіків і витратних матеріалів, сумочка спочатку зважає під кілограмою. За словами автора рецензії, здавалося мені, що вона відразу прийшла з декількох книг всередині. В іншому випадку це просто великий портфоліо дня.

Фільсон оригінальний портфель за $ 250:

Заслужено цей портфоліо кращих у 2012 році. Він також важкий (також вище 0,5 кг), також з воскової полотна, а також дамн красива, «функціональна як пекл» і міцна.

Це перша частина. Як я сказав, що я спробував писати в загальні терміни про сумки, які я хотів найбільше. У розділі «Вибрані сумки» можна знайти інші екземпляри, а також відгуки, присвячені кожному з пакетів. Тепер покажіть трохи про мій досвід.

Найзручнішим і продуманим сумкам я вважаю рюкзак SwissGear SA1923 ScanSmart. Це більш-менш варто, і це зроблено добре. Але для повсякденного носіння здається занадто великим. Тому, найчастіше я ходжу з регулярним пакетом Mascotte, придбаним на продаж. Я не був задоволений цим пакетом, він не був для одного поліпшення: рік тому я купив Cocoon Grid-it.

Насправді це таке твердий лайнер в сумці, що містить величезну кількість гумок. Завдяки цим ременям у вкладиші ви можете натиснути все і він буде триматися щільно. Як виглядає відео:

Дуже зручно і просто нереально економить простір в сумці. Так само пальня щоденних кабелів просто загострюється. Я купив невеликий вкладиш до $25, і я все ще вважаю його одним з найбільш нагородних зборів. Що стосується самої сумки, то потрібно буде змінитися найближчим часом. Звісно, щось з вищезгаданого списку.

У мене також є Bellroy Travel Wallet. Я дуже часто літаю, тому гаманець, який легко вписав паспорт, дошка, готівку, карти лояльності авіакомпанії, а також міні-ручка (Я навіть не говорю про готівку) була просто санвація для мене.

Цікаво, що кілька знайомств Мусковітів (від тих, хто постійно вимушений перевозити і пред'явити свої паспорти), шукаючи мене, також замовили гаманець для себе.

Це сьогодні. Тепер, будь ласка, покажіть мені, що ви зносите. Який мішок приносить вам комфорт і задоволення? Поділіться вашими знахідками у коментарях, ми зробимо це повідомлення піку кращих і корисних пошуків :

Я нагадую вам, що ви читаєте блог Shopozz, безкоштовний сервіс для переадресації пошти з США. Shopozz радий доставити все, що ви хочете купити в США та інших країнах, включаючи вищезгадані портфелі та сумки. Підпишіться на нашу розсилку. Хороші покупки з Shopozz!

Джерело: habrahabr.ru/company/shopozzcom/blog/236953/