Що потрібно замерзнути до половини смерті на забігу

Я служив у залізничних військах, у Красноярській території, між Мінусинськом та Абаканом. У нас було ставити деякі доріжки. На машині було 66-й КрАЗ, а акумулятор був тільки на одній машині. Почати так: покласти одну КрАЗ, яка з акумулятором, і він почав перетягнути ще одну КрАЗ в тайзі, позашляхом. Натягнувши 20 хвилин і зніміть штовхач. А потім він працював до тих пір, поки двигун не загинув, поки він загинув. Один місяць закінчився, другий шість місяців закінчився. Якщо ви померли, то це, добра. Померти на трасі і віолончелі. Під час роботи навесні, влітку, восени – нормальний, безболісний. Але взимку вона була хрусткою. Зупинка на трасі в тайзі - фільм жахів. І отримав його.

Я служив рік, був молодшим сержантом, командиром platoon і старшим нормалізатором виробничого підрозділу. Я майже припинив водіння автомобіля. А потім він відіграв жирну роль. Я був співробітником компанії. бордюр на обов'язку був робочий нічний зсув з якоїсь причини, і вони повинні взяти їх харчування. Але це було велике ім'я: їжа. Вода заливається в бак після чаю, бак зазвичай не змивається, практично неочищена картопля, чорно-коричнева оселедець, яка була маринована десь на складі протягом 20 років, після чого ця стружка була зварена там. Вийняти сережки з картоплею - це був другий, а перший - коричневий, чорний і малиновий шлам. Були хліб. Заморожений і неможливий. Він був зрізаний соком.

І тут дві банки з цими ласощами на воді обов’язкових обов’язків довелося взяти на нічний зсув. Але водій так втомився, що він навіть не сказав. І з тих пір я сидів в кімнаті весь час і я відчував нормальний, я вирішив відчути себе шкода для нього і піти замість. І мороз був мінус 35. Якщо ви поспішаєте, там лід. [нек]

З Я працював в приміщенні і тільки пішов до доріжки періодично, я був одягнений так званим літом. Ми назвали це скло, тому що це було синтетичним і блискучим, як скло. Під склом був зимовий нижня білизна, а на ногах - бордові черевики. У будь-який час був літній одяг. Всі солдати, які працювали за межами, працювали в черевики, і черевики були без калоша. Тому ми заборонили прогрівати, стоячи вогнем ближче до метра і половини, бо потім сніг на черевики розтоплений, і вони стали вологими. Вогнепальні колоди спалюють цілодобово. Згортають десятки тонн абсолютно нової гуми для КрАЗ. Так тепло - з шинами.

Я сіла в КрАЗ і пішов до доріжки. Щоб перейти на місце розмежування грунту, де працювали хлопці, було трохи більше десяти кілометрів. Я прийшов на місце, розвантаживши банки, копчені і повернулися назад. І через п'ять кілометрів з'явилася гірка, на якій потрібно перевернути на зменшену передачу. На КрАЗі, на третині і п'ятих передачах розташовані паралельно, дуже легко заплутати. І я не мав досвіду водіння - Я зроблю п'яту передачу і безпечно відразу загинув в середині таги. Немає батареї. З потужності. Автомобіль почав охолонути. Я сіла на 10 хвилин - вже мінус в салоні. І тоді я дуже рубав. Один другий. Я зрозумів, що я був у склянці і нижню білизну. Я пам'ятав, як вже один з ідіотів з агрегату і розморожування, і в цей момент просто стрибнув з автомобіля. Розрахувати, що до причепа через характер місцевості довше бігати. Це шість або сім кілометрів вниз. І пішов він. Я не мав ні капелюха, ніщо. Це скло в холоді стає в одному другому по-справжньому стеклі, тому я, по суті, ліва одна нижня білизна.

Я був дуже спортивним і думав, що в годину я буду бігти ці шість кілометрів. Але я проходжу через тайгу. Чи можна ви уявити дороги? Це не дороги, це просто в'язаний ліс і заготовлений мус, який заморожує, як він заморожує. Вона виглядає як поверхня, покрита деякими гігантськими ромбами, з величезними кріпицями збивається машинами протягом багатьох років. КрАЗ на цій дорозі в 11 кілометрах був, мабуть, два години.

Про 40 хвилин в бігу, я зрозумів, що я приїхав спеціально тому, що я припинив відчувати ноги. Це було лише два колоди, два шматки деревини, або навіть важка праска, що вдарив землю. Після того, як портери вже втратили. Але я не міг перемочити їх, бо я знав, що якщо я зупинився, я б каюка. Просто запустіть. Крім того, я повністю заморожував вуха. Так я витягував свою сорочку з моїх штанів і поставив її на голову - просто скручував її, бо я знав, що я буду працювати без вуха. Я пішов в руки, загорнув її в задню, як це, скручивши її на голову, загорнув її. Я тільки подивився ніс і очі. Але через те, що я міг бачити погано, тому що я мав два сніговоди замість очей.

Я не розумію, що збирався. Я не бачив нічого попереду. Свідомість перетворилася на фрагменти. Я не знаю, як довго це було, я не знаю, скільки я бігу - сто метрів або інший кілометр. Єдине, що я знав, що частина була дуже близькою, і що зберіг мене вперед.

Дихання стала дуже болючою. Він був, як я мав люмп у грудях - спочатку фітюра одна, потім ісі. І тоді я припинив почуття моєї гортані. А потім щось цікаве відбулося до свідомості - це розбити. Був один, дуже шкідливий, який сказав: "Володиа, приїжджає, бігти." І був ще один, ніжний і приємний, хороший Самарітан, який сказав: "Це над." Отримай відпочинок. Не хвилюйтеся. Ви знайдете. Зайдіть до нас. Ви вже зробили свою роботу. І я йду третє з ними. Він не зупинився. Тоді я повністю припинив почуття мого тіла, ні руки, ні ніжки. Я відчув, що я був одним великим органом, незрозумілим, літаючи десь.

Останнє, що я бачив був зіркою. Зірка в тумані. Але не небо. У нас було світло на контрольному пункті, і на ньому було деякий вид шлюзу, який мав на ньому деяку зірку. І ось що я бачив. Я знав, що моя місія була над, і я просто вийшов. Я пішов на ворота, бо мій тіло думав, що я досягла мети.

Коли я все ще ходжу, і мій розум був непоганий, я думав: що кажуть мої батьки, вони скажуть – померли в лінії мита або загинув героїчну смерть? У мене була думка: що якщо вони дають мені посмертний Герой Радянського Союзу? Я був 19 років, піднявся в Радянському Союзі, і герой зіркою був таким обручним. Навіть коли я працюю, з якоїсь причини, очевидно, заспокоївся, я пам'ятав жаби в підвішеній анімації: за сто років вони лежать - і нічого. І я не отримую нічого. Він пам'ятав Діма, мамонт, і що собаки їдуть його стовбур. Весь салат в моїй голові. Найпопулярніші холоднокровні. І все схоже на фільм. А потім, коли він впав, за кілька секунд я бачив фотографії родичів – і минулого, і сьогодення, і майбутнє. Наприклад, я побачила картину мого брата, але він був 70. Стара людина, але я її знав. А потім все.

Що відбулося далі? У нас був комбат локомотивів, солдат, який повернувся і вперед, бо у нього була жінка кудись. Він був п'ять ранку, і він повернувся до блоку. Так як дорога страшна, він поїхав повільно і важко. І я кладаю доріжок, як журнал. Він був боїться, і припинив відкинути з'їзд з дороги і побачити мене. Він швидко перетягував мене в машину і приніс мене в блок.

Я прийшов до моїх почуттів в 10 ранку. Природно, він заморожує всі свої кінцівки. Вони кладуть на ліжко. Хлопці відварили мене з ковдрами, загорнули мене, дав мені гарячий чай. Потім з'явився біль. Скрізь. Ніжки. Руки. Я не відчинив, мої вуха горять. Спочатку я нічого не розумію, а потім я бачив солдата і я знаю, де я був. Я відразу став дуже крутим, що я б покарав, бо я поїхав замість іншого і залишив машину. Я заморожувати, звичайно, всі пальці і руки, вуха, ніс. До вечору цей інцидент був прихований від команди, а потім я був прийнятий в Мінусинськ і поставити в медичний блок. Я чекав кілька днів для моїх пальців, щоб бути ампутованими. Вони були чорними. А лікарі вирішили кожен день, чи відрізати пальці або ні, і вони зачаїли мене з Мерсеєвим. У вуха також були абсолютно чорні. Але гангрене зробив. Я сейф.

З тих пір, починаючи з кінця вересня до кінця травня, я зношує хутро взуття і вовняні рукавички, тому що коли температура навіть плюс 5-7, пальці, ноги, руки йдуть онімом. І я не маю футболки з воротами. Я надаю костюм зі сорочками і краваткою на роботі і завжди неприпустимо верхню кнопку. Неможливий. Я дав сім-денне призначення. Але я ніколи не сидів на день. І вже 10 років тому я був сержантом у зраїльській армії. Це був так гарячий, що я можу померти. Але, мені, тепла краще холоду. й
浜у 涓 蹇

Джерело: