Всі права.

Я люблю її дуже багато, ви знаєте? Сьогодні це точно один рік з весілля, ювілейних засобів. Я купила букет квітів, вона любить незабутнє Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я поспішаю, щоб залишити роботу в високих духах, ми живемо в іншій області, в маленькій, але затишній квартирі. Я чекав рано, бос розуміли мене, даваю мене, це ювілей. Зробимо її. Потрібні отримати там рано. Вона повинна готувати щось смачно. Я працюю так важко, але цей вечір буде нашим, мій сонечко. Я обіцяє. Я буду бігти до зупинки. Направо я помітила групу жорстких хлопців, в чорношкірих куртках, шість осіб принаймні, оточених кимось, розливаючи половинку, що явно не поділився, я чую загрози - сумочки. Я не знаю, що вони, і я не маю часу, щоб подивитися на них. Сьогодні це великий день! Я запустив минуле і раптом я зупинився, як я качка. Я чую деякі дуже пологі голоси перед п'ятим матом.

Подаруйте мені, моя мама дала мені, не доторкнувшись.
- Гей, fuckin' asshole, закривати або fuckin'smash. Що ще ви отримали?
Поверніть і подивіться. Два школярів, чотирнадцяти або так, і над ними, як виноградники, з контемптом і почуттям несправності, бастарці лукають голову над віком 17-18, кожен своїми руками пляшка пива. Відро. Гопніков точно шість чоловік, і це тільки два. Я бачу, що ситуація нагрівається, я бачу один з неповнолітніх, які намагаються захопити свій телефон з головної бульби або щось подібне, але він відштовхує його так, щоб студент падає на землю. Інші крісельні. Він чітко вдарив ніс або запалив губу. Це кровотеча. У шкільному хлопчику закриває обличчя своїми руками, він, здається, лікує. Другий ходь на руки лідера. Скумбочки киньте його з ніг, киньте його прямо на обличчі. Раритетні паси-все, як один, прогулянка по. У мене немає часу думати, у мене є букет незабудь-яких в руках, завдяки їм я не забуваю. Хочу поспішати, поспішати. Що таке герка? Ви ебать з начинками? Він був адресований мені, і я майже пішов вперед, але я зупинився. Скумбочки стали ще більш сердитися, вони б'ють два діти з ногами, в животі, на печінці. Вони стикалися з ними навіть важче, так як якщо показати, що я не можу зупинити їх. Якщо ви тримаєте букет квітів, то збережете сюрприз. Мій автобус просто підійшов до зупинки. Немає часу. Я повинен йти. Я пам'ятаю, що дивитися. Шукайте, як вони будуть отримувати ще більше. Я перевернув і ходив швидко до автобуса. Я думав про це все, і незважаючи на невідповідність того, що я зробив, я відчув дивну і навіть відлякую впевненість, що я зробив право.
- Чи є ти? - Таня попросила і поцікавила мене.
Я витягував букет ззаду і повернув його до неї.
- З днем народження, любов!
Покласти квіти в вазу. Забудьте-ноти, щоб не забути - у найбільш визначному місці. Ще один подарунок, маленьке золото кільце, я захоплюся пізніше. Давайте світимо свічки, потім. Вона була дуже щаслива з улюбленими квітами. Я не поспішав з основним подарунком. Наша маленька, але затишна квартира пахне від всіляких добрих почуттів.
Ви прибули рано, нічого не готовий!
Вона була посміхатися і я шукав її очі, і другий я відчув, як вона шукала через мене, як вона не могла фокусуватися на очах. У той же час я відчував дивний холод і відчував повністю порожній, з почуттям того, що хтось перекачував всі всередині мене, залишаючи тільки голографічну оболонку. В той час я здавалася, щоб забути про інцидент на зупинці, і раптом, за якусь незрозумілу причину, я пам'ятав знову. Непристойна сила змусила мене знову запам'ятати і знову, щоб жити в той момент мого відправлення, як якщо я пам'ятав нічого іншого на всіх, тільки що зупинити, тільки очі беззахисних хлопчиків. Я був шансом.
Що ви думаєте зараз? вона запитала.
Таня побачила мене впаде в себе і приніс мене назад. Я вирішив, що я хочу сказати її. І не знаю, що я мав сказати її все. Тут і зараз.
«Що насправді трапилося на шляху, але я не знаю, як ви збираєтеся взяти її», - розповідаємо її кожну деталь, про погляди молодих, про букет і про мій відступ від зупинки. До останнього часу вона дуже уважно слухала, як ніби вона чекала суперника, щоб літати і врятувати всіх, крім того, і вона була явно виражена в очах, що Супермен повинен був мені.
Я закінчив історію. Її обличчя було спотворено. Її очі подивилися на мене з небезпекою. Я відчував нездатний холод знову і знову, якби я був просто оболонка, я пішов. Вона дрочить стіну за мною, так як якщо намагатися не дивитися на очах, приклавши очі прямо на серці моїх учнях.
- Як зробити це? - Спочатку я побачила його вперше.
- Ви знаєте, що це діти! Ці сумочки повинні бути злий, трохи і зрізані! Ти не ти? Чи є ви дійсно такий джрек? Я не можу бачити весь цей час, ви просто змагаєтеся! Ви повинні зробити що-небудь, плювати на квіти, кинути їх в траві, три сотні разів не доглядати за ними, ви можете пережити? Я не доглядав за собою. І ебать автобус! Що таке наша дитина? Може бути, вони були збиті до смерті, можливо, вони були загиблими! Не загинув! Ви повинні поспілкуватися над вулицею, званою пасторами, хтось допоміг! Ти можеш...
Я не знаю, як реагувати. Вона кладе її обличчя в її руку і обхват. Я не міг переїхати, відчуваючи нічого, але не псує і дивне почуття, що незважаючи на всі її кричущі, я зробив право. Я був впевнений, що я не розумію себе, ні поясню його. Я просто знав, що після зими настає весна і після цього літа.
- Вимкніть, пересилайте. Пробіг, рага! ЗАМОВИТИ! У мене був дивний спокій. Калм і сиренність. Навіть дверний дзвінок не турбував його. Вона, відтираючи сльози, стрибаючи і побігти до дверей, ймовірно, від мене. Якби я знав, що чекав мене, я повільно пішов.
- Хто це? Вони відповіли щось за дверима, і Таня, як ніби лякалися, щоб відкрити його. Я стояв поруч з ним, просто за мною. Спочатку прийшла моя мама, а потім незнайомець. Мама прийшла і раптом починала кричу, кинулася до походу Таня.
- Саша вбита, Саша. Саша була вбита, вона сказала через сльози, навіть подивившись на мене.
- Зачекайте, мама, що ви сказали, це стоячи там! Таня звернулася до мене. Моя мама дивилася і я раптом відчував, що дивиться знову. Таня перетворилася навколо і виглядала таким же чином.
Таня була прикрашена, тому що весь цей час відчував мене за нею, вона побігла на кухню, потім перевірила номери, туалет, ванна. Не знайшов мене в будь-якому місці. Але весь цей час я дійсно стояв поруч з усіма в коридорі, тепер відчуваю, що я переглядав все, що сталося, включаючи себе, ззовні. Я не знаю, що збираюся, але я не можу сказати слово. Я спробував кричати і хвилювати руки, але ніхто не чув або побачив мене, включаючи себе.
до Що ви робите, Таня? Ви знаєте, що він пішов, Я бачив його себе, він пішов, він загинув, і мій мама знову криється.
Тексти пісень, а це означає: Ну, він дав мені квіти! Я не забув його! Тут вони стоять, стоячи в вазу в найбільш помітному місці! - Таня перевернулася до вази. Він був порожнім. Вода заливалася, але не було квітів. Від безпорадності вона криється.
«Ціццен, ми повинні повідомити, що ваш чоловік загинув, - той же, хто прийшов з матір'ю раптом сказав: «Я старший слідчий Єрмаков, нам потрібна твій свідчень». Виявлено тіло. Він загинув до приїзду швидкої допомоги. Зубчасті зубчасті рани. Коли вони атакували старших. На нього були шість. Він закликав допомогти, але ми були пізно.
Все раптово, це стало ясно мені. Я знав його від початку, але я тільки вірив, що після того, як він сказав. Я дивився в очі Таня, а потім в маму. Я думав, що я бачив мене, але це не було. Я дивився на забуті нути, вони стоячи в вазі в найбільш видатному місці. Не забудьте. Я пішов, і мій останній думав, "Я зробив право. й

р.

Джерело: рибальська сітка