Як кішка зубної пасти

Це сталося вранці в квартирі, де мій улюблений подруга і я жити разом з кіт Симба (основний характер), кіт Червоний і ферет Булка (дівчина).
Наступний текст був написаний подругою Анджею. А...

«Наша кішка – фольга. кішка є ще більшою фольгою, але це не точка. Я не знаю, якщо це нормально для котів, але він любить запах м'яти. Потрібно лише чистити зуби, так як він пахне вас навпіл верстою і, матки, починає облизувати весь обличчя, намагаючись обов'язково покласти грубу мову безпосередньо в рот. Нерідко він надходить до ванної кімнати і бджіл для зубної пасти, так як якщо це було філе кролика в сметанному соусі. І не ділиться своїми вподобаннями. Так сьогодні, коли я пішов, щоб мити, він відразу стрибав у ванну і в першу чергу спробував збити мене ноги, вдаривши мені голову не гірше, ніж фераловий коров. Потім він підійшов до краю лазні і кладемо вниз, розкидаючи його невагомі тушки і розпускаючи на мене з жирними очима. Вона не допомогла, а потім кішка вирішила, що вона буде приємно пробити мене в руці, після чого я практично змітив зубну щітку і ледь справляється з гаг рефлексом. До моєї гістеричної моу і далі «pshsh psh psh psh psh psh psh psh psh psh psh go, фольга!» кота реагувала з пронизливою ложкою і зламати в мат. Припустимо, щоб відштовхувати його під ноги не привели до нічого, спроба викласти кота з дверей призвело тільки до того, що він кував і приховав під ванною, де він часто помочився. Я спробував відштовхнути звідти з відро - відро зустрівся з поглядом, повною байдужістю, і подарував монументальні кішки, які здавалося б, виросли на підлогу і не хочуть пересуватися. Я, як ментально хвора жінка, бити ванну, показав кішку з усіма сортами предметів, зроблених жахливих очей, вигнутих на нього і, очевидно, переконаний, що не можна виходити в будь-якому випадку. І прийшла до моєї допомоги розпилювач. Кіт стрибав з під ванну, трахнув з мискою брудної білизни і витримуючи носок Андрюхіна на своїх кігах; кішка, звичайно, подумала, що світ приїжджає до кінця і стрибнув після нього, як сага, розсипається вода з чаші вздовж дороги і збита в двері з м'ячем, що не зупинилося її, але тільки дав впевненість, і вона спіймана з котом, згорнувши хвіст і зробив векторний крі. Вони приглушені, мутуючи один одного і роящуть, як дикі борси, і я, без зцілення, запустив першу відро, а потім трубку зубної пасти в них. Під ліжком, а трубка впала безпосередньо в кішку, змащуючи її в пасті. У кішки похилого улюбленого запаху, пригнічивши очі, обманивши вуха і попросили мене «Мау?», потім змащують зверху і нарешті знизився на боці. І звичайно, він почав лизати себе.
І ось де я майже загинув.
Для кота помітно відчував красу ментолу, спалюючи його язиком, як і самка поранених hippopotamus, і, піднімаючи ковролін, кинувся з кімнати, в'язуючи рясно і залишаючи за руйнуванням і хаосом. Я проходжу після нього і сміятися. Я шкода кішка, але я сміюся, як кінь, і я не можу зупинитися. У коридорі він вийшов різко, викинувши його заспокійливою, потім в гістеричному в'язі він танився на своїх задніх ніжках, чому він кинувся на кухню, практично витяживши інтернет-провод з стіни, стрибаючи на табурі, стрибали з табуретки, спробували стрибати на стіл, слизькі, кинулися між ногами, зламали двері в зал з головою і скопченим до балкона, де він продовжував кисть і подрібнити, помічивши весь дворик про його невибагливий язик, навіть в моїй материнській частині. Збиваючи велосипед, він кинувся назад в квартиру, відлякуючи феретну половину до смерті, і ось перевернув його, стрибаючи як справжній воротар і натискаючи кота на підлогу. Кіт з такого кидання став ще більш запашним і практично перетерти мене в руббах, але я зумів захопити його задні ноги і перетягнути його в ванну кімнату, де кіт був підданий ще більше катування, так як довелося вимити рот від зубної пасти, що він дилігентно спить на плечі і руки у вигляді слини. Після декількох болячених моментів кішка була випущена, велосипед піднявся, килим був випрямлений, і я нарешті припинив сміхання і почав захоплення.
Підсумок: кішка сухий і похмурий погляд навколо, кішка спить спокійно на дивані, тому що нічого lingers в її мозку довгий час ферет прихований в його будинку, і я, всі в шерсті, дролу і зубної пасти, продовжують хікотувати і сміятися і усунути наслідки гельських кіт танців.
І ось билесіт, бо кішка поцілунала на подушці.
Моя друзі, отримайте тварин, дуже нудно жити без них.

й Anya Честер

На малюнку, це як живіт.

р.

ферет=

По-перше, вибачте, якщо все неправильно.

р.

Джерело: