Пригоди з понеділка

З обов'язки прибув офіцер. Він сидів на дивані і сказав його дружині:
- Принесіть мені папір.
до І чарівне слово?
Зареєструватися

Ніч. Сила. кладовище. На далекому кінці кладовища є хабар, де живе охорона. На дверцятах воріт напис «Ліжовий кут».

За численними запитами в російській локалізації нової редакції фотогора з’явиться кнопка – «Зробимо тітка».

- Сергій! Де ти? Розпилюється горілка.
Запуск!
до Не запустіть, я сказав вам - заливаємо, не заливаємо.

- Чи можна грати в футболку?
до Ми не можемо грати в футбол.
Якщо тільки люди, які знають, як грати з футболу, не буде російської національної футбольної команди.

Молода людина йде на обід, щоб зустріти дівчину. Своїм батькам захопити його:
Ви повинні попросити її три питання: перше - гастрономічне питання, другий - питання про сім'ю, а третій - філософське питання. На обід юнака починає бесіду:
до Ви любите макарони?
Ноп.
- Чи любить твій брат?
- Я не маю брата.
«Чи не був брат, він любив пасту?» й

Хлопець і дівчина прогулянка. Людина на конях проходить:
- N-n-well, нехай це робити.
Дівчина перетворюється на хлопця:
Я запитав вас не сказати нікому.

(Знайдені відомими оголошеннями)
Він і вона є в ресторані. Два офіціантів подають столик. Вона:
Покажіть мені, чи у вас є Москка?
Перший офіціант:
- Моккона? Звичайно, у нас є Мокка ... Я маю на увазі, був Моккона, але на жаль, він закінчився.
Він:
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa У мене є Моккона на мій будинок.
Він і вона збирається і йде. Другий офіціант:
- Гей, що Моккона?
Перший офіціант (див. нижче):
Я не знаю, але це п'ята жінка, яка бере додому.

Що таке гра? Де? Коли?, грає команду Олексія Блінова.
Верхні хребти, а питання йде до Олександра Друза.
Руп'є: Пан Druz, уявіть, що ви знайдете себе в пустелі Sahara, і ваш колега Blinov був трохи похилий в пені за допомогою плямистого змія. Що робити?
Відповіді Druz: У цій ситуації потрібно зняти отруту від рани.
Це неповна відповідь, будь ласка, уточнюйте.
один, змащений: Все правильно, потрібно відсмоктувати отруту від рани.
«Мр Друз, дав мені повну і корисну відповідь!»
Друзі, роздратування: У цій ситуації потрібно відсмоктувати отруту від пана Блінова пеніса.
Croupier: - Ваша відповідь зрозуміла ... Тепер почуйте правильну відповідь:
Спочатку плямистий змій ніколи не кусає над коліном, і якщо він має пеніс нижче коліна, він може смоктати його самому!