Вадим Зеланд: Це не “мійська мова мій ворог”, але думки є моїми ворогами.

Людина зі своїм ставленням створює індивідуальний шар світу - окрема реальність. Ця реальність, в залежності від ставлення людини, набуває одного або іншого відтінку. Для того, щоб покласти її фігурним шляхом, там встановлюються певні «погодні умови»: ранкова свіжість на сонці або перекус і дощ заливається, і буває, що ураганські гребінці, або Природні катастрофи.

У певній мірі формується навколишня реальність, як прийнято вважати, в результаті прямих дій людини. Але думаючі форми не мають меншої потужності, просто їхня робота не настільки очевидна. У будь-якому випадку, найбільша кількість проблем виникає від негативних поглядів. А потім всі ці метафізично заварені каша повинні бути розміщені на фізичному рівні, що тільки ускладнює матерію.

浜у 涓 蹇 В цілому картина окремої реальності залежить від того, як людина приречена на все, що оточує його. Але в той же час його ставлення обумовлено тим, що відбувається навколо нього. Виявляється закрита петля зворотного зв'язку: реальність утворюється як відображення способу мислення людини, а зображення, в свою чергу, значно визначається самим відображенням.Людина, що стоїть перед дзеркалом, закриває всю його увагу на неї, не намагаючись подивитися на себе зсередини. Так виходить, що домінуюча роль в ланцюжку зворотнього зв'язку не є зображенням, але відбиття. Людина знаходиться на дивності дзеркала, тому що якщо зачарований, він виглядає на його копію. Він не буває йому, що він може змінити оригінальність. Саме через цю обсесію з відбиттям ми отримуємо те, що ми не хочемо. Як правило, негативний досвід повністю контролює увагу людини. Він не задоволений. Він думає про те, що він не хоче і не хоче, що він думає. Що таке парадокс. Але дзеркало не враховує бажання або небажання людини - це просто точно передає зміст образу - не більше. Це абсолютно смішна ситуація. Людина завжди несе з собою те, що він не приймає. Це не “мійська мова мій ворог”, але думки є моїми ворогами.й Незважаючи на всі обставини, це справа. Що відбувається, коли хтось закохує щось? Він вносить в це почуття єдності душі і розуму. Чистий образ, бездоганно відображений в дзеркалі, заповнює весь шар світу. Що ви не знаєте, ви отримуєте в житті в достатку. В результаті людина стає ще більш подразненою, тим самим підвищуючи міцність своїх почуттів. «Зроби все!» А дзеркало приносить, що бомеранг назад. Ви відправили, і вони відправили вас там. Чи зростає кількість неприємностей? Ви б'єте! Якщо ви стоїть перед дзеркалом і шаутом, “Знайди тебе!”, що там з’явиться відображення? Як ви не зробите свій світ. Аналогічно суб'єкт конвекції проникає в шар «прискорювача». Уявіть такий характерний приклад: сердитися літньої людини виглядає в усьому світі з репроачами. Сама вона є втіленням суворої і неприпустимої справедливості, «наче чоловіки і слава права». І решта світу несе відповідальність за те, що вона не схожа. Картина дуже сформульована і чітко. Для перегляду дзеркала з такою платою вона створює навколо себе еквівалентну реальність, тобто повну несправедливість. Як ще варто змінити світ? Він не засудить її, він не оправить себе. Світ з властивою властивістю стає точно так, як він представлений.
Те ж саме відбувається, коли ви відхиляєте щось. Наприклад, якщо жінка різко негативна про споживання алкоголю, вона стикається з ним на кожному кроці. Вона постійно буде дратувати п'ятиною в різних проявах, до того, що вона буде змащувати алкогольним. Чим більше знежирюється дружина, тим більше чоловічих напоїв. Від часу він може спробувати взяти участь. Але вона не завадить пити так багато, що вона буквально зачаровує її непристойним і з хутром повторює її самостійно: «Не перестати пити!» Дійсно, якщо чоловік не має твердого наміру, дружина, «обстінат» в її відторгненні, може імплантувати свою думу у шар свого світу. Присутність до песимістичних очікувань зазвичай виглядає непривабливим. А настрій, як і «О, це не буде працювати в будь-якому напрямку!» – як садомазохізм. Сосіміст отримує зворотне задоволення, відроджуючи його важку частку: «Світ так поганий, що там немає.» І Я з ним і з ним. Ця патологічна звичаю ecstasy в негативності розвивається разом з схильністю до переадресації. «Я дуже дивний! Ви не оціните! Це висота несправедливості! Бажаю, я відчув, і не поговорю мене в це! Коли я гине, ви будете знати. Що відбувається? Дзеркало не тільки відображає, але надійно зміцнює картину жирових відчуттів. Аґгрієв сам наказує неуспішний сценарій, а потім тріумфує: «Дуже, що я кажу?» А дзеркала тільки виконує замовлення: "Як вам подобається!" З тим же жирним атомом, програвач заявляє свою небажану позицію: «Все життя завершено темряву, і не існує світла попереду». Він не хоче такої долі з усіма його можливою, і тому приготує всю свою психічну енергію на скарги і відставання. Але що може дзеркально відобразити, коли є багато невдоволення в образі? «Я не щасливий!» Я не хочу! - це відображення: "Так, ви незадоволені, і ви не хочете." І знову, тільки сам факт, не більше. Незадоволення самою має той самий парадоксичний характер – він генерує себе.й Є одне золото правило, яке можна включити в підручник для повної ідіоти: Я не люблю себе. й І в цій тауології лежить принцип, який, не дивно, веде більшість людей. Візьміть, наприклад, зовнішній вигляд. Ви можете побачити, що майже всі молоді діти досить. Де так багато дорослих незадоволені зовнішнім виглядом? Все звідти з дзеркала, що повертає всі завіси. Ті, хто виростає красивими, ті, хто прагне захопити себе, це їх секрет. «Якщо я люблю себе, то у мене є більше і більше причин». Це зовсім інша річ, коли зображення говорить про своє відображення: “Що я отримав краще, я повинен схуднути!” Для чого дзеркальне відключення відповідей: "Так, вам жир, потрібно схуднути." А, “Дуже, я втратив щось, я отримав!” Відповідь: "Так, ти слабкий, потрібно гойдалитися." Дійсність відповідає як ехо, що підтверджує те, що чутно. Це те, як росте комплекс нижчості. Після низької самооцінки надходить відповідне вирок, яке дзеркало перекладається на реальність. "Я не маю особливих талантів?" - "Так, ти інепт." "Я не гідна долі?" «Так, ти нічого не маюш розраховувати на». І якщо крім всього провиниНу, потім ви пішли. «Я винний»? Я повинен сплатити борг? «Так, ви заслуговуєте покарання, і ви отримаєте це». Що ще? Якщо людина, навіть несвідомо, відчуває винний, що слід відобразити в дзеркалі? Ретрибутіон неминучий! Потрібні сказати, тривога і страхи вдається відразу? Людина боїться так багато речей, які більшість з них не буває тільки тому, що це вимагає багато енергії. Помилки і катастрофи завжди є аномалії, які розбиваються з рівноваги потоку опцій. Але якщо небажана подія не далеко від того, що вона буде, безумовно, станеться, тому що людина приваблює його думками. Але сумніви працюють в зворотному режимі. На відміну від страху, яка закріплює увагу на можливій реалізації заходу, сумнівніше, що це не станеться. І, звичайно, в багатьох випадках виправдані сумніви. Але чому нехай? Це Немовляй

У будь-якому випадку бажання уникати чогось значно підвищує ймовірність зіткнення. Все зроблено в невідповідності, тому людина часто надходить в стан подразнення, або навіть залишається в ній більшістю часу. Недостатній стан завершує загальну картину світогляду. Результатом є невід’ємний образ: «Я відчуваю себе дискомфортом». У відповідності з цим будується індивідуальна реальність, в якій все йде, щоб забезпечити, що цей дискомфорт зберігається і стає ще більш гострим. Людина з негативним ставленням малює шар свого світу в чорних тонах. Будь-яке ставлення, в якому появляється відчуття душі і фірма, яка відповідає розуму. І буквально, один до одного, незалежно від того, що людина намагається висловити: тяжіння або відхилення. Четвертий принцип дзеркала працює тут: дзеркало просто заявляє зміст відносин, ігноруючи його орієнтацію. Що робить чоловіка, коли він бачить, що він не хоче? А не дивлячись на зображення, він фокусує увагу на відображенні і намагається змінити його. Відображення є фізичною реальністю, і один повинен діяти тільки в рамках внутрішнього наміру. Це, якщо світ не обіймає і переміщається в неправильному напрямку на всіх, вам потрібно взяти його горлом і перетягнути його з усіма вашими, можливо, де ви хочете. Не можна сказати. І в багатьох випадках навіть неможливо. І все тому, що ситуація абсолютно смішна: людина, стоїть перед дзеркалом, намагається захопити своє відображення своїми руками і зробити щось з ним. Внутрішня думка, по прямій дії, прагне змінити вже виконану реальність. Будинок був побудований, але не як ми хотіли б. Ви повинні розібрати і почервоити його, але в кінці він все ще виходить не так. Відчувається, як ви керуєте неконтрольованим автомобілем. гальмівні не працюють, двигун потім стиглий, потім розводять на повній потужності. Водій намагається входити в реальність, але автомобіль повністю непередбачуваний. Логічно, щоб уникнути перешкод, потрібно звернутися в сторону, але виходить досить протилежно: з моменту, коли небезпечна перешкода захопила увагу, зіткнення стає неминучим. Ви перетворите рульове колесо на одну сторону і перенесіть до іншої. І ти зашпакуєш гальма, чим вище швидкість. Не людина, яка контролює реальність, але реальність, яка контролює чоловіка. Відчувається, як далекий дитинство: тут я бігу і роялення від всієї сечі. Світ не хоче обійти мене, це те, як він відхилений мене! Я не хочу чути чи зрозуміти що-небудь. Просто ходьба і життя, і мій рот модулюється, лікуючи ноги на землю. Ви пам'ятаєте, як це відбувається? Чому я так приступив? Дорослим намагаються пояснити щось, але я не хочу зрозуміти його. Він повинен бути мій шлях, період!

Я виріс, але нічого не змінив - я ніколи нічого не розумію. Я, як і раніше, stomp мій фут і вимагати, що світ обійми мене. Але він робить все непристойним, і тепер я знову запустив і кричу. Я бігу на реальність, і вітер внутрішніх намірів ударів на обличчі. Тексти пісень, а це означає: Але все в ваговому - правила реальності мене, це робить мене негативно схожим на устр, і це стає гірше. Вас може зацікавити: Вадим Зеланд: Як змінити процес старіння

Вадим Зеланд: Люди отримують, що вони очікують

Як ви приводите цей божевільний автомобіль? Що робити чоловіка, що його помилка? Помилку в тому, що він не дивиться на відбиття. Зайдіть всі свої проблеми. Ось що ми повинні зробити. Перш за все, потрібно зупинити роздягання і зупинитися. Це означає, що ви очі вимкнете дзеркала і відмовтеся від внутрішнього наміру перетворити світ в правильному напрямку. У цей момент божевільний автомобіль замерзне місце, реальність також зупиниться. Тексти пісень, а це означає: А потім неймовірна річ станеться: світ буде рухатися до неї.. 浜у 灞 绀

Джерело: www.transurfing-real.ru/2015/06/blog-post_56.html