412
Шизофренія дрібна.
Самий сік під розрізом.
Я можу впоратися з великою кількістю трюків!
Візьміть, наприклад, 1,000. Номер повинен бути 1000 до 1000 метрів.
Ну, відповідно, більша частина повинна бути більшою.
приблизно таким чином, щоб сформувати рядок, через який
Ви не можете фізично розбити. Вони не встигли.
вирізати спосіб на іншу сторону приміщення.
День.
Виконувати навколо, снатурбувати одну кицька з країв.
Моя швидкість набагато вище, яка є основною перевагою.
Довгий і обережний біг. З натовпу дуже складно.
Ті, близькі до мене, рухаються назад, ті з фланців намагаються оточити.
Вбиваючи трюки, перетягуючи їх на себе до далекого кута, відразу повернувшись на наступний.
20-х для першого дня буде достатньо. Решта не обов'язкова - не потрібні жертви.
Якщо я керую перетягувати стрункої людини, я знімаю захист і одяг від нього, це все ще буде корисним для мене.
Я в'яжу мій захист на мій ремінь, мій одяг на мій гріх, і це прийде в руки.
Я кинувся голий кицька назад в вершину, в тісному діапазоні.
псування і психічний досвід на декількох супротивників одночасно.
Деякі, з хітів, вибиваються, як вони виходять на гру. За 16 годин
Закуска на свіжому вбитому кисті і зупинка атаки, збігається з кутами для трохи.
решта, плетіння мотузок з отриманого одягу. Я збираюся кудись ще. Повторити.
Помилки зліва: 930
День другий.
Ви можете запустити з них до тих пір, поки вам подобається, що я дороблю.
Вони все гарненько ебать, бігти після мене, не так готові більше.
Поки все йде за планом. Кожен хоче їсти, але не вирішується.
Очікується вбити мене до цього береться. Я протилежний.
Єдиний спосіб вижити. Я був змушений.
ковтати капсулу перед битисям. Напади рідко - коли їсти і коли він закінчується
одяг для мотузок. Я користуюсь мотузкою з порожни.
Це менш ймовірно, щоб отримати спійманий. Коли ви втратите його.
Збережіть свою енергію.
Помилки зліва: 895
День Три.
Я працюю весь день. За допомогою приголомшливих тих, хто вирішив погасити і отримати деякий сон при інших бігах.
По закінченню дня тітки були голодними і ніхто не ходився після мене. Всі зібрані в центрі та
Тексти пісень, а це означає: Це трохи шуму. Далі кожен пропускає, перехопивши один одного, до кута, де вони обертаються протягом 2 діб.
Невелика кількість фортунів. Зайдіть до органів, починайте їсти, візьміть один від одного,
Перервувати руки і розбиття зубів. Хтось загинув, хтось гине в штампованій.
Спогади зліва: 750
День чотири
Невелика група неповнолітніх розділяє інших груп. Їхні дії стають більш узгодженими.
Команди прив'язали морськими шкарпетками на своїх головах, стоячи від натовпу, поховавши решту. Вони розщеплюють.
Деякі хатування після мене, деякі решти, деякі охоронці тих, хто відпочив, невелика кількість
Тітка підв'язуються вгору, пов'язуються. Вони атакують мене більш агресивно, ніж вони вчора, звичайно.
Увечері, ті, хто бореться з ебать буде ебать. Я борюся на повну міцність сьогодні. З зібраних оборон на область паху і мотузки, виявилося не ліктьовий мус. Тепер я не хочу бігти до удару. Це єдиний спосіб літати. Я майже втратив зброю кілька разів, тому я атакую більш ретельно. Я перетягував мертву до стіни і кладемо їх в лінію. У передніх рядах також почали з'являтися мотузки в змочених вузликах і захистах - кидаючи цей щит на мене. Подаруйте в голову кілька разів.
Страви не сильні, але приємно. Крім того, мотузка мотузок значно перешкоджає руху і вітру на мою «маце»
Залишилося повідомлення: 650
День 5.
5 годин заспокої, більшість чортів сну. На жаль, я не можу дозволити собі.
Я відпочиває, перебуваючи час від часу, ви не можете дозволити собі оточити. Зрозуміло,
Я зроблю кілька швидких джгутів до снів, паніки, провокує рух. Ми повинні їх підходити.
ближче до кута. Після 4 годин я досягла бажаного результату і різко побігла на протилежний кут.
У вас є ліхтарі, ви можете побачити мене. Але швидко згортають, кинулися, накреслилили невелику кришку корпів перед ним.
Перевага тимчасової «інвізивності» відкидається до стіни, після чого по лінії корпсів, укладених заздалегідь за мною.
Я не можу бачити мене, я сподіваюся, ніхто не помітив мене. Я переглядав години. Немає руху. Я лежаю, Я сон недовго,
Прокинувся майже кожні 15 хвилин. Найлегша іржа прокине мене.
День шість.
Трохи вичерпуються. Сьогодні вони працюють після того, як я, зважаючи на свою останню міцність.
Я зрізаний і кинувся люм з пучок крові. Я не можу кинути важку маку.
Залиште мотузку. Гет 2 зубчасті кістки, гострі переломи з країв можна наносити розрізи.
Він загорнув неточні кінці мотузкою, як примітивний ніж.
Боротьба Вийшов ворог, багато маленьких трюків сьогодні загинуть!
Зв'язатися тепер не так страшний - боротися з мушеним натовпом, маючи хороший
Зброя, не так важко. В ідеалі 1 удар - 1 корпс/декоммісійний супротивник.
Поразкова осінь, запобігає іншим від бліх.
Сьомий день.
Ми не зупиняємось на години. Я така ж тактика - контактна боротьба з кісточками.
Не дозволяйте їм відпочивати, і вони не намагаються, вони отримують менше. Підприємець
різні спроби. Лідери з захистом від удару на голові більше не видно - напевно вони зламали
кицька після першого дня свого князювання.
Восьмий день.
В наявності близько 400 лівих. Я все-таки постійно атакую, бігаючи на відпочинок.
Якщо я бачу, що вони не переслідують мене, але намагаються відпочивати, бігти до них і провокувати їх.
Так я відпочиває - вони не Вони звучать. Але все ж основна частина бореться.
День дев'ятий.
Ночівля. 230 з них. Вони ще стоять.
Багато мають ножі, схожі на шахту. Пробіг,
створення нового маце. Небезпечний.
За допомогою старої тактики, потрапивши на м'ясо, змащуючи когось.
мозку, кожен 7-й поворот.
Спогади зліва: 130
День десятого
Не атакує ніхто. Я на одній стіні, незрівняний пучок катоків на інший. Я набирає сили.
Для останнього джгута, вони настоюють в кутку, я не можу побачити, що це таке, барикади.
Будинок. Не поспішайте. Він загорнув себе на шматках одягу, захисту паху, мотузок.
Ви не можете відрізати мене, що легко зараз. Не існує проміжків. Ноги і тіло добре захищені - вони не можуть проникати.
Ночівля. Ці ходьба трупи не можуть нічого робити для мене. Вони не приходять.
Я зустріюся з ними.
У кутку є гора корпсів, майже все на ній, ті, хто не сходження.
Ось і загортають в ганчі і захисті. Німецький рух.
Очевидно, що я повинен атакувати себе. Кожен одяг на мене, жести, скрипки.
Подається згідно з: Я хочу замкнути, бігти вперед, відключити ножі. Як тільки я збираюся,
Поблизу мене від мотузок і кісток і частин тіла. Я отримав кілька жорстких хітів.
Все кинулося до мене, довелося відпустити. На мене, як тільки я був на безпечній відстані
Повернулася до вершини. Я зробив 2 більше спроб атаки - це все відбулося знову. Я спробував закривати.
Стіни - вони намагалися охопити мене. Повернувся знову.
Спогади зліва: 125
ЕЛЕВЕНТГ ДЕНЬ
Я не приймаю ніяких дій. Зберігайте їх у відкладку, переглядаючи. Стюардеси страшні,
Вони не зможуть сидіти там довго. Спостереження ворогів сидячи на підлозі, на сто і п'ятдесят метрів.
Чому вони не атакують? Вмирає. Вони не стоять. Я переривав більшість чого
Чи чекають вони? Кожен подарував свою голову на стіну і це. Або вони слухають, що я зробив це...
Кісткові палички в шиї. Я повертаю, стрибаючи і надягаючи ножа в шлунку асалона.
Поблизу знаходяться кілька ворогів. Як це сталося? Я не мав ножів або захисту, це занадто гаряча.
Я знаходився вчора. Проти мене - 5 найлютніших істот у фрагментах кісток своїми руками.
Я здивуюсь один з них на гарний рейс. Потрапивши в ногу. ліктя в голові атаки.
Я отримую кістку в спині. Я перетворюсь і закінчую відпочивати.
Головний натовп вже літає на мене. Набрякає кров від шиї, очі похмурі. Немає! Не так!
Чому я згоден з цим? Вони закриті, я бігю, затискаючи рану, ноги не слухайте, я падаю.
Стікає в тіло з агресією. Чому я не потрапив до стіни? 875 ... Я overcame 875 ...
Я прокинувся в пустому білому приміщенні. Я отримав, стелі були високі.
На стіні перед мною був великий екран. Підлога знаходиться на поверсі. Я пішов з - мій!
Моє тіло! Я в тілі п'ятирічного! На екрані вийшов екран, він мав ключ на ньому. Потім двері,
Я стояв поруч з нею. Тоді ключ знову. Вони кладуть його в капсули і дайте йому ковтати.
Він стояв посеред великого залу. Тоді стіна з екраном почала підніматися, я побачила залу перед мною.
Той чоловік був в ньому. Я пішов до нього, і були люди, як мене.
й Я не автор цього читання.
Джерело:
Я можу впоратися з великою кількістю трюків!
Візьміть, наприклад, 1,000. Номер повинен бути 1000 до 1000 метрів.
Ну, відповідно, більша частина повинна бути більшою.
приблизно таким чином, щоб сформувати рядок, через який
Ви не можете фізично розбити. Вони не встигли.
вирізати спосіб на іншу сторону приміщення.
День.
Виконувати навколо, снатурбувати одну кицька з країв.
Моя швидкість набагато вище, яка є основною перевагою.
Довгий і обережний біг. З натовпу дуже складно.
Ті, близькі до мене, рухаються назад, ті з фланців намагаються оточити.
Вбиваючи трюки, перетягуючи їх на себе до далекого кута, відразу повернувшись на наступний.
20-х для першого дня буде достатньо. Решта не обов'язкова - не потрібні жертви.
Якщо я керую перетягувати стрункої людини, я знімаю захист і одяг від нього, це все ще буде корисним для мене.
Я в'яжу мій захист на мій ремінь, мій одяг на мій гріх, і це прийде в руки.
Я кинувся голий кицька назад в вершину, в тісному діапазоні.
псування і психічний досвід на декількох супротивників одночасно.
Деякі, з хітів, вибиваються, як вони виходять на гру. За 16 годин
Закуска на свіжому вбитому кисті і зупинка атаки, збігається з кутами для трохи.
решта, плетіння мотузок з отриманого одягу. Я збираюся кудись ще. Повторити.
Помилки зліва: 930
День другий.
Ви можете запустити з них до тих пір, поки вам подобається, що я дороблю.
Вони все гарненько ебать, бігти після мене, не так готові більше.
Поки все йде за планом. Кожен хоче їсти, але не вирішується.
Очікується вбити мене до цього береться. Я протилежний.
Єдиний спосіб вижити. Я був змушений.
ковтати капсулу перед битисям. Напади рідко - коли їсти і коли він закінчується
одяг для мотузок. Я користуюсь мотузкою з порожни.
Це менш ймовірно, щоб отримати спійманий. Коли ви втратите його.
Збережіть свою енергію.
Помилки зліва: 895
День Три.
Я працюю весь день. За допомогою приголомшливих тих, хто вирішив погасити і отримати деякий сон при інших бігах.
По закінченню дня тітки були голодними і ніхто не ходився після мене. Всі зібрані в центрі та
Тексти пісень, а це означає: Це трохи шуму. Далі кожен пропускає, перехопивши один одного, до кута, де вони обертаються протягом 2 діб.
Невелика кількість фортунів. Зайдіть до органів, починайте їсти, візьміть один від одного,
Перервувати руки і розбиття зубів. Хтось загинув, хтось гине в штампованій.
Спогади зліва: 750
День чотири
Невелика група неповнолітніх розділяє інших груп. Їхні дії стають більш узгодженими.
Команди прив'язали морськими шкарпетками на своїх головах, стоячи від натовпу, поховавши решту. Вони розщеплюють.
Деякі хатування після мене, деякі решти, деякі охоронці тих, хто відпочив, невелика кількість
Тітка підв'язуються вгору, пов'язуються. Вони атакують мене більш агресивно, ніж вони вчора, звичайно.
Увечері, ті, хто бореться з ебать буде ебать. Я борюся на повну міцність сьогодні. З зібраних оборон на область паху і мотузки, виявилося не ліктьовий мус. Тепер я не хочу бігти до удару. Це єдиний спосіб літати. Я майже втратив зброю кілька разів, тому я атакую більш ретельно. Я перетягував мертву до стіни і кладемо їх в лінію. У передніх рядах також почали з'являтися мотузки в змочених вузликах і захистах - кидаючи цей щит на мене. Подаруйте в голову кілька разів.
Страви не сильні, але приємно. Крім того, мотузка мотузок значно перешкоджає руху і вітру на мою «маце»
Залишилося повідомлення: 650
День 5.
5 годин заспокої, більшість чортів сну. На жаль, я не можу дозволити собі.
Я відпочиває, перебуваючи час від часу, ви не можете дозволити собі оточити. Зрозуміло,
Я зроблю кілька швидких джгутів до снів, паніки, провокує рух. Ми повинні їх підходити.
ближче до кута. Після 4 годин я досягла бажаного результату і різко побігла на протилежний кут.
У вас є ліхтарі, ви можете побачити мене. Але швидко згортають, кинулися, накреслилили невелику кришку корпів перед ним.
Перевага тимчасової «інвізивності» відкидається до стіни, після чого по лінії корпсів, укладених заздалегідь за мною.
Я не можу бачити мене, я сподіваюся, ніхто не помітив мене. Я переглядав години. Немає руху. Я лежаю, Я сон недовго,
Прокинувся майже кожні 15 хвилин. Найлегша іржа прокине мене.
День шість.
Трохи вичерпуються. Сьогодні вони працюють після того, як я, зважаючи на свою останню міцність.
Я зрізаний і кинувся люм з пучок крові. Я не можу кинути важку маку.
Залиште мотузку. Гет 2 зубчасті кістки, гострі переломи з країв можна наносити розрізи.
Він загорнув неточні кінці мотузкою, як примітивний ніж.
Боротьба Вийшов ворог, багато маленьких трюків сьогодні загинуть!
Зв'язатися тепер не так страшний - боротися з мушеним натовпом, маючи хороший
Зброя, не так важко. В ідеалі 1 удар - 1 корпс/декоммісійний супротивник.
Поразкова осінь, запобігає іншим від бліх.
Сьомий день.
Ми не зупиняємось на години. Я така ж тактика - контактна боротьба з кісточками.
Не дозволяйте їм відпочивати, і вони не намагаються, вони отримують менше. Підприємець
різні спроби. Лідери з захистом від удару на голові більше не видно - напевно вони зламали
кицька після першого дня свого князювання.
Восьмий день.
В наявності близько 400 лівих. Я все-таки постійно атакую, бігаючи на відпочинок.
Якщо я бачу, що вони не переслідують мене, але намагаються відпочивати, бігти до них і провокувати їх.
Так я відпочиває - вони не Вони звучать. Але все ж основна частина бореться.
День дев'ятий.
Ночівля. 230 з них. Вони ще стоять.
Багато мають ножі, схожі на шахту. Пробіг,
створення нового маце. Небезпечний.
За допомогою старої тактики, потрапивши на м'ясо, змащуючи когось.
мозку, кожен 7-й поворот.
Спогади зліва: 130
День десятого
Не атакує ніхто. Я на одній стіні, незрівняний пучок катоків на інший. Я набирає сили.
Для останнього джгута, вони настоюють в кутку, я не можу побачити, що це таке, барикади.
Будинок. Не поспішайте. Він загорнув себе на шматках одягу, захисту паху, мотузок.
Ви не можете відрізати мене, що легко зараз. Не існує проміжків. Ноги і тіло добре захищені - вони не можуть проникати.
Ночівля. Ці ходьба трупи не можуть нічого робити для мене. Вони не приходять.
Я зустріюся з ними.
У кутку є гора корпсів, майже все на ній, ті, хто не сходження.
Ось і загортають в ганчі і захисті. Німецький рух.
Очевидно, що я повинен атакувати себе. Кожен одяг на мене, жести, скрипки.
Подається згідно з: Я хочу замкнути, бігти вперед, відключити ножі. Як тільки я збираюся,
Поблизу мене від мотузок і кісток і частин тіла. Я отримав кілька жорстких хітів.
Все кинулося до мене, довелося відпустити. На мене, як тільки я був на безпечній відстані
Повернулася до вершини. Я зробив 2 більше спроб атаки - це все відбулося знову. Я спробував закривати.
Стіни - вони намагалися охопити мене. Повернувся знову.
Спогади зліва: 125
ЕЛЕВЕНТГ ДЕНЬ
Я не приймаю ніяких дій. Зберігайте їх у відкладку, переглядаючи. Стюардеси страшні,
Вони не зможуть сидіти там довго. Спостереження ворогів сидячи на підлозі, на сто і п'ятдесят метрів.
Чому вони не атакують? Вмирає. Вони не стоять. Я переривав більшість чого
Чи чекають вони? Кожен подарував свою голову на стіну і це. Або вони слухають, що я зробив це...
Кісткові палички в шиї. Я повертаю, стрибаючи і надягаючи ножа в шлунку асалона.
Поблизу знаходяться кілька ворогів. Як це сталося? Я не мав ножів або захисту, це занадто гаряча.
Я знаходився вчора. Проти мене - 5 найлютніших істот у фрагментах кісток своїми руками.
Я здивуюсь один з них на гарний рейс. Потрапивши в ногу. ліктя в голові атаки.
Я отримую кістку в спині. Я перетворюсь і закінчую відпочивати.
Головний натовп вже літає на мене. Набрякає кров від шиї, очі похмурі. Немає! Не так!
Чому я згоден з цим? Вони закриті, я бігю, затискаючи рану, ноги не слухайте, я падаю.
Стікає в тіло з агресією. Чому я не потрапив до стіни? 875 ... Я overcame 875 ...
Я прокинувся в пустому білому приміщенні. Я отримав, стелі були високі.
На стіні перед мною був великий екран. Підлога знаходиться на поверсі. Я пішов з - мій!
Моє тіло! Я в тілі п'ятирічного! На екрані вийшов екран, він мав ключ на ньому. Потім двері,
Я стояв поруч з нею. Тоді ключ знову. Вони кладуть його в капсули і дайте йому ковтати.
Він стояв посеред великого залу. Тоді стіна з екраном почала підніматися, я побачила залу перед мною.
Той чоловік був в ньому. Я пішов до нього, і були люди, як мене.
й Я не автор цього читання.
Джерело: