Dean Karnazes (США), 42 роки, власник компанії, що виробляє здорові харчові рани без зупинки 560 кілометрів

2 роки тому я ran 419 км, десять марафонів за десять днів. Я не хочу перших 80 кілометрів. Я запустив дистанцію марафону чисто для тепла.

кілометр 160 р.

Тіло починає заспокійати.

Кілометр 224

Роздягання першої пари на замовлення кросівки. Квадроцикли, кальмари, торсо починають збивати. Біль тьмяне, але іноді раптом перетворюється в спазми. Ікра особливо постраждала - вона відчуває себе, як вони потрапили з молотком.

Кілометр 320

Це два ночі. Я вичерпаний. Але коли ви запустіть всю ніч, на світанку ви отримаєте другий вітер.

Кілометр 336

Вбити іншу пару кросівки. Голова не працює. Тексти пісень, а це означає: Я шукаю своє тіло ззовні. Це сумний видовище.

Кілометр 480

Третя ніч без сну. Я працюю, як божевільний, обмотки збоку в сторону. Я тримаю на дорозі. Драйвери гойдалки. 2 a.m., я падають за сороки секунд: прямо на ходу, не перериваючи роботу. Чи знаєте ви дитячу книгу Де диких бенкетів? Починався залуцинат: рахунки і позуси на боці автомагістралі перетворилися в монстри з книги. Моє помічники заливають льодом на голову.

Кілометр 488

Це болить так багато, що я кричу. Запуск на пустельне шосе і хари. Тоді я усвідомлю комічний характер ситуації, і я розбираюся непідготовленим сміхом. Я перестаю сміятися і знову зануритися. Тексти пісень, а це означає: І це робить мене сміятися знову. Я повинен виглядати як lunatic.

Кілометр 496

Смертьний марш, смерть марш. Я кладу всі мої думки про милі з мого розуму і фокусу на одному: зліва, ліворуч. Я посипаю свої підошви на асфальті. Я міняю в четверту пару кросівки. Головне не втратити ритм.

Кілометр 544

Я може бути живим. Алев на швидкості 16 км / год. Як обсесія. Насправді, це навіть не мій біг - мій тіло працює, і я плаваю з вище. Я не можу відчути свою ногу, я не можу нічого відчути. Літерально літаючи через повітря.

Кілометр 560 (Жовтень 15, 22:44, Станфорд, Каліфорнія)

Висока неймовірна. Загублений 3 кілограми. Згорнути 40,000 калорій. Через кілька хвилин після обробки організм стає німим від гіпотермії. Вони кладуть мене в спеціальний спальний мішок. Я пам'ятаю когось ложка-виховаю мене гумусом. Потім збій. Я прокинувся всю ніч і прокинувся вранці.