Як зупинити фіксацію і знайти психічний баланс

Важко відволіктися від проблеми, але ще можливо

Іноді ми просто стукаємо. На багатьох різних аспектах життя. Наші рішення, наші чуми, наше почуття самодостатньої, наше занепокоєння майбутнього, ми так часто застрягаємо в наших головах, які ми іноді відчуваємо, що не існує. Ми розповімо, як зупинити мислення і почати рух.

Коли ми говоримо про мислення занадто багато, Ми говоримо про кілька речей.й З одного боку, довге знеболювання, коли ми потрапляємо в своєрідну петлю, повторюючи той же захід в наших головах знову і знову.

Ви аналізуєте те, що сталося, шкодуйте, що ви робили або не робили, хвилюйтеся про наслідки і т.д.

З іншого боку, ви можете подумати про рішення, а не дії. Ви аналізуєте ваші рішення на точку виснаження, а в один день ви не зможете приймати будь-які рішення.

У будь-якому випадку, ми мудрі, коли фіксуємо щось, і ми не можемо думати про щось інше. Це позбавляє від міцності, настрою, енергії, буде робити. Кінцева мета - якось отримати з цього думаного циклу і рухатися далі.

1,1 км Тепер, якщо ви закріпили на щось, Найкраще, що ви можете зробити, це почати діяти.й Це не означає, що ви повинні раптом стрибати і запустити, щоб зробити щось, це просто означає, що вам потрібно зробити крок вперед.

Ви плануєте переїхати в інше місто. Ви не можете зробити це відразу, тому ви не можете сидіти там, де прокрутка через деталі руху і над головою.

Це там, де важливо почати робити щось. Зробіть список, де ви хочете піти після того, як ви переїжджаєте. Вивчайте ціни на житло в цьому місті, дізнайтесь, що саме там працює, і так далі. Створити фінансовий план і встановити цілі. Зробіть розклад.

Не важливо, що ви робите, ви просто повинні відходити від думки, яку ви закріпили. Створюючи всі ці плани та подальше порівняння допоможуть вам зробити остаточне рішення.

Насправді, переміщення є спрощеним прикладом, але він працює відмінно в усіх ситуаціях, пов'язаних з вашим майбутнім. У будь-якій подібній ситуації можна почати складання плану дій і краще відчувати себе. Боб Miglani, співавтор Huffington Post, підбиває ідею наступним чином:

«Єдине, що допомагає позбутися від розуму її обсесії, полягає в тому, щоб перетворити його на деякі зусилля і роботу. Зробіть щось, і ви можете зробити диво.

Щоразу я починаю хвилюватися про майбутнє, я просто отримаю, піти на мій комп'ютер і почати писати або працювати на моїй книзі. І якщо це відбувається вдень, в офісі, то я почав писати ідеї про те, як зробити роботу більш продуктивною, або як почати працювати над чимось особливим.

Незалежно від того, який випадок ви обираєте, це не повинно бути найпростішим, тому що фокусування на вирішенні проблеми дає вашому мозку достатню кількість імпульсів, щоб розбити замкнене коло обсесії.

Далі, що ведення бізнесу є основним засобом для петлінгу. Ми прагнемо бути мудрими, тому що ми страхуємо невдачу.Як тільки ми працюємо, страхи і сумніви розсіюють себе.й

2,2 км Іноді з якоїсь причини не можна почати діяти, а потім єдиний захід, щоб позбутися від «обсесії» - це відволікання розуму. Знайти хобі або іншу активність, яка буде займати ваш розум. Це дозволить вам забути про свій «сухий цикл», і в кінцевому підсумку він зникне.

Деякі люди просто йдуть на прогулянку в ці моменти. Письмен Харукі Муракамі розповідає про це почуття як «спокійність» в одній з його книг, і використовує, що працює як ліки:

«Я просто працює. Я нічого не бігу. Або можливо, я повинен поставити його ще один спосіб: Я бігу, щоб знайти пишність. Але як ви очікуєте, іноді думки спалаху в цьому недійсному. Людина не може бути повністю порожнім. Людські емоції не сильно чи стійкі, щоб витримати вакуум. Я маю на увазі, всі види думок і ідей, які завадили мої емоції, як я бігу залишатися залежаним від самотності. Вони просто випадкові думки, не зібрані в центрі. й

Вправа не єдиний спосіб відволікатися. Для когось чудовий спосіб заспокоїти перевантажений мозок медитація. Щоб допомогти впоратися з тривожністю може і досить звичайні речі, такі як прослуховування музики або будь-якої іншої активності, які можуть відволікти розум від тривожних думок.

3. У Більшість з нас, стикаються з складним рішенням і закріплюється на ньому, просять поради від інших, що цілком природно. На практиці це часто означає, що Ми розповідаємо про нашу проблему, тому багато людей, які в кінці ми просто не можемо допомогти, але вішали. Як згадувалося раніше, занадто багато «косів на кухні» призводить до погіршення процесу прийняття рішень. Психологія сьогодні може пояснити, що відбувається в нашому мозку.

«Дуже невпевненість людини. Неперевага має летючість, шанс і небезпеку. Коли ми помітили брак інформації, мозок піднімає метафоричний червоний прапор і каже, Зверніть увагу! Це може бути важливим... Коли дані не доступні, ми, як правило, переоцінюємо його важливість. Наша думка передбачає, що якщо ми витрачаємо ресурси, які шукають цю інформацію, ми вирішуємо проблему. й

Ми хочемо, щоб отримати корисну інформацію від інших, але в певній точці вона не була корисною. Коли ми маємо обмежену інформацію, ми можемо розглянути її більш продуктивно. Психологи називають його. «Стратегія, щоб взяти найкращий. й:

«Зроби найкращу стратегію» означає, що вам потрібно. Тоді ви зупинитеся і робимо щось інше. Наприклад, якщо є десять одиниць інформації, вам потрібно зробити поінформоване рішення, але одна з тих частин, очевидно, більш важлива, ніж інші, то ця частина буде достатньо для вас, щоб зробити вибір. Надмірна деталь ускладнює питання та відходи. й

4. У Дізнайтеся, чому ви застрягнете.Іноді ми отримуємо застрочку, тому що ми можемо. Ми впадемо в пастку циклу, в якому ми відтворюємо події знову і знову, або спробуємо проаналізувати ідею з кожного можливих перспектив. Після багатьох годин відбиття і безсонніх ночей ми закінчуємо в мертвому кінці.

Психологи говорять про те, що навіть якщо наш мозок запрограмований для цього, то це можна зробити.

Ось їх визначення проблеми:

«Чи не хвилюватися про соціальні взаємодії, про нашу самооцінку, про наше майбутнє, про наших сім'ях, або про що-небудь інше, цикл, який викликає завжди виснаження і рідко призводить до корисних результатів. Про події, наші дії, інші дії людей, або їхні думки ми просто проводимо час. Ми неодноразово спробуємо прогнозувати всі потенційні результати, хоча більшість цих сценаріїв ніколи не з'являться.

Найбільша проблема в тому, що ми продовжуємо нагадувати людей, які ви не ваш мозок. Ми часто беремо на флотацію думок, хірургів, емоційних імпульсів і бажань, створених нашими мозкуми за значенням обличчя, і припустимо, що всі вони повинні бути вірними.

Щоб підвести підсумок, тут є чотириступінковий план виходу з петлі:

• Децид. з чим саме викликає «блокування» (безпека, тривога і т.д.);
  • Ретон. Ваш досвід та визначення помилок думки;
  • Перемикач. увага до частини, що найважливіше;
  • Візьміть його. Повідомлень мозку з новою інформацією.
Дотримуючись цих чотирьох кроків, ви зможете краще зрозуміти, як Наші мозку часто не мають ідеї, що вони роблять. Невелика відстань ви зможете розібратися, що саме ідея викликає петлю, закривши цикл і зможете пересуватися.

Веб-камера