Фотозвіт про подорож до Індії.

Фотографії різних розмірів і якості, фото на все, що прийшли до руки, багато літер, як враження все ще свіжі, для тих, хто ледачий читати, в кінці відео, так ковтати і подивитися, якщо на всі цікаві) .

Проксимус Відвідувачі:

Ігор (це мені), моя дружина, Лідія та її брат Андрій. А також водія таксі Роман, індійці.

Добре, є мега-короткий мій відпочинок, лизати шматки пана та, поки ще свіжі враження, вирішив писати пару ліній)

Проксимус Рейс був легко і швидко, я відчував, як я був в Індії в аеропорту. Я вже в Індії і тільки неперевершено посміхалися, шукаючи їх непотрібні смузі: хто ці люди, чому вони літають до Гои, чому це...

р.

Даболім. Коли ви вийшли з літака, ви відразу відчуєте дивовижну вологість Індії, одяг відразу ж застрягає до тіла, індуси виявилися майже чорними, але всі посмішки і дуже дружні. Всі процедури пішли швидко, хоча при оформленні візи раптово перед мною індійці, які збирали паспорти з тих, хто летять без візи, давали багато паспортів і нехай вони кладуть ці візи. Дівчина за мною була нервовою, сказав, що вона вже чекала її, і вона не повинна йти в готель в цілому, але досить засмагати через контроль і отримати безкоштовно. Попереду мені, я не поспішаю, ми перевіряємо в готелі з 11 я думаю, і це 6 a.m. Жінка за дівчину почала переконувати нас, що наша зустріч тільки для тих, хто не має візи, і хто з візовим типом перейде через інший лічильник, дівчина знову проціджується, сказав їй не хвилюватися, все буде відмінно і дозволить спокійно стояти там, де це (Я не розумію, чому жінка придумала цей щит, можливо бажати попереду нас ;D). Ми залишили аеропорт, і це світло зовні, клас! З речей, які ми мали тільки рюкзаки, тому допомога прийшла тільки автобусом, запитали, де ми були і сказали, що ми були на автобусі (якби ми не знали і пропустили). :D Він сказав, що це було нормально і гроші, які йому підійдуть ;D і, як це здавалося мені, не розуміла, чому я не хочу дати йому 100 bucks, і я не був менше. Але, дійсно, зрозумів, що він не може очікувати нічого від мене і переключився до нашого наступного туристичного. З'явився великий чоловік, брат з 90-х, п'яний в хламину, але не насильне. Цей хлопець жив у нашому готелі і, здається, кожен день був п'яний: вранці ми не побачили його, і ввечері, повертаємо в готель, ми помітили його в барі, потім в кімнаті в одному стані. Попри те, що людина повинна залишити свою дружину, щоб чистити. Від нього індіанці теж не досягали нічого і, очевидно, вирішили, що наш автобус не був своєрідним тарифом, тому він пішов на інший автобус.

Керівництво Жанна. Жанна виявилася для того, щоб мати готельний гід від Арамбола себе: вона замінила наш гід, тому що наші хворі або трохи зламали на велосипеді. В принципі вона розповіла мені, що я вже знав, але вона сильно дискурувала мене від байкерів, якщо я не мав досвіду водіння в Тай або Індії. Це, до речі, зануривши нас на перший, і тому ми взяли мопеди тільки на третій день. В цілому Жанна поставила нас в готелі, влаштована для подачі нас сніданку і зникла. Зустрівшись з Тимуром, він показав нам, де найближчий обмінник, то виявилося, що його дружина і його номер навпаки. й

Перевірити, душ і бігти на пляжі! Я хотів би плавати в океані (або в морі, як вам подобається). Але пляж Калангута не порадував нас: натовпи купання індуси, (вони завжди купаються в натовпі і з цього натовпу пара трьох завжди в одязі) ;D В цілому, не так я уявляв плавання в індійському океані.

Тому, після обіду в шиї і пироги ми пішли шукати таксі для поїздки в Арамбол - це мій перший пункт: відвідати Арамбол захід відразу, на день прибуття. Але драйвери кабіни, які здавалося б, не завадили порушувати плани, і кожен запитав на 2,000 круглих поїздок. Ми погодилися з тук-туком на 600, але відкладали цей варіант для надзвичайних ситуацій (наприклад, на тук-тук ніколи не прокочується під час відпочинку). Але це Гоа і кожен знайде те, що вони хочуть. Так, прогулянка по центральній торговій вулиці Калангута і покупка шортів, келихів, футболок (мої дружини брат не привезли нічого літа з ним ;D), раптом зупинився, шукаю чоловіка, який запропонував нам послуги таксі. Ми приїхали і поговорили, і він відразу ж погодився взяти нас в Арамбол, щоб дочекатися, поки ми проводимо сонце і принесемо нам назад, але спочатку він приймав нас в готель, ми змінили одяг, на шляху все ще зупинилися на симу і все це для 1000 рут, три з нас думали, що це була нормальна ціна. Правда, панування Романа (як він назвав себе) приніс нам Мандрем, але він виявився ще краще: на пляжі майже ніхто не був на пляжі і ми насолоджувалися ходьбою в Арамбол уздовж узбережжя, якось вдалося дістатися до Сонсету, тому що ми втратили трек часу, плавання і боротьби з хвилями.

- відео @

На шляху назад Роман вже втратив нас і назвав, дивлячись, якщо ми всі права. Звісно, це Індія! Ми повернулися до готелю в 10 п., перш ніж їсти рибу рифів, фарширований червоним, горячим перцем в кафе, добре, не що ми ate, але спробували...

Рома, коло, лайм не знайдено на шляху. Вечірній шилінг і сон, як за минулий день і половину ми скидаємо протягом трьох годин в незручному місці літака.

Роман звинуватив нас вранці. Увечері ми погодилися піти в Ашвем на пляжі. Я був впевнений, що Гоа дала вам те, що ви хотіли, навіть якщо ви не знали, що це було.

624275

На чотири годину вони залишили для Вагатора: вони вирішили побачити сонце там. Я не знаю, що Вагатор любить, але я хотів його принаймні, не щось специфічне, але просто не потрапила в душу. Я не пам'ятаю нічого особливого, крім одного бразилки і негру Себастьян з Південної Африки. Себастьян прогулявся, пішов, зустрів мене, запитав, де я був з, сказав мені, де він був з, і пішов. Цікаво, що я розумію це чудово, хоча я не знаю англійську мову взагалі. Бик щось. По-перше, він їсти шкури, залишені на пляжі фруктовим постачальником, і я навіть взяв картину з ним на фоні.

Це був перший пляж, де я бачив корови. А потім Андрій вирішив годувати його шкіркою з дині ми їсти і це було смертельною помилкою!

Бик дуже швидко стикався з шкіркою і коричневим шліфуванням на нашому вівці, де решта дині була, на спробах її відійти, спробував побити її з рогами, і якось жорстоко поїхав її відхиляти не дозволяв свідомості, що в Індії це святе тварина. У будь-якому випадку, він ate весь дині і drooled на мій шорти. Я сяю і пішов до наступного покривала. Він був білою парою, і чоловік спробував їздити від бука, але з таким же успіхом. Все це було добре помічено молодим індійським, який відпочивав трохи далі, він побіг і поїхав з бука, припинивши кинути камінь в нього, я взяв на себе увагу на цей прийом.

(Рівне)

У будь-якому випадку, це дійсно поганий день, це пляж і океан, але є більше до нього. До речі, в Вагаторі ми дуже любимо кафе, яка додається до приватного будинку, а потім сніданку вже майже щодня.

PS^ Kote теж поважає.

Увечері, як завжди: ром, коля, замість лайма я продаю зелену маргінін. Здавалося б дуже дивним для мене, що їх ніндринові пілінги зелені, і лайм жовтий, хоча це може бути лимони, так як я був вперше проданий нефритин замість лайма, потім лимон в цілому може легко.

На третій день ми домовилися проїхати на екскурсію (що, як я розумію, всім, хто був в Індії), називався водоспади, ельфани, спеції. Роман підібрав нас на 9 ранку і нехай Все, що я шукав на вантажних автомобілях і забути, щоб зробити фотографії з них (безкоштовно я мав пару грандіозних).

Шукаю їх, я прийшов до висновку, що індійські водії вважають екстрену зупинку підписати прикрасу ебать, і більше їх покласти на грилі, охолоджувач я поїхав.

Водопади. На водоспадах я тільки любила велику рибу, яка купила там, і я думав, що вони намагалися покусати ноги. Ми не відчували обіцяну холодну воду, яку наш водій таксі був дуже дивний. Я майже заготів, екскурсія наступним чином. Таксі водій приймав нас в село, де є багато джипів. Вони кладуть туристів в них 6 осіб, хоча б у нас це було просто так: ми три, людина, яка не рекламує, що він російська, і дві англомовні дівчата з дитиною. До речі, на стоянці, туристи ще сидять на джипах, індійських жінок ходять і продають пакети кожному, в яких кілька помідорів, бананів і сумку горіхів, таких як годівлі мавпи. Водій джипа дивує все це спокійно, а потім, через 5 хвилин подорожі, зупиняється перед бар'єром, за яким національний парк і оголошує, що мавпи не можна погасити, а сумки повинні залишити тут, і на шляху назад вони повертаються. Він також збирає гроші для входу в парк і для кожного фото, але якщо ви не сяєте, ви можете взяти фотографії безкоштовно. До речі, я кладаю мавпи харчування в моєму рюкзаку на стоянці, щоб не було від мене. На шляху вони зупиняються на дереві, на якому виростають кешью, і довгий час вони стоять там з якоїсь причини. В кінці привозять на стоянку, від якого до водоспадів, не кидаючи або проціджуючи, ви проходите через джунглі і годуєте мавпи. Хто купив екскурсію в туристичних агентствах або готелях, але направляючі не потрібні. Коли вони не сказали нам, щоб повернутися, або, але я шукав іноземних жінок, і як тільки вони пішли назад, ми почали разом. Пакети продуктів мавпи повертаються на бар'єр, чому вони зараз? До речі, на шляху назад, водій припинив деякі навіси або ячмінь і назвав мене з ним, сказав він щось індійці, і він приніс мені пляшки місячного з тих самих цукеркових фруктів. Чому з 6 пасажирів він вирішив продати мені місяць, я не розумію, але він був явно помилковий, я не купив цей підозрний божез. Коли я запитав водія таксі, я шкодував, але не дуже багато.

Р

Після того, як водоспади пішли до спайсіння, там також були слони.

Скаче слона страшний, завжди боїться падати. З тих пір, як найзручніше місце, на шиї, водій сидить, і туристи сидять на плечі або хеші, як слон, це місце називається і на кожному кроці він гойдалки або ліворуч.

Не було те, що ми уявляли, і мисливці висаджували здавалося б поганим. Я думаю, що водій таксі взяв нас на місце, де вони відрізають від відсотка, але в будь-якому випадку ми отримали багато позитивних емоцій і дізналися багато цікавих речей про спеції, і ми також спробували лимон, фарширований з чим? ... справа, що червоний перець.

На шляху назад я попросив Романа, щоб опустити нас на Старій Гої. Прогулянка по храму. Дуже вражений жорстокістю.

і гігантське дерево.

Закрило пізнання музеїв, тому ми переїхали. Фрезер до Калангату пам'ятають, що сьогодні субота, що означає, що в Арпорі найвідоміший «нижковий ринок». Роман погодився прийняти нас, але тільки за два години. Ринок не вразив нас і ми залишили половину години на початку. Правда, просту індійську душу завжди хотів обдурити, і він спочатку взяв нас в Багю, але я був пишним в цьому питанні і наполягався на поїздці в Арпору, хоча це всього п'ять хвилин. Індуїсти, як правило, люблять трюк, я навіть не буду вибрати вираз, як його назвати, можливо, національна традиція. При обміні грошей ви, швидше за все, не отримаєте один рахунок, але якщо ви починаєте підрахунки, то вам мовчно додати його, так як в цьому жарті про офіціантку з великим рахунком. - Так не вийшло. Доставляються бруски (ім'яно бари, вони не називають барами).

Майже кожен грає DJ, але тут є фото однієї такої установи. Я був вражений як індуси зробили majitos до двох однодумців. Дякуємо, що вони не бачили процесу. Рецепт Махіто в Гоанці: від великого лотка береться з правою рукою (це дуже важливо, ліві індуси миються, тому тільки справа!) щіпка м'яти і покласти в звичайний пластиковий стакан напівлітрового скла, з якого ми п'ємо пиво. Потім він кладе цю м'ятку в якийсь вид чорної праски або дерев'яної м'якоті, прямо в келихах, і не подрібнити їх. Після цього він заповнює лід за допомогою викрутки (очевидний зчитувач може бачити його, верхній фото на кришці лівої коробки), доповнює все, що повинно бути або щось інше, і служить в цих дуже склянках.

Але після того, як молодий бармен прийшов і приніс електричний міксер і почав робити мохіто набагато швидше. Ну і ввечері, як зазвичай на хілаті (і він був балконом з видом на джунглі), ром і бухтою та іншими бункерами.

На наступний день ми вирішили прогулятися і поглянути на мопеди. Ми приймали прогулянку, але не приділяв уваги, просто приймали їх біля готелю, дорого, правда, добре, що ебать з ними. А ми прогулялися по всій країні Баша, а також на пляжі в Баґі. Я забув, щоб розповісти вам про собаки. Собаки в Гоа не люблять наших собак, вони більше люблять котів. На всіх пляжах з нами постійно вішали, які нитки місцеві собаки, а іноді два.

Р

У мене було враження, що собаки для деяких, вони зрозумілі причини вибирають відпочиваючи і охороняють його, добре, або просто висить з ним до тих пір, поки він не листиться, і вони не просять їжі, хоча якщо годувати, ви будете щасливі їсти навіть супергарячу картоплю, яку ми, наприклад, не могли їсти багато. І, до речі, собака ніколи не кинулася на мене, але на деяких торговців, які спробували підходити, охороняючи собаки іноді корока, вони не можуть мати дуже аура. Метелики або яка порода, я не знаю, я не добре в цьому, але всі собаки подібні.

У Баша ми приїхали на пляжі Калангута, але після вечері, і в темряві ми поїхали через Багю, і загубили трохи, зробив коло і повернулися до пляжу. На другу спробу ми вже пощастили, і я перевернув навігатор, потім була відома угода в сумці, але я не згадав її. Вечірній шилат, як звичайний, проходячи через ніч і сон.

І нарешті, в день 4 ми отримали мопеди. На жаль, ми не робили це прямо, навіть якщо перша пара годин була незвичною. Головне, постійно і багато гойдалки, після чого ви звикли швидко. Мопеди є свободою і зануренням в атмосферу! Тексти пісень, а це означає: І ми любимо це прямо зараз! Водіння уздовж берега, сподобалося місце, зупинений, ванн, поїхав. Починав день з візитом до Форт-Вагатору, побачила банан на шляху, потім пішли на поїздку на пляжах Морджими і пішли на Арамбол для заходу сонця.

Але на шляху назад навігатор раптом сіла, і він спочатку привели нас не так, як ми прийшли. Навігатор сати на трасі в середині нічного джунгля, але разом з адреналіном вдалося оцінити красу зірок. Оцінено і переміщається на). Андрій також виїхав з газу, але, дякуємо Богу, ми пішли на деяке село, там було простіше. Вечору хілат був насичений враженнями, а вони вирішили піти на рибний ринок вранці і купити акула або лобстер.

Наступного дня, як планується. Ми придбали трохи акула, ми пішли на пляж, де приготували його в засмагі. Ми дуже любимо акула, м'ясо не схоже на рибу і дуже ніжне. А ось лобстерна торка була притиснута, особливо з тих пір, за відгуками, немає нічого особливого в них, крім того, що PHE зловживає. Ми отримали готівку. Тоді ми пішли на пляж Мандреми, де лазили на перший день і були там до вечора. Увечері ви знаєте все, як зазвичай. До речі, майже кожен день ми свідком шоу «Весі автомобіль Бог відправляє кокосу сьогодні».

На наступний день я зустрівся з маленьким хвилюванням і антастикою пригод.

Я трохи відволікаюсь, всі вантажівки залишили сигнал зупинки.

Відпочивали, і ми ніколи не пішли до сусіднього стану (це теж було обов'язково) Махараштра і там, щоб відвідати Форт Реді.

Я дуже вразив фото. Фантастичний приціл. Ну, це також хабарда, що Махараштра більше не Гоа, і там білі люди не зустрічають так часто, і навіть придорожні знаки не дублюються англійською мовою, це дозволить нам трохи знизитися. Там ми пішли на коротку дорогу, з поромним переправою, дорога була дуже цікава і незнайома, вона все ще розширюється, в цілому, дорожня пила була спіймана і вантажівки були відлякуті.

Після того, як на поромі нічого не зловживали неприємності, але раптом на дорозі з'явився поліція. Він був удачливий, що Гаїн в Індії були лази і поліцейський не виходив з свого голови, але тільки збитих і хвилювався мені, щоб я не пройшов. Звісно, підсвідоме бажання зупинитися і показати йому свою підроблену ліцензію, але я знав, що якщо був шлях, щоб вийти, краще виходити, ніхто не завадить вас. Форт Реді, який знаходиться в селищі однойменної назви, вражений нас, все переросло джунглі, і я думаю, якщо не для дерев, його стіни згорнулися довго.

Саме село було дуже гарним. Аудисти зірвалися в нас, сміхалися, вибігли з дому з цілими сім'ями, щоб побачити білі люди, деякі просто вказали їх руку, в якому напрямку ми повинні йти, хоча ми не встигли попросити їх про це.

Можливо, білий людина приїжджає тільки до того, щоб побачити форт, але є дійсно нічого більше, щоб подивитися.

Джерело: