Гаваї Пест

Сьогодні я збираюся поговорити про подорож до Гаваї, що мій (нині) fiancée і я зробив на початку вересня. Я не пам'ятаю, коли я вирішив піти на Гаваю. Всі друзі, які були дуже компліментовані, тому ми вирішили піти занадто. Наш вибір був Гавайський острів або просто Великий острів, найбільший острів в архіпелагу. Як ми шукали підручники та інтернет, ми склали список природних красунь острова, які ми хотіли відвідати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, ще одна мета поїздки, яку я тримала секрет до тих пір, поки не був запропонував мій подруга. Гаваї були чудовим місцем для цього. Все правильно, тут ми йдемо!

Це 39 фото.

2,2 км Ми залишаємо L.A. На відстані пляжі Малібу на горизонті. Але ми літаємо далі до міста Хіло (Хіло) - це п'ятигодинна подорож.

3. У Так як ми літаємо захід, захід сонця можна спостерігати протягом тривалого часу. Хмари поступово жовтуваті, а потім червонуваті.

р.

4. У Після прибуття ми чекали сюрпризу – автомобіль, який ми замовляємо від прокатного агентства. Ми замовляємо машину економ, і ми зазвичай отримуємо Chevrolet Aveo або Nissan Versa. Викликач Dodge був тут. До речі, дуже зручно їздити на схилі місцевості острова.

5. Умань Вид з номерів готелю, де був сніданок. Цікаво, будинки не мають вікон всюди. Замість вікон існують пластикові / дерево / склопакети, які виготовляються за типом жалюзі, тобто їх можна відкрити / закрити просто, перетворюючи їх на одну іншу. З огляду на те, що температура в Hilo круглий рік становить 22-25 день і 18-21 ніч і в Kona 28-31 день і 19-23 ніч, тоді це рішення є найбільш економним і розумним.

6. Жнівень Поблизу готелю ми зустрілися з місцевими населеними пунктами (живо в Гаваїнському “попередній ранок – весь день безкоштовно!”). Ця ознака, що вони показують, як вона називається Shaka, коли ви кладете руки в кулак і протріть ваш маленький палець і великий палець. Для того, щоб поспілкуватися з друзями і зробити щось схоже на «Хі, як ти?».

7. Про нас У перший день ми проїхали на східну частину острова. Ця сторона є вітром, є екваторіальний клімат і 275 днів тропічних дощів на рік. Поки ми були там, не було дня без дощу. Помилки можуть розпочати і закінчуватися протягом години в п'ять разів. Хоча ми були дуже щасливими, що день, і це було дуже сонячним, і це тільки дощований ввечері.

8. У На острові розташовані сотні водоспадів, що утворюються в долинах між замороженими мережами. Водоспади невеликі, як це:

9. Навігація І великі! Цей водоспад з неоднозначною назвою Akaka (-Akakaka), який в Гаваї означає «збереження», розташований в парку однойменної назви «Akaka Waterfalls». Вода в ній потрапляє від скелі від висоти 129 метрів.

р.

10. Такі види океану відкривають від пагорбів. У процесі обробки фото я відчув, як я шукав на екрані

, Україна

11. У той час як ми проходимо через тропічні загустки, ми змогли фотографії багато флори. Я знаю, що це трава, але вона виглядає як дерево!) і авокадо. Останній, до речі, досить їстівний.

12. Також є фауна.

В цілому, походження і вік архіпелагу значно вплинули на її характер. Гавайські острови вважаються найбільш ізольованою групою островів на планеті. Ці острови досить молоді - близько 10 мільйонів років, а наймолодший (Великий острів) становить всього 400 тисяч років. До приїзду людини на острові єдиним Ссавцем тут став Гавайська кажан. Зараз на островах також є дикі свині, коні, овець, але все це було колись привезено людиною і феральним худоби. Звісно, на островах немає змії (або, є один вид, який виглядає більш схожим на черв'як), і уряд бореться з ними. Припустимо, щоб принести змії на острови покарана штрафом до $200,000 і три роки в тюрмі.

13.00 р. На острові Великий є активний вулкан Кільуа. Кільуа і частина вулкана Мауна Лоа є частиною національного парку вулканів, який ми пішли на другий день. Одним з найцікавіших об'єктів в парку є головний кратер. За легендами Аборігінів Гавайська богиня вулканів Пеле живе в кратері. Незважаючи на те, що лава не заливала з неї (це зараз поверхні на півдні острова ближче до океану), вона була досить високою і паровою і копченою заливкою з кратера. Сама кальдера - місячний пейзаж.

14. Далі ми пішли на інше дивовижне місце – лава трубка. Це щось схоже на тунель, який був утворений лава протікає через їх нерівномірне охолодження – зовнішні шари охолоджують і затверджують, ізолюють внутрішню і тому всередині труби лава продовжує потік. Коли лава витікає, ви отримаєте цей тунель.

15.00 р. Також в парку є парк, з якого в 1959 році був міцний рафтинг з мереживними фонтанами висотою до 580 метрів. Тепер, 53 років пізніше, цей кратер схожий на долину, вкриту загартованою лавою, і ви можете піти туди!

16.00 р.

17.00 р. Виходячи з кратера є великі і невеликі несправності, з яких потоки пар. А пара досить гаряча, навіть рука гаряча, щоб тримати близько. Роки навколо таких несправностей також теплі, ви можете розігріти.

18 років Але є ще одне шоу попереду: головний кратер вночі. Озеро Лава підсвічується парою, що надходить від кратера, яка добре видно в темряві, тому ми чекали ввечері і повернулися до основного кратера.

р.

19.00 р. Третій день був присвячений поїздці на два пляжі – один з чорним, інший з зеленим піском. Ми залишаємо з вологої східної сторони острова, перехрещуємо високогір’я, яка зупиняє більшість вологи, що надходить зі сходу, і потрапляє в абсолютно інший клімат.

20. Чорний піщаний пляж. В цілому острів має досить багато чорного піску (відверто від лави) і пляжів з чистим чорним або змішаним чорним і білим піском. Останнє називається "солод з перцем". Але є один з найпопулярніших – пляж Пуналу. А якщо ви їдете до кінця пляжу, у вас є незабутній вигляд. Ідеальне місце, щоб запропонувати Вашій руці і серце!

21. На прибережних каменів пропускають величезну кількість крабів, і дуже швидко. Вони відчувають підхід до декількох метрів і миттєво змиваються. Один, мій великий Спочатку він закрив у раковині з кіголом, як двері, але потім він дронув і вийшов (дивився погляд на приплив очей на праву фото фраза прийшла до розуму: «Двер змивається !!!»)

146162.

22. На пляжі живуть зелені черепахи. Я не знаю, чому вони називають зеленими, вони мають вигляд сірого. Діаметр оболонки такої черепахи близько одного метра! Пізніше ми побачили ці черепахи під водою під час хропіння.

23. Далі чекаємо на пляж з зеленим піском Папакола (Papakōlea beach). Це один з двох зелених піщаних пляжів світу (іншого в Галапагоські острови). Зелений, або досить оливковий, колір піску на пляжі обумовлений тим, що пісок збагачений мінеральною оливою. Якщо пляж з чорним піском дуже близько до повороту з траси, є ознака на повороті і праворуч поруч з пляжем є парковка і різноманітні зручності, то не так легко дістатися до пляжу з зеленим піском. По-перше, ви повинні піти на трасу в село і приїхати туди, зробивши купу поворотів, а потім піти на дорогу з одним провулком, але двосторонній проїзд між фермами. Нарешті ви отримаєте на стоянку, яка знаходиться на піщаній площі. Три кілометри в поле. Не навіть у полі, просто степ.

24. Пляж розташований в бухті, оточеному напівкруглим скелям Пувею Мадана, що в основному частково згортається вулкан, який згодом змивається океаном.

до

25. Четвертий день був присвячений поїздці до гори Мауна Ке, який є екстинктивним вулканом близько чотирьох кілометрів. Ми плануємо піти в гору ввечері, щоб побачити захід сонця і зірки з нього, тому вранці ми пішли на прогулянку біля готелю і в центрі Хіло. З мосту ми побачили леді з собакою ... і веслом (це дошка називається веслами дошки):

26. Місцеве народне мистецтво:

27. Якщо тропічні ліси ростуть на великій кількості на східному узбережжі, це вологий, теплий і дощовий, то тільки дощ залишається в горах з цього. Нарешті піднімалися хмари. Погода тут, мабуть, краще. Наша мета – інформаційний центр Мауна Кеа, близько 3000 метрів. Огляд станції:

28. Щоб подивитися захід сонця, ми піднімалися з інформаційного центру до одного з шпор, з якого відкриваються чудові види.

р.

29. Навіть ввечері на горі досить тепло - близько +4 градусів. На жаль, тепло одяг, шарфи і капелюхи були корисні через вітер. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

30. У другій половині дня ми плануємо провести останні три дні на заході, більше курортної частини острова. Вони вирішили піти на північний кінчик острова, зупинивши там в Долині Ваіпіо. Долина Ваіпіо колись була резиденцією Гавайських царів. В даний час це місце для Гаваї та більшість долини - це приватна власність, яку не можна відвідати, тому ви можете побачити лише частину цього.

31. У долині є багато водоспадів, ці два, мабуть, найбільші з тих, які можна побачити без переїзду в долину на приватні території. Висота водоспадів становить 250 метрів.

р.

32. Тут в океані протікає річка, утворена водоспадами.

33. Зараз ми чекали решту шляху до Кейлуа Кона. На шляху ми мали гарний вигляд заходу сонця.

34. Наш другий готель.

35. Ми поїхали з хропінням цього ранку. Першим ми пішли на берег Кеалакеуської бухти, який славиться однією цікавою подією. Поблизу, де вбито капітан Кука.

У 1778 році в Гаваї вперше прибули європейці James Cook. Ми всі, ймовірно, чули пісню Висоцького «Чому зробив Аборігін?» Так ми були досить впевненими, що це сталося в Австралії, і він виходить, це було прямо на острові Великий і ніхто не ate it. Під час другої зупинки на Великому острові, рік після відкриття Гаваї, було тертя між британськими та Аборігінами через збільшення крадіжки за допомогою оригіналів. В одній точці Кухар прийняв рішення про прийняття місцевого головного хребта до повернення вкрадених речей. Починалася боротьба, під час якої Англійці почали стріляти, а Аборігіни загинув Кухар і чотири моряки. На місці, де загинув він, тепер є пам'ятник. Це місце позначається білим пам'ятником (крихітна біла річ на відстані).

36.00 Р Увечері ми пішли в Луу. Люа спочатку означають святкові страви, як бенкет. Зараз для туристів з'являються і народні танці, які також називають luau.

Про те, як чистити кокос. Він гона тріщина кокоса з долонею. Ті, хто не може використовувати долоню, можуть використовувати машете. Важлива деталь полягає в тому, щоб закріпити боковину леза! Якщо ви не знаєте, що ви покажете Шаку в житті.

37. Далі ми беремо участь у національних танців країн Полінезія: Таїті, Фіджі, Самоа, Нова Зеландія.

38. Нарешті, пожежна шоу. У певній точці динамік пробігається через ряди з цим факелом і відчував справжню сильну спеку, а найбільш виступаючим сіялом розкочується поту.

39.00 р. Це його. Дякую!

Джерело: