Мій похід в Киргизію (49 фото)

Добрий день, дорогі японські. Ось мій звіт про свою подорож до Бішкека, Киргизія та Іссик-Куль (ibid.) в серпні цього року.
Так, в порядку.
Квитки Aeroflot недорогі. Односторонній рейс 4.5 годин. У сезоні квиток назад коштує близько 26,000 рублів в обох напрямках. Якщо взяти 2-3 місяці, можна знайти 18000.
Киргизія досить невелика країна, але з дуже красивими природними ресурсами. У країні проживає близько 6 мільйонів людей, які проживають (офіційно, я думаю, що це менше, якщо ми враховуємо процеси міграції).
Перейдіть на літак і землю в аеропорту Манас, 15-20 км від столиці - Bishkek. Не існує фото маршруту і аеропорту, тому я буду починати відразу з столиці.

Фото 2. Є багато зелені в місті, відразу ловить око.

Фото 3. Киргизький-російський слов'янський університет (КРСУ) є одним з кращих університетів країни

Фото 4. Він.

Фото 5. Центральний телеграф в центрі міста і місцевий Великий Бен

Фото 6. Міська площа

3136516

Фото 7. Квіти для

Фото 8. Багато молодих людей ходять на вулиці.

Фото 9. Еркіндик Бульвар ("Свобода"). Раніше названий бульвар ім. Дзержинського, ще називають Дзержинка.

(Б)

Фото 10. Дуже красиві, свіжі і спокійні. Grandpas sit, відпочинок.

р.

Фото 11. У готелі є багато турецьких ресторанів. Ми були запрошені на новий. Пропонується спробувати метровий шашлик. Подається з пучоком свіжих салатів, аюр.

Фото 12. Кебаб

р.

Фото 13. Це те, що він дійсно виглядає як. Це там, де я кладаю камеру вниз.

Через кілька днів ми пішли до Іссик-Куль (надалі IR). Я пропоную вам поглянути на озеро Вікі. Дуже чистою водою. Це маленька солона. Від Bishkek до курортної зони близько 200-220 км. Потім зображений з автомобіля, на швидкості 80-100 км / год.

Фото 14. Походимо.

Фото 15. У горах все це. Не існує лісів.

Фото 16. Ми проходимо багато сіл. Багато людей у руїнах.

р.

Фото 17. Перша зупинка, близько 120 км від Bishkek

Фото 18. До речі, вода в країні дуже чиста (багато льодовиків). Від торпа можна сміливо пити, є також багато свердловин. Ви можете пити.

р.

Фото 19. Тримати. Серпентин, Богом Горж. Дуже красива, але також неспішна.

Фото 20. З одного боку – гора, на іншому – бурхлива річка.

Фото 21. Ще одна дорога. Цього року почали розширюватися. Китайська розширюється. До речі, до кордону з Китаєм з цього місця, якщо я не помилився, близько 200 км.

550350 р.

Фото 22. Ще одна дорога.

Фото23. Деякі поліцейські.

Фото 24. Еко Пост на в'їзді в Ізикул область. Зберіть 50 сом з легкого автомобіля. (до 30-35 рублів).

Фото 25. На шляху ви познайомитеся з Юртсами, де можна купити свіжі куми, свіжі форель (прибуття, озеро), обліпихи.

р.

Фото 26. Нарешті IR. Ми поїхали на початку вересня. У сезоні «Оксамит» не багато людей. У нас є великий відпочинок.

Фото 27. Ми були щасливі, в місці, де ми відпочивали молоді Спартакіада. У нас є багато.

Фото 28.

, Україна

Фото 29.

Фото 30. Лоти морських гілочок

Фото 31. Жанр класичний

Фото 32. Ніч.

Фото 33. Місце, де ми відпочивали. Продає трохи «спів», але все ж дуже добре зарекомендували «шп». Взимку є санаторій, люди приходять лікуватися. Дуже сподобалося.

Фото 34.

р.

Фото 35. Невелике озеро.

Фото 36. Жіноча волейбол

Фото 37.

Фото 38. Плавання

р.

Фото 39. Команда Китай

р.

Фото 40 також.

Фото 41. Починався купання.

доб.200

При поверненні до Бішкека я запросив відвідати нове місце – Супар, який знаходиться в 5 км від Бішкека. Один з місцевих бізнесменів побудував справжнє Старе село. Вона повинна бути як дитинства до нього.
Дуже красива і чудова нагода спробувати справжню страву місцевої кухні. Я пропоную вам відвідати. У альтанці біля фонтанів під баш-бармак п'яний просто дрібно.

Фото 42. Вхід до с.

Фото 43. Юртс

Фото 44. Старий інструмент

р.

Фото 45. Штучні водні засоби

Фото 46. Старі танці

Фото 47. Гостьові будинки

Фото 48. Фонтани. Туш розтоплюється в воді, можна його зловити і його відразу обсмажити.

Фото 49. Ще один загальний вигляд цього місця.

Я зробив. Наступний день пішов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Але я впевнений, що я буду там більше, ніж один раз.

Джерело: