Риболовля в Астрахані

У вересні цього року ми пішли риболовля в Астрахані. Серія моїх звітів. Походимо.

Довгий час ми плануємо йти риболовля в Астрахані до нашого улюбленого рибного місця і, нарешті, ця можливість з'явилася. Маршрут був наступним чином: Тула — Елетс — Липецьк — Тамбов — Уриупинськ — Волгоград — Ахтубінськ — Харабалі — Астрахан — Володарський. Всього, майже 1,500 км. Я вирішив не пропустити їх. Але на жаль, мій улюблений Волгоград ніколи не в змозі кіно.

Ця традиція вже стала традицією – при подорожі до довгих відстаней, щоб бути з фотографіями селе на кордоні з Тульської області.

Зачіска "Вечірній Ургант" підкаже, що автомобіль якось затискається через велику кількість зібраних речей.

р.

Перший біт зробив кілька кілометрів.

192144

Кава, яйця, хліб і майонез. Що ще потрібно для справжніх туристів?

93781918

5. Умань

Липецька область славиться своїми сосновими лісами. Це дійсно красива.

7566625р.

7. Про нас

Згинаються дерева. Картина була прийнята на швидкості.

Проходячи Уриупінськ, жарт наповнився в голові:

У вступному іспиті в університет, професор просить заявника: Розкажіть про колективізацію.

до Не знаю.

- Промисловість.

до Не знаю.

- Про XVII партійний конгрес.

до Не знаю.

- Який Сталін?

до Не знаю.

- Кому Брежнєв?

до Не знаю.

до Де ти?

- З Приупинськ.

Про це заявив професор:

до Або ж, можливо, відправляти все на таку і таку матір і піти в Уриупинську?

Тоді ми пропустили Волгоград, який я дуже хотів би стріляти, але це не вийшло – ми поспішаємо. А до фотографії було те, що: Мамаєв Курган, головний залізничний вокзал, багато різних пам'яток і багато іншого.

До дванадцяти годин ми так втомилися від дороги, що ми вирішили зупинитися біля мотела. Навігація По дорозі, якщо раптом ви їдете в далеку подорож, варто подбати про ніч заздалегідь, адже з настанням темряви, буде величезна кількість людей, які хочуть провести ніч в недорогих квартирах, як сталося з нами. Усі сидіння були взяті.

Після водіння по Волзі ГЕС і перевернувшись до Астрахана, ми вирішили спробувати нашу удачу за останній час і загорнути в невеликий готель. Цього разу удачу було на наш бік. Картина була знята вранці після ночі.

Дорога в Астрахан. Починається степ.

Ця область характеризується низькою, твердою і рідкісною рослинністю. Поступово дух степу починає відчуватися.

WERE - з панорамами. Яп не збирає велику роздільну здатність, і не існує точки скорочення її. Я не знаю.

р.

Наступна зупинка була в дині продажу фруктів і овочів. За словами підприємців з ближнього зарубіжжя, цей сорт томата був привезений з Казахстану і вирощений тут.

р.

Про 50 км від Астрахана, будинок незвичайний для Росії помітив, що не можна фотографувати.

Всередині піраміди є стовпчастий отвір. Імовірно, космічна енергія концентрується через неї.

І під отвором на стелі є жовта стілець, на якій кожен може сидіти і заповнювати променями Всесвіту.

Далі на стілець різні гальки з написами і чашкою подяки.

На стіні з'явився неприємний маркер. Я вирішив написати його як пам'ять. Египетологи, розкажіть, що це означає.

Один останній постріл. По дорозі піраміда зробила трохи гарним для нашої поїздки. У той час як я пішов на фотографію будівлі, хлопці просили дорогу, просто у випадку, і дізнався, що міст перед Астраханом закритий для ремонту. Місцеві жителі показали, що ми затримали 90 кілометрів, що означає годину подорожі.

Міст над Великий Бузан.

І, нарешті, ми практично там. Переправлення паром. Ми кілька кілометрів від нашого призначення.

Васильєвська р. Це там, де ми риба. У минулому це було просто безмірно, ми побачимо, що відбувається зараз.

р.

Місцеві рибалки повертаються з ловом.

Походимо. Тут відкривається чудовий вид.

Р

27.

Еп. Ми тут. Помітно перерослий.

Багато трави. Не було в зоні довгого часу. Я шкода, але це океї. Руки, хворі та прибуток.

до 1 2 3 4+

Атарбек прибув. На цій точці ми зрізали більшість джунглів, очищаючи місце для відпочинку. Звісно, не було риболовля, що день. У нас є напій для прибуття, поспілкуватися трохи і їхати на відпочинок після довгої дороги.

Після нічного відпочинку ми прокидаємо з першого променя сонця. Примітно, що схід сонця починається набагато раніше, ніж ми робимо. Натюрморт, 1500 км до півдня. Отже, даючи наш мозок хороший кавовий удар, ми почали замочувати передачу і пішли робити зразок. Сильна вітрова роса, тому не був очікуваний.

Першим до «зеро» (брілліант) став хороший червоний перець. Відчуття, що риба все додається до нашої впевненості.

Додано до [mergetime]1383990873[/mergetime]
І тепер маленький відеовідступ називається «Як не зловити гру». Це був мій другий укус вранці. І пропустили перший удар. Після того, як охолонув.

Херсон

Після цього були дійсно два незламні перчі. З першого ранку був:

Не відрізнявся великою кількістю переглядів. Все, що було цікаво на заході був веселим.

День 3

Для того, щоб не плутатися в хронології пострілів, я вирішив почати з ранку з фото світанку. На наступний день було повною з різних подій. Незважаючи на постійне вітер, риба вирішила, що погода була погода, але ми все ще хотіли їсти, і ми природно скористалися цим моментом.

Наша лопата, з якої ми рибали. Ох, і раніше на чайнику Атарбека з'явився пальчик з мосту. Цього року він приніс його до берега, тому нам довелося піти трохи далі.

Перше, щоб отримати голодний був трохи олівцем, ми вирішили зберегти. Я взяв поворотний стіл.

540173

Далі на скребці приймали середню щітку. І вітер не збирався зупинитися.

Додано до [mergetime]1383991124[/mergetime]
Ще один пік, краще, ніж перший. Це радість. За час прибуття в наш час.

Половина години пізніше, другий похід був спійманий.

, 990 Р

А потім є ще один.

Всього влову вранці 4 щуки 1 дюймовий. Не знаю, але краще, ніж це може бути. Четвертий похід промивається в річці в цьому місці.

р

Є вона.

Кицька з щукою йде прямо до вуха.

І приготує до покриття поля поля поля поля поля.

Тут приходить малюк. VIA Instagram. Він вийшов золотим і burly з двома щуками, дивовижним.

Тим не менш, два інших бас-походи готують, щоб вийти з простих до золота в нашому диму.

до 1 2 4 5+

Це загальний вигляд.

Що таке обід в природі без 40 грам? Їжа варена, напої заливають, салат нарізають.

Ака Старграм.

р.

Ах, свіжий вухо. Недавній купівля в річці. Це не охолоджена риба від Spar. :

, Україна

Після цього вечерю настала важка ніч. Вид з приватної квартири :

Після засвоювання смачного і ситного обіду ми пішли на пляж, щоб зловити нову порцію риби, але корови приїхали до нас для поливу отвір.

Закрити

І через кілька хвилин, Атарбек прийшов, щоб побачити, як ми влаштували. Ми запакували шестерню і пішли зустріти гостя. З Атарбеком прийшов сина Ренат.

р.

Про це він запропонував взяти катер від нього. Що ми щасливо домовилися. Будинок Atarbek в Білово. З огляду на те, що борги живуть на острові без газопроводу і в той же час кожен весняний дощ, ви повинні покладатися тільки на себе. Кожен двір живе на власній фермі. Літо для місцевих жителів – час підготовки до зимівлі. Атарбек підготовлений заздалегідь. У Астрахані ще більш-менш влітку, а сіно на зиму там буде похолодати худоби.

р.

Ікра для зла, дуже зла мисливська собака. Спочатку здавалося порожнім. Приходьте до барів. Ви не можете бачити всіх, але ви можете почути їх чітко. Ми не будемо. Приходьте ближче. Вирощування ще сильніше. Ми бачимо собаку сидячи в замороженому положенні, спостерігаючи нас. Цікаво, що собака не має рухів, вона просто сидить і висловлює свою незадоволеність незнайомцями, які прийшли до відвідування. У очах є чітка смужність і примхливість, як, "Ох, укуси, якщо двері були відкриті, я відірю вашу муку."

Так само деякі постріли, які показують старий тіло від ас, причіп для човна і будинок сусіда Атарбека.

Ось степ.

І тільки один мобільний телефон для всього села.

Дочка Атарбек, 4 роки, але дівчина вже розуміє, що якщо батько прийшов, потрібно відкрити ворота для автомобіля і дати батько.

до 1 2 3 4 5+

Майже весь населений пункт острова Казах. Я не можу сказати всім людям, але я не бачив жодного російського. Незважаючи на те, що це не є підставою для відмінності між національностями, це просто зазначений факт.

Без субсидійного землеробства на острові ви просто не можете жити. Сусід Атарбека приносить овець до захоплення.

Додано до [mergetime]1383991549[/mergetime]
Потім покладіть катер на спину і покладіть його на спину. З тих пір, як ніхто не заповнив гумки або мотузки, так що катер не впаде від причепа на нього, повинен сидіти одну людину і зважити його тіло, щоб натиснути. Той, що чоловік був природним

Тим не менш, на нашому поверненні в бам, риба пішла від простих до золота, і я став так звикли до їжі, що я забув про фотозвіт. Ми вже ставимо одну гру. Я отримав його після. В цілому проста риба стала золотом.

Сонце. Він сьогодні завіса.

Продовжити дим і продовжити. Будь ласка, не порушайте і будьте хворим. Я як трахнув, як ваш F5, і я отримав 4 більше днів, щоб піти.

, Україна

Атарбекк запросив нас рибним походам, біля заповідника, яка знаходиться лише нижче бази газопрому. Так, вранці, сходження, ми йдемо до нього на раніше лівому вазіку і повільно збираємо. Зауважте, що тварини місцевого населення більш схильні до догляду, ніж до шматка хліба.

Собака під назвою Лінда, під час погладжування, розморожування в одному положенні без переміщення будь-якої кінцівки тіла.

Я повинен бути боїться скуштувати момент щастя.

Додано до [mergetime]1383992027[/mergetime]
Далі ми потрапили в катер з двигуном і прокручуємо вниз потоком, взявши з нами Ростовський торт.

Трохи пізніше, Ренат, сина Атарбека, отримав за колесо. Що цікаво, хлопець в своєму 14 років знає, як полювати, рибу, їздити на човнах, автомобілях, а також шати трави, які на острові в степу неприпустимо.

База відпочинку «Газпром» пішов, де, до речі, Атарбекк працює як геймер.

Гівінг Мусковітів.

Детальніше

Колишня резиденція пізнього В.С. Черномордина.

Після того, як Атарбек був особистим huntsman V.S. Черномидин. З архівних зображень. Віктор Степанович, я думаю, що ви знаєте. Атарбек, я думаю, не складно вгадати ні.

391568

Наймодніший лотос біля бази відпочинку «Газпром».

І один раз, трохи нижче, були цілі поля лотоса. Ми переконані, що людина є ворогом навколишнього середовища. Архівне зображення з 2006 року.

Один спосіб або інший, ми прийшли до місця, розташованого на краю запасу і поміщаємо редуктор. Право на кішки на жито, зліва на торт на сазану.

Таке місце, різний кут.

Поставляючи дружину, мій син і мій stepbroo, ми пішли з Атарбеком, щоб блиск. На узбережжі з'явилася сильна вітер і риба. Перший щука є природними шахтами :.

Додано до [mergetime]1383992284[/mergetime]
Після цього Атарбек взяв мене до іншого священика, де він залишив мене. Подивіться на те, що сталося самі.

Половина години пізніше, я був прийнятий на оригінальну посадкову ділянку, де мій вухо вже був підготовлений з мого першого походу і ковбаса, яка зловила хлопці.

Золото на вугіллі з сіжем. Гарний, це не так?

Всі тверді речовини були вирощені, молода людина залишилася.

Сасагна ікра ... краса

Р

Після того, як Атарбекк взяв нас до священика, де ми половили щось інше. Ще один похід шахти.

Моя нога розмір 46. Я кладаю романку для порівняння. Він не був з ним.

Р

Через 10 хвилин я зловив ще один олівець. Порівняно з іншим щукою.

Наступним річковим предатором був спійманий мій stepbroo.

Ренат з степброно блискучий.

Додано до [mergetime]1383992507[/mergetime]
Після чого ми пішли перевірити реди, розміщені на гранаті.

Додано до [mergetime]1383992529[/mergetime]
А на одну доньку, викину на чаші, витягнувши невелику рибу. Мик звичайного, але що ще очікувати в середині сонячного дня під час постійного вітрового потоку?

У той час, перш ніж ми були спіймані, ще один кальмар. Потім ми повернулися до чорниці, вареного чаю з свіжозапеченими ягодами.

Гарний, це не так?

Сьогодні влов. Ви не погоджуєтесь? : Моя здорова щука на голові...

(доб. 3)

З днем карлика.

Сьогодні влов. Ви не погоджуєтесь? : Моя здорова щука на голові...

П'яний, але ще щасливий гном :

Моя здорова пайка в копченому золоті. Зареєструватися Звіт цього дня закінчується - ви бачите покер чіпси, окуляри, хліб, кетчуп і розведена настоянка.

Але це не кінець повідомлення ще :)

Минулий день був настільки зайнятий, що сьогодні ми вирішили в основному взяти з собою перерви від відпочинку. Тим не менш, що вітер посилений, вода турбулентна і риба не була особливою пеккою. Але провести день риболовля без засмаги в руці буде злочинним.

Всім стартував як звичайний на дачі 6 ранку.

Там ще пара з річки. Цікаві риси площі: після сходу температура повітря прогрівається до 30-35 градусів, але з захід сонця настає восени. З останнім променем сонця, відразу ж починає випадати і речі, забуті на столі, як туалетний папір і сірники перетворюються в щось, що вже неможливо використовувати протягом години.

Єдина копія ранкової пам'ятки. Маленькі дупи. Де ебать зробив рибу йти? ?

Р

Злий і голодний, ми повернулися до табору, де ми вже чекали спагетті і щуки. Ой, yeah. Точно. До питання варіння - Чеета?! Відповісти далі – добре, як азіатські кухні, всі вони їсти з рибою і т.д. Як ви знаєте, що це небезпечно сперечатися з шеф-кухарем - є варіант наступного разу, щоб спробувати щось більш екзотичним. Кетчуп вийшов великим, я хочу розповісти вам, і смак копченого піку додано унікальний пряний аромат.

р.

У цей день ми проводилися з питної води, і ми не дратували використовувати воду з річки, так як місцеві жителі. Ми їдемо в Мультаново. Картина перед виходом.

Добре, дуже щаслива карлик. Він знає, що ми отримаємо пиво.

Мусковіти над нами. Я не знаходжу!

На шляху ми зловили невеликим катером.

А тепер це село. Розпочалися місцеві будинки. Ці фотографії не передають будь-яким чином відчуття життя місцевих аборігінів, щоб відчути його необхідно відвідати. Якщо ви подивитеся на ці фотографії і скажете, що ми в будь-якому місті, це підтвердить мої слова. Хай – їжа для великої рогатої худоби, не буде худоби, без великої рогатої худоби. І весною, коли річка заплітає, в магазині практично немає їжі. Живіть своє життя.

Майже кожен будинок має супутникову антену. Ви повинні дивитися телевізор на ніч.

Це різниця між міськими та сільськими аборігінами. Якщо ми йдемо в магазин щодня, щоб купити їжу, то сіл тільки купуємо більше, якщо необхідно - хліб, сірники, цукор, сіль, горілка. Все інше вирощується самостійно.

Школа Мультана. Тут студенти з двох сіл на острові Бліново та Мультаново, між якими різниця 6.5 км.

7561369

Студенти. Побачити мене з камерою в руці, одна дівчина кричить її друзям - подивіться, подивіться, ми знімаємо. Я спробував приховати камеру, або люди подумали неправильне. Ми обов'язково думаємо.

Церква знаходиться в жахливому стані. І це не дивно, що Казахи релігії є мусульмани.

На двері магазину вішати знак "Облік". Але жінка, яка живе поруч з дверима, коли вона побачила, що ми будемо дивитися на інший магазин, кричущий, «Я зателефоную їй зараз і вона відкриє її». Для місцевого обліку Ми завжди відкриті для відвідувачів. Ми любимо відвідувачів, вони мають гроші, вони купують добре. І прийде місцеве, пляшку візьмуть кредит, чому він відкриває і так в касовому реєстрі немає грошей. Асортимент магазину більш схожий на магазин іграшок. Все дуже яскраво. Знімок виявився трохи розмитим, так як він взяв фотографії в даний момент, коли продавець повернувся назад за пиво. Не поки не відходить від кришки школярів вирішив зняти крадіжку, тому трохи змащувати.

Єдина зупинка для всього села.

На шляху назад я бачив будинок самани. Незважаючи на бездоганний будівельний матеріал, будинок виглядає досить міцно.

На вечірньому місці приймала гарну очистку, яка пізніше перейшла на піклінг.

В порівнянні з п'ять літрів. Де мій мама?! Сад такого перка три роки тому можна закріпити в годину і навпіл. Atarbek попередив нам перед тим, як ми залишили, що було менше риби. Причепи, сітки та незліченні Московіти зробили свою роботу проти місцевої екосистеми. Ми вирішили перевірити, що вони забули, як ловити. Ні, ми не робили.

На наступний ранок Атарбек вирішив взяти нас на заказник. Зараз мій поворот, щоб зупинитися в таборі. А на цей прекрасний сонячний день був не без пригод - в гордій самотності ми не дотрималися, щоб залишитися на купі. Це не просто в сучасному матеріалі.

Завжди світиться. Важкий помаранчевий сон повільно змивається небом, поступово прогріваючи повітря, землю і наші голови з ультрафіолетовим світлом.

Сільне Тарашка, перч і т.д. риба пішла на суху - гості чекають в домашніх умовах. Природно, ми покрили його марлею.

І ми були самотніми з мамою, які я попросив побачити, що було на спині. За два дні в рядку було відчуття, що про що було проголошено, але незручність збільшена. У мене був цей вид ситу на спині.

Я впевнений, що він не був. Як Atarbek пізніше сказав, що це отруйний центіпед. Як я кинувся під своїм одягом ебать знає. До речі, я пишу цей матеріал зараз, і опік від цієї девілої істоти все ж переходить.

р.

І через півгодини з'явилися незапрошення гостей, вони також порушили спокій гарного сонячного дня. Ці хануріки прогулялися уздовж узбережжя, і є багато відвідувачів, і джекали 50 грам для похмілля. З нашого хапу пополітенно відправили з пропозицією прогулятись далі вздовж берега. Але місцевий п'яльник, очевидно, подумав, що не було добре відмовитися від рідних і почав наступ з загрозами, поняттями і мотоциклами з кулеметами. Я серйозний. Вони сказали, що брукали казахи з кулеметами будуть приходити і всі ми будемо кинутися для вітання. Я не збив ці скраби для однієї простої причини тільки - весь степ може збиратися! Атарбекк назвав, він повернувся з хлопцями і в його казах послав їх на поході еротика походу до Мултановського магазину. Риболовля була порушена. Пізніше Atarbek сказав, що я зробив право, не p3@iv з цих фейків. Одна з них добре переноситься і не соромно писати заяву з метою погодження грошей.

Ось як люмпень пролетарі puke! :

Але перед аварійним поверненням у хлопчиків вдалося зловити два сазани. Як мінімум це добре. Після того, як вони прийшли на рибу, не влаштовувати шоу з місцевими

Це найбільший.

Габаритний зображення

Трохи дихає за пряжкою настоянка ...

Давайте отримай рибу.

Перший півень.

13096 р.

Два.

Ну і трохи її. Я не можу сказати, що ми не з'їли ніяких раків цього року.

р.

Це маленька чаша. Три роки тому в цьому місці було більше раку.

Чому не промиваємо їх? Але це океї, добро пиво.

Після маленького аперітиву ми пішли з Атарбеком, щоб їздити по степу, шукаючи його коні. По дорозі припинили - Ренат хотів стріляти перепели.

Але тварини тут також добре розуміють, що вони продукти харчування, тільки в той час як все ще працюють, стрибаючи і літати. Таким чином, не вдалося позбутися від своєї частини бізнесу. Ще одна фото брав маленького Казаха.

6574025р.

І нарешті коні.

Натюрморт

більше

Р

Ну, як не позувати з подвійною барелькою.

Я шукаю праву, гай.

7999980р.

Ліворуч - заєць, слон і слон. Стріляти де? ?

І навколо коня...

Атарбек. Ми повинні надіслати йому цю картину. Дуже добре.

55613660р.

Кінь побачила чоловіка, але вони все ще виглядають як це фольга.

Брендовані коні. Цікаво, що вони ходять з одного великого трави. Щоб покласти його просто, ніхто не переглядає коні, вони просто брендовані і випускають в степ, де вони грають.

Натюрморт

більше

Коли я повернувся, я вирішив принести телескоп з собою. Не в ваговому перетягуванні об'ємом 20 кг 1500 км. Ну, мій недосвідчений фотографії місяця взяв цей вечір.

Натюрморт

більше

Останній день нашої риболовлі. Вранці з Каспійського боку, мороїнового музелю, яке, в теорії, повинно було приводити всі тварини проти струму. Але як зло, як риба зникла повністю. Це фінальна частина нашого досвіду риболовлі, і незважаючи на те, що цей рік був більш скромним, ця поїздка залишається в пам'яті і приніс багато позитивних спогадів.

Уранці було взято самотужки з сушеної кукурудзи. Ми випустили рибу пізніше.

Від берега, ці персики плавають з великим бажанням їсти щось, але вони не мають такої можливості через їх невеликий рот.

Що я отримав весь день! Це був час для іншого задоволення. місяць. Знімки були краще цього часу.

Небо синє.

Після дука.

Натюрморт

Зіграно при невеликому збільшенні.

На цій астрономічній замітці мій звіт про риболовлі в Астрахані 2013 закінчується. Дуже дякую.

Ви можете курчати, не куряти і дати свою думку.

Він не повернувся до дороги, але він був нудним і стресовим.

Все! ! 1-й 1-й

Джерело

Джерело: