Москва-Якутськ-Московський трактор МАЗ-5440А9

Доброго дня! Я не чекав, що моя історія про подорож до Сахаліна захопить такий інтерес читачів! Я здивував кількість переглядів і коментарів. 20 травня опубліковано звіт про Сахалін. В цей час я вже їду з Москви в напрямку Якутськ і був в Омську. Я вирішив продовжити цю тему! Все в порядку.

Прибуття з Сахаліну і сну правильно, він почав повну версію його треку. Трактор відправився в дилер MAZ в Пенза, а напівпричепка вирушила до Моксханської сусідньої Пензи, де знаходиться вантажний центр з ремонту і обслуговування обладнання. Прибув вантажоперевізника на час "Великого ТзОВ". Зміна масла. Ремонт системи гальмування. Заміна ліхтарів і крил, які розбиваються ланцюгами і значно більше в кількості близько 55 000 рублів. Для причепа і гальмівних колодок Силентоблоки були замінені на коло, а також гальмівні ролики. Всього понад 60000 рублів. В цілому, витрачаючи понад 100 000 рублів, досить підходящі для подальшої роботи доріжки.

Зробивши на травневі свята на короткому маршруті Пенза-Москва-Пенеза і Саратов-Нижний Тацил-Пенеза отримав пропозицію перевозити 20 тонн вантажу в Якутськ на 15 травня за ціною 500 000 рублів.

На дорозі було багато речей. Це гаряча в Пенза, але хто знає, що чекає в Якутії? Одяг на місяць для всіх погодних умов.

У зв'язку з забороною на виїзд на Москву Кільце дорога в денний час важка вантажівка повинна ретельно планувати час прибуття в столицю при подорожі в Москву. Ви можете ввести і залишити зараз тільки від 22 до 6 годин, а у вихідні дні від 00 до 6 годин. В іншому випадку штраф 5000 рублів за кожну індивідуальну відеореєстрацію вашого автомобіля з камерами в зоні заборонених зон! Ви не пізнієте, що ви не захочете. Розрахунок часу, прибув на місці завантаження на Ярославському шосе близько 2 годину ранку і зупинився на ніч на території, яка зустрічається в Москві.

Завантажено весь день 15 травня. Призначення замовника: заповнювати рефл під дахом. Моє завдання полягає в тому, щоб запобігти перевантаження понад 20 тонн, а також контролювати правильне розміщення вантажів по осі причепа.

Після того, як багато дебатів і рецензування, автомобіль нарешті завантажив! Не було часу, щоб пити чай в день! Після очікування 22 годин я стартую з Москви. Ahead близько 8700 кілометрів до Якутського!

Під час дня вантажоперевезення не можна ремонтувати, а вночі на МКАД, тому скидання не можна уникнути навіть вночі! Займаючи найближчу зручну парковку на проході Коломна, він стояв на відпустці далеко за ніч.

16 травня. Хелл тепла! Під час руху Через повітроводи приводять гарячий повітря, причина зрозуміло - кран нагрівача кабіни є несправним і постійно знаходиться в відкритому стані. У Рязан на обході знаходиться центр МАЗ, де я пішов зафіксувати поломку. Ось до сьогодні. Ледько закріпити їх, щоб допомогти. Не існує сервісу, а також ставлення до клієнта! У таких випадках я завжди шкодую, що я зв'язався з МАЗ на всіх!

Я отримав в Пенза останню ніч. На щастя, я живу біля траси на околиці міста і можна підійти до будинку вантажівку.

17 травня він взяв акумулятор з зарядки і пішов на експедицію. Незважаючи на те, що він залишив Пенза пізно, він зміг отримати цей день до Північного району Оренбургської області. 18 травня вранці я заправила на повну швидкість перед Бавласом на Роснефтефродукт, де я постійно заправляю на 24,5 рублів. і мав великий обід з реальним Дагестанським хінкалі в закладі мого старого друга.

До вечору я пішов завоювати Урал. Я помітив, що я був сигналізований аварійним про те, що перезавантажити мене. Він припинив і помітив навпіл-дефльований круг причепа. Найдавніші і найзручніші колеса на всій машині. Незважаючи на вечір, погода була дуже гаряча, і я не хочу настоюватися з колесом. Повертаючи навколо, я пішов до Юрюзана, щоб подивитися на шини, але без водіння пари кілометрів я бачив шматки гумових летять під причепом. Колесо не шкода - там він і дорога, але поставити запасний себе ще мав :. Я потівся правильно, але в темряві запас був в місці. Доторкнувшись в нічному поході до пари в лазні перед сном. У Уралі не було жодної безкоштовної ванни без черг. Ми доводили душу в парковці після Чебаркула. Ось де я провів ніч.

19 травня він досяг Абатського без інциденту. Я рекомендую перетинати міст вночі. Вдень працює постійний джем руху.

20 травня вдень вирішив придбати в Омську пару коліс на причіпі, так як зліва без додаткового колеса. Пара причіпних шин Dunlop коштує близько 43,000 рублів з установкою, але тепер у мене є запасне колесо і ще одна стара шина в резерві просто в разі. У шиномонтажі надійшло SMS з підтвердженням публікації на Drom.ru мій фотозвіт про подорож до Сахаліну. Багато переглядів, багато коментарів. Я вирішив продовжити цю тему і пошкодити, що за весь час з Москви в Омськ не зробив жодного фото. Але не було багато стріляти! 21 травня він пішов з ранку з автостоянки в районі Покрота на Чаньї, Новосибірська область. У цей день я змогла піти багато, і я провів ніч за Маринський.

22 травня в дощовий і прохолодний ранок, почалися проблеми з підвіскою повітря. Пневматичні моряки почали спонтанно дефлатувати. Для того, щоб підняти їх на транспортну позицію тільки від пульта дистанційного керування, а після повної зупинки. Упродовж п’яти хвилин вистачало повітря, тому довелося зупинитися до Ачинського незліченного часу. У Ачинську він пішов в службу, де вони усунули витік повітря з одного з поставних пластикових труб, але причина розбиття не була виявлена. Подушки продовжували сидіти періодично, але зараз не так часто.

У Ачинську дизельне паливо 27 рублів. Я начинка! І не просто дизельне паливо.
Моя відповідь на Палалін! По-перше, ви можете купити пляшки холодного пива ввечері, пити його безпечно і піти в ліжко. Тепер, як я розумію, пивні магазини не продають в ніч. Я втомився від цієї держави Дума (foolish) з її законодавством! Бажаєте мені пити пивну пляшку спокійно? Так тепер я купити його заздалегідь з коробками!

23 травня він залишив автостоянку перед Покровом. У цьому місті немає дороги. На межі Красноярської териториї та Іркутської області вони не завершать сайт на кордоні Красноярської териториї та Іркутської області!

1 999 р.

Ог

р.

Кафе-парк Петра. Невелика робота з електропроводкою і додаванням масла до двигуна.

На фото лісових пожежах в Іркутській області.

р.

Не досягаючи Шеберті - довге розтягування рубльового покриття. Пиломатеріали в сухій погоди.

У нічному водоспаді Тулунь проходив і запаркований на ніч біля кафе.

24 травня він прокинув рано надії, що він зможе дістатися до Улан-Уде вночі. Починалася територія дистрибуції Бурятської кухні. Майже всі придорожні заклади мають прекрасні свіжі смачні страви (пошти, буффало і т.д.). В Усольському Сибірні немає ходової дороги. Усі транзитні перевезення переходять через місто.

До Іркутської дороги йде в Чита в горах. Картина зовні вікна різко змінюється. Ведуться весною з літа. Зона атмосферного впливу Baikal. В розділі М-55 шосе від Іркутського до Кутлюка найнебезпечніший по дорозі! МАЗ бере на себе кілька сходження тільки в першому перевезенні. На найважливішому спуску, звідки відкривається вид на Байкал, не вдалося уникнути перегріву гальмівних механізмів. Змащування трактора трохи свинцю. До кінця спуску з 180-градусними поворотами залишалися не менше 2 км, тому вирішили не ризикувати і зупинитися в мальовничому місці на кафе «Байкал Серпентин» для охолодження гальмів, пити чай і купити омуль.

12.

р.

до 1 2 3 4+

13 хв

43.

30406

412 р.

Відбулася друга частина спуску з Кутлюка. Як нагорода, смачне смажене м’ясо в кафе на вокзалі в Кутлюку.

Невеликий джем руху на поїзді. На горизонті є найкрасивіші снігові гори! Неймовірно! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Гарний захід сонця!

, Україна

Нерідко поєднуються як вантажні автомобілі, так і автомобілі на монгольських кімнатах. Я дивлю те, що вони носять? Я не можу зв'язатися з водієм.

Ночівля в кафе біля Кабанського.

25 травня Улан-Уде пройшов вранці. Проблеми розпочалися з підвіски трактора. Пневматичні моряки періодично відхиляються повністю. Я відчув багато часу зупинки.

Природа Transbaikalia дуже красива. Тут розташовані мальовничі краєвиди.

івам

На фото буддійської idol на проході в Бурятиї.

Стан доріг в Transbaikalia залишає бажати кращого. Швидкість близько 50 км/год. Лоти повністю зламаних і покинутих на дорожніх транспортерах.

На наступний день 26 травня він зустрівся в одному з дорожніх кафе біля Чіта з довгою небезпекою від Орла, подорожуючи на «американському» і його супутник від Санкт-Петербурга, який був повернений з Сахаліну на велосипеді. Частина того, як він потрапив назустріч і частина курсу взимку!

У Читі він пішов на Амурське шосе. Існує порушення технології дорожнього будівництва. Небезпечні приправи дороги, а також небезпечні пружинні щити. Доброго дня. Оселедовані ділянки можна побачити здалеку в доріжок

Увечері з Чернишевського почали помітити, що гальма на спусках дуже слабка. Я припинив і побачила наступну картину!

Імпресивний погляд Три гальмівні диски причепа нагріваються для деяких невідомих причин червоний. На час Я ніколи не здивився чому. Не було довгих спусків з постійним гальмуванням. Я теж не бачив причепа сповільнення. Гальмові диски, вже старі, пішли після охолодження з тріщинами. Потрібні ремонти, коли ви отримуєте будинок!

Подальший шлях продовжується з обережністю і не перевантажуючи гальмівну систему, віддаючи перевагу гальмувати якомога простіше з двигуном.

Важко знайти місце для сну. Дуже глухі і нездійснені місця. Уранку 27 травня він пішов з півозеронею. Довгий день був невеликий холодний дощ.

Увечері я нарешті отримав у свою чергу до Якутського, і тут він почався!

Перше враження після того, як я втратив свій шлях. Асфальт закінчився, перетворюючи в вузьку, розсипаючи щебеню. Вперше вся поїздка, вона була страшною! Швидкість знизилася до 5-20 км/год.

Неподалік!

Також постійними спусками і підйомниками з крутими, до 180 градусів, поворотами. Я отримав на невеликому сегменті асфальтового покриття. Асфальт зустрічається переважно в населених пунктах, після чого він практично завжди закінчується відразу.

В цілому, з повороту від маршруту до Якутського до Якутського приблизно 1,150 км, з яких по асфальту не більше 250 км. Він почав поступово збільшити швидкість, прискорюючи місця до 40 км / год. Як виявилося пізніше, в зв'язку!

Порода, яка складається з покриття цієї так званої Lena шосе, відсмоктує гострі краї в шини автомобіля. Чим вище швидкість, тим (як здається мені) тим вище ймовірність проколу колеса.

р.

Вважається, що колеса напівпричепи повинні бути опущені до 8 м. Це знижує ризик виникнення проколів. Не досягаючи Тинди, до якого він отримав, до речі, близько 9 годин, знайшовши плоский причіп. У Тинді немає вантажної шини! Вражений цим фактом, він пішов назад. На шляху з Тинди виявили, що подушки на тракторі закачують повітря, і вони не вибухають тільки в склянках подушок заднього стабілізатора. Причина легко вгадати. З постійного шейкінгу був пошкоджений кран рівня підлоги, або не вдалося контрольний кран, або його блок. Від постійних ударів стабілізатора окуляри швидко згинаються і повітря почали витікати з них. Щоб приїхати далі з-за кордону, і навіть на відхилених подушках трактора, здавалося б, неможливо!

р.

Він провів ніч на дорожній динері після руху 70 км від Тинди і рано вранці почав змінювати плоску шину і ремонт підвіски.

Я зрозумів, що я нічого не розумію, і доведеться піти, скоригуючи пневматичні пружини з пульта дистанційного керування кожні 10 хвилин!

На проході біля кордону з Якутією знайшли ще один причіп для спуску! Закупівля вже була використана. З глухим настроєм, спусковим колесом, ударним повітряним суспензією, я досягла міста Неугоррі! Ось шина фітинга! Ремонт коліс! Примушені їхати на зламаний автомобіль ще 800 км бездоріжжя. Щоб бути чесним, навіть знайшов трактора, який готовий перекинути мою напівпричепку для розвантаження і назад до Neryungri за 80 000 рублів, але вирішив самостійно піти.

317168

З'явилася погода, і з'явилася сонце.

3518999

Тепер виникло нове занепокоєння - все-перевага неглибокого дорожного пилу! Пил всюди! Панель приладів покривається товстим шаром пилу близько 1 годинного приводу. Немає нічого дихати.

Від Нерюнгрі до Алдану, дорога перших вітрів поступово піднімається, а потім на схилі. Нерідко є місця, де сніг не повністю розтоплюється в горах.

, Україна

На фото ще один «підліт» у вигляді великого болта на колесах! Немає нічого спільного!

З настанням темряви двигун на підйомах почав потрійно і подрібнювати. Не розуміючи причини, оселилися за ніч, не досягаючи 40 км до Альдану.

452432

Вранці він замінив сепараторний фільтр, який повністю забитий іржі, який потрапив в бак на одній з місцевих АЗС. Для опису всіх невідповідностей нового дня довга і нудна. З позитивних емоцій - обід в Алдане в кафе "Антошка" з смачним свіжопеченим хлібом. Решта просто недорогий катування з несправним автомобілем!

р.

На наступний день, без запасу і з проколою колеса, він досяг приморського села Качкаці, в якому працює поромне обслуговування. Спочатку він планував пройти через Bestyakh, але змінив маршрут, коли дізнався, що на протилежному березі Лени в Якутську.

Вона сказала, що в Качікаці, перед поромом, місцеві феодальні поміщики проголосили частину дороги як майно і заряджені гроші за ціну!

Немає, коли я зупинився.

На поромі є багатокаліберний приватний флотиль багатьох невеликих суден. Так не було чутно! Отримання в і з на поромі проблематично. Власники поромів можуть і повинні бути торговані. Ціни на переправку залежать від сезону і можуть досягати 100 000 рублів в кінці навігації. Після короткого торгу, вони погодилися з капітаном на 4 500 рублів. для переправки вантажних автомобілів. При навантаженні він занурився як причіпний вимикач на прибережній смузі і безпечно занурився. На протилежному березі вихід більш ніжний. Час поїздки становить 20-30 хвилин.

На протилежному березі є дійсно асфальт на Якутську, алебет в страшному стані.

Для розвантаження на день прибуття я ще пізно і так пішов прямо до шиномонтажних коліс.

Тільки з Москви близько 8600 км, 15 днів.

Відмітна особливість місцевого бізнесу Якут: ніде за будь-які гроші не знімають і ставлять колеса!

Для ремонту авто в Якутську, але я не знайшов ніяких послуг з МАЗ і без вантажного сервісу!

Це, на мій погляд, дуже важлива інформація для тих, хто використовується для обслуговування і оплати грошей на ремонт. Немає того, щоб ви тут з грошима або багато грошей. Похід до Якутії, рахуй тільки на себе!

Паливо на шосе "Лена" коштує 37-38 рублів / л. Витрата на ділянці Ніколь-Якутськ становить близько 60 літрів на 100 км! Відправка! П'ять разів знос автомобіля! Зберігайте це на увазі при розрахунку вартості перевезення! Особлива увага перевізників Західних регіонів повинна звертати увагу на те, що в період з вересня по травневому поїхати сюди на непідготовлену однобюгову технологію смертельно!

Вантаж був доставлений сейфом і звуком. Завдання виконано. Зважаючи на те, що не можна знайти технічну допомогу в Якутську, я вирішив повернутися без часу. Приблизно в середині шляху від Якутськ до порома праворуч в ході руху є така реконструкція етнічного поселення.

На поромі перетину, через недосвідченість, я вирішив спробувати взяти невелику пором.

Я зроблю його до берега!

Ви

На березі Лени, лід, який ще не розтопився зими, розсипається всюди.

Від удару вони розсипаються в подовжні кристали.

Під час очікування великого порома він розмовився з місцевими драйверами, з'ясувавши безліч цікавих функцій північного життя.

Перший день літа почався, коли я потрапив на федеральне шосе Лена. Дощ, який пройшов вночі і відкритої зіткненості дорожніх робітників.

Ах

курча

У місті КАМАЗ намагався охопити мене.

Але я також сидів в рутті трохи далі.

132 км

321 р.

Габаритний зображення

Муд сірий, звичайний.

Муд червоний, звичайний.

Після переправлення червоної тампони.

доб.1

Автомобіль досить втомлений. На тракторі повністю знищені кущі задніх амортизаторів, а деякі палички на причіпі почали висихати. Без навантаження колеса припинили пронизання так часто.

Незважаючи на бездоріжжя, без вантажу вдалося пройти день до Альдану.

На наступний день після того, як Альдан прийшов дощ, плавно перетворився в справжній снігопад.

На фото показано північний хвойний чагарник "станік". Дивовижна рослина, передбачає зміну погоди. Швидко перед снігопадом, кущ нахилу і повністю лежить на боці.

Сніжний водоспад також швидко завершився, так як він почав, а потім після спуску з гір, погода знову перетворилася на літо.

Не досягаючи Тинді зупинилися на ніч. Наступного дня в Тинді відбулася зустріч з чоловіком з іменем Дядько. Цей азербайджанський заправка 28 рублів в місцеву автосервіс.

Заповнена в Тинди. Начебто останній стрибок на Амурське шосе. Недалеко від Солов'овського, він зустрівся з колоною 20-30 вантажівок, що перевозять негабаритні вантажі на Якутську.

Я не буду описати всі відчуття і враження від Lena Route. Я не можу вірити в цю нічну ніч можна в 21 столітті. Для всіх мешканців такого величезного забутого краю. Краса природи контрастує з бідністю життя. Офф-дорога, покинутих сіл, девастація.

Особливо вражає те, що в такому величезному регіоні з суворим кліматом, який повністю залежний від автомобільного транспорту, немає сервісу для ремонту і обслуговування вантажівок. Всі ремонти великих і малих виконуються драйверами на коліні іноді при температурі до мінус 50.

Тривають кілометри дороги. На кожному кроці я сподівався побачити кінець кошмару, і зараз сталося диво! Я на тротуарі! З радістю, асфальт!

123456наступний

Восьмих днів вдалося подолати 2 300 км від Лени. Витрата палива вражає. З вантажем близько 60 літрів на 100 км! На деяких ділянках, де було потрібно йти на зменшені редуктори газу до споживання підлоги, я думаю, було далеко за 100 літрів. Автомобіль був ретельно випиленим всередині, і довгий час, щоб піти в баню! Подається згідно з цивілізацією.

Наступного вечора я був в дорожньому комплексі 50 км від Chita, де я нарешті зміг знайти гідний душ і боротися 100 грам.

На наступний день відразу після виїзду на паркувальний майданчик впав на люльку! Сенсор був можливий тільки від стартера. До Улан-Уде було непристойно змінених передач без зчеплення. Не відмовлено у відставці пневматичних моряків! Улан-Уде ми отримали до центру KAMAZ.

«Чому, хто служив в армії, не сміється в циркулі». Цирк в Улан-Уде завершено! Я ніколи не бачив таких ідіотів, як в цьому центрі!

Я купила все необхідне для ремонту. циліндр зчеплення, амортизатори та ін. Всім вдалося отримати від них циліндровий стрижень, який був різьблений місцевим черкером на 1,500 рублів. Вони відмовилися ввести коробку, замінити циліндр і перекачувати зчеплення, хоча вони запропонували їм будь-які гроші для нього! У центрі Volvo було відмовлено всі гроші! Тексти пісень, а це означає: Ніхто не хоче нічого на всіх! Немає грошей, немає великих грошей! Поор ідіоц! Я знайшов службу біля американців, де я допоміг, натискаючи пару разів на люльці зчеплення за 1000 рублів і спасибі! Окрема індикація обумовлена нашим брендовим сервісом Мазова. В Улан-Уде немає сервісу. В Іркутську, або запишіть тиждень вперед або нічого на всіх! Те ж саме стосується Красноярського та інших міст! Придбання нового МАЗу, щоб допомогти йому більш-менш нормально в дилерських кораблях тільки в західних областях Росії.

Після виїзду з міста, де нічого не потрібно, він перейшов на бік будинку. Ще кілька фото Baikal.

З Іркутського, пейзажі зовні вікна стали менш цікавими, тому він знімав трохи. Пройшовши Красноярськ, він поставив чотири ударніхікери, які подорожували з Чити до столиці. Цікава бесіда, і час подорожі в Новосибірську тушку неочікувано.

Джерело: http://