Поїздка на південь від Росії.

Думка поїздки на південь від Росії протягом декількох років спалахнула на мій погляд. Я купив новий M1NSK M125X. Я вірю чесно: Я ніколи не бачив море в моєму житті, я хотів би подивитися на це, плавати. Згідно з оригінальним планом, я думав подорожувати 7,000 кілометрів і відвідати Азовське, Чорного і Каспійського моря, але в кінці я відвідав тільки останнє.

Наступний маршрут пройшов: Гомель — Брянськ — Орель — Воронеж — Волгоград — Астрахан — Махачкала — Грозний — Пятигорськ — Ростов — Воронеж — Курськ — Орель — Брянськ — Гомель.

Всього вкрито 4973 км.

56 зображень + текст.

р.

02 мар

Він провів 15 днів і 14 ночей як дика людина. Всі ночі відбулися під відкритим небом в будь-яку погоду.

Перед тим, як було розроблено маршрут, було встановлено схему розміщення багажу на мотоциклі, проведене обслуговування мотоцикла. Який, до речі, був просто привезти його до гарного технічного стану і проводити рутинне обслуговування. Він також взяв з ним запасні частини, які не можуть, переважно на електричну частину. У мене вийшов дріт і стрічка, звичайно.

Класичний двостроковий M1NSK - чому я купив його: Я знаю, що це як мої п'ять пальців, ви можете ремонту такого обладнання на коліні, це простий і кінцевий мотоцикл. Є пара ключів, дроту і стрічки - розглянемо, що будь-яка несправність може бути закріплена. Пам'ятайте, як класичний «Мінськ» показав себе на поїздці Top Gear до В'єтнаму? Це його. Середня витрата палива під час поїздки становить 2,5 л на 100 км.

91679393

Використовуються тільки карти, крім допоміжних пристроїв - на поїздці перебували в повному "аутономка", подали шавлія. Коли я зупинився на ніч, я спробував приховати якомога більше від цікавих очей. Але іноді з'явилася думка, що якщо щось відбулося до мене, то я знаходжу в рік кілька грибів.

Так, на календарі 26 червня - на шляху! Я залишаю додому, щоб зробити фотографії мотоцикла.

06 мар

Я повільно їсть. Велосипед не є найшвидшим - середня швидкість виявилася до 40 кілометрів на годину. Перші дні поїздки завжди найкрасивіші: ви йдете весело і весело, все цікаве, життя красиве.

Культурна програма почалася тільки в Волгограді, де я прибув на четвертий день. Шлях до нього був близько 1 300 кілометрів. Ці ділянки я зателефоную лише на розтяг. За цей час він практично зумів захопити штраф за пальову головку лампочки і замінити котушку запалювання після падіння в пуху біля орла.

09 мар

10 хв

р.

На п'ятий день почалася Каспійські степи. Відвідування базика солоне озеро. Місцеві жителі сказали, що це вважається найбільшим озером цього походження. Соляна концентрація тут настільки висока, що, будучи в воді, важко навіть на ногах, щоб протистояти - вода буквально штовхає на поверхню. Концентрація солі в озері Баскубак досягає 37 відсотків загальної композиції води – це більш ніж в знаменитому Мертвому морі, де сіль «тільки» 33 відсотків.

Покрокові дороги між Волгоградом і Астраханом. Казахстан буквально кілька десятків кілометрів.

Тепла під сорок. Я постійно відпочив мій мотоцикл.

14.

16 мар

17.00 р.

І ось Сарай Бату - середньовічне місто, столиця Золотий Горд. Ось близько восьми днів. Уже кілька років тому тут збудовано декор для історичного фільму «Горд». Вже менше року знімальна бригада завершила свою роботу в районі, питання знесення декорацій стало. Але під час переговорів з обласними органами та представниками бізнесу було прийнято рішення не розбирати будівлю, але перетворити його на культурний та історичний центр. У нас є тури.

19.00 р.

У Астрахані не трималися довго, відразу ж пішли в Махачкала.

674368

Як тільки я залишив місто, я врятував черепаху. По дорозі, часто дихаючи під колесами. Він був єдиним, що я допоміг перехрестити дорогу. Я спробував не звертати увагу на інші, інакше я все ще б перекопати черепахи по дорозі.

Я їсть, і погана ідея прийшла до мене, щоб укороти шлях по незакінченій дорозі. Я не хочу, щоб зробити коло більш ніж 50 кілометрів, і тому я проїду лише 25 миль. Але не все так просто: дорога була «навколою», і навіть загубила мотоциклетну куртку, і з'явився кабель «газ».

Тепла 45. З бесіди з місцевими жилетами я дізнався, що мотоцикл M1NSK любив тут: він не перегрівається, а китайські мопеди “нехай вмирає”. Наша техніка поважає тут.

Замінити кабель і переміщати на. Я отримав в кілька разів. Потужність двигуна не вистачало - довелося отруювати зчеплення.

«Що я даю вам дизель», - зупинка трактора. - У мене 200 літрів! Потрібно негайно злити її де завгодно, або зараз ще 240 літрів дасть вам ліфт.

Росія... Я не хочу, дядько, дизель. Мотоцикл M1NSK зможе їздити.

Я вніс Дагестан зі страхом. Кожен знає гарячий темп місцевих жителів. Але я не думаю. Я залишила Дагестан і Чечня в повній захваті: чудовий, вид, симпатический народ! Кожен хоче допомогти вам, кожен посміхається, кожен позитивний.

Але все в порядку. Коли я перехрестив умовний кордон, він був страшним, захоплюючим. Життєві люди там...

- Чому ви йдете без проходу світла? - познайомитеся з місцевими правоохоронцями на пост у в’їзді в Дагестан.

- Так я вийшов мотоцикл - фари і вийшов.

Дивись, якщо ви платите невеликий штраф, ми не будемо йти.

Я нічого не буду платити, я нічого не ламав!

- Всі права, океї. Давайте скажемо: якщо ви стоїтьте на стійці «Мінськ» – вирушайте з усіх чотирьох сторін.

І тоді я зрозумів, що їх гумор просто це. Не було проблем з цими хлопцями, я не маю настоятися на стійках - вони вчинили добро.

25.

44535534

Я зупинився на ніч. Вранці я дізнався про те, що колесо зійшов. Я мав зробити деякі ремонти.

27.

Всі зібрані, зібралися і пішли прямо на Махачкалі. Перше, що ловить око в Дагестані, є величезною кількістю моделей «підвищених» Лада. Особливо шик - недоторканий білий Пріори. Щоб сказати, що автомобіль в Дагестані користується попитом, щоб сказати нічого. Можливо, перш за все, перш ніж випустити. Найпоширенішим є білий Toyota Land Cruiser SUV.

Всі посмішки на вас, хвилі на вас, кожен хоче допомогти вам. Навіть Depaesniks гостинні - вони зупиняються просто, щоб поговорити. Вони завжди жартують і посміхаються:

О, брат, я чекаю на тебе весь день. Чому не закріпили сидіння? Що таке мотоцикл? Мінськ? Ви білоруські? Ти на війну? Ні? Як батько, це все океї? Все правильно, кожен, піти, не потрапити на мій шлях.

Я ніколи не був запитаний для документів. А деякі навіть дарують подарунки! В одній пості я подав кілька пляшок мінеральної води.

Одного разу я зловив машину, що людина з'явився, дав мені пакет казки, "Такі абрикоси з мого особистого дерева," отримав в машині і злетів. Шоктей!

Я на дорозі, раптом собаки випадають - і за мною. Не ведмеді собаки. Три або чотири речі. Я намагаюся відходити, але де... За чоловіком на Пріора поїхав, спійманий, боковиті штовхають собаки - кинули їх до бордюру. Я повернувся на дорогу і пішов. Я хотів подякувати йому, але це не працює.

Вперше я бачив Каспянське море.

Я був в Махачкалі вдень. Увечері він пішов на правильному напрямку для мене. І ось вони, гори!

32.

Але моя радість була скороченою. Потужність мотоцикла невелика, вітрила, вантаж. Я поїхав на першому переїзді до чисто символічного проходу лічильників так 300-400 (і на маршруті пройшли понад 1500-2500 метрів) і зрозумів, що він не був придатним в будь-яку точку. Як виявилося, збитий повітряний фільтр також відчував себе.

Я припинив на ніч. Подума про те, що потрібно розрізати маршрут не давав відпочинку. Я захоплюся вниз. Відчай переважалося. До цього неприпустимою втомою було збите каменем. Це був десятий день і десята ніч подорожі і я вирішив піти додому. Але я обов'язково поїду тут, бо це краса варто!

р.

35.

Хоча я долю в світанку моїх днів,
О гори півдня, вирізати з вас,
Згадувати їх назавжди, ви повинні бути там один раз:
Як солодка пісня моєї країни,
Я люблю Кавказ.

Михайло Лермонтов дуже любив Кавказу.

37 хв

Вранці пройшов вже знайомий прохід до Махачкили. Я хотів знайти пляж, де я можу купатися. Під час пошуку знака, який знаходиться на фото, а пляж, перекручений майже на 100 кілометрів.

На одній з АЗС, літня людина прийшла до мене і попросила, куди я збираюся. Я відповідав, що я перевіряю пам'ятки, і зараз хочу дістатися до Барчана Сари-Кума.

40.

- Люблю жити поруч. І це мій АЗС. Помістіть мотоцикл в моєму особистому місці - перейдіть туди в мій автомобіль.

Я спробував сказати йому, що я знаходжу, але він наполягав. Я мав поставити велосипед. Власник закрив АЗС і взяв мене на місце, провів екскурсію. Дивовижні люди.

69990Р

42.

р.

Починався Чеченська Республіка. Я теж боявся приїхати сюди - це не те, що поганий полум'я йде. Але немає натяка на минулу війну, з бандитрі, теж, не обличчя.

Передмістя Грозного, мечеті та бізнес-центру. Три мережи один спосіб, три прокладає інші і три автомобілі на ньому. Все побудовано, чистий, сучасний. Де вони отримують стільки грошей?

Зателефонуйте мені просто Gena, ви не пам'ятаєте своє ім'я в будь-якому напрямку, драйвер Lada припинив запитати, чи потрібна допомога. Я завжди хотів, щоб піти цей шлях у моєму житті. Я обов'язково купую самокат. До речі, в центрі Грозного можна не їздити на мотоцикл. Але не боїться – Кадиров розповів мандрівникам і туристам не доторкнутися. Так, приїжджайте до мого місця на ніч.

Я ввічливо відмовляється, я піду.

Грозний повністю перебудований. Будинки, дороги, все нове. Багато цікавих місць. Місцеве населення є дружнім, як у Дагестані. Поговорили кілька чеченців. Кожен хоче провести ніч з ними, годувати їх! Вони горді своєю батьківщиною і повагою Кадирова. А — теж цікава точка — кожен сказав мені: «Ви сказали мені, що ми добре, ми не будемо боятися. й

І це дійсно є. Якщо ви поважаєте людей і їх звичаї, не поважайте непогано - не буде ніяких проблем. Я бачив, але деякі локальні шоу: натовп на Пріори проти натовпу на Mercedes-Benz – “загальна”. Але тихий, мирний, не знімається. Єдине, що засвідчили мене трохи про Чечня було величезною кількістю військових правоохоронних органів.

Припинено взяти картину знака. Помешкання розташоване лише в 10 хвилинах ходьби від готелю.

- Послухайте те, що ви фотографуєте! Давайте мені візьміть картину з вами! Продавець з продажу Його фотографії, однак, не вийшли. - Загалом, займіть ключі до квартири - жити в центрі Грозного. Звертайтесь, будь ласка.

Українська

Не вдалося жити в центрі Грозного - він відмовився від всіх пропозицій. Незвичайний для мешканця середньої смуги такого ставлення!

Нагрів знову вдарив колесо. Я зроблю сорочку.

«Бой, я можу бачити вас не місцевими, але покласти на футболку, будь ласка,», - розповідає місцевий мешканець. - Не те, що ми робимо.

Виготовляючи - і починайте як завжди:

- Ми допоможемо вам!

Один з них захоплює колесо, працює в шини - приносить хороший закачаний. У цих країнах вона вважається великою радістю, щоб допомогти мандрівникам.

Як в Дагестані люди тут чудові. Але Чеченці більш стримані в своїх емоцій.

416742 р.

Після відвідування Грозного він стрибнув на Ростовське шосе і поїхав до будинку. Я провів ніч поза Назраном. Потім знову запустіть. Це було близько 400 кілометрів на добу, який дуже багато для моєї швидкості. Я вже збираюся подивитися на місце для табору, але я пам'ятав про автобайкера Юру, який зустрівся на перший день подорожі. Я зателефоную йому з цією пропозицією: Я буду їздити ще 300 кілометрів в ніч, вранці я буду в Ростові, і ми зустрінемо там. Він погодився, тому він на своєму шляху.

Хіба що це не найкраща ідея виникла після 50 кілометрів. Але це вже темно, знайти місце для сну не вдалося. Танцювальні пісні, танцюючі на зупинках, переповнені ще 150 кілометрів. Починався світити, і я хотів заспівати з причини. Я кинувся на польову доріжку, я поїхав 15 метрів, мотоцикл пропущений, і я поїхав в кукурудзу. Чайники, розкатані «Мінськ» знову на дорозі, намагаючись пересуватися - т.д. Допомагає з ногами, плетемо муфту, поїхав ще 10 метрів. Припинено, що переднє колесо було заблоковано. Чайники і розуміли причину - липкі бруд. Щось між чорною землею і глиною. Я очистила колеса, я спробую знову їздити - в метрі однакова картина. Зверху все відключився, загорнув зчеплення. Він розвантажив мотоцикл і поклав його на дорогу буквально на руки.

Я не хочу спати після цього - Я пішов. В результаті за більш ніж добу він пропустив 750 кілометрів на Мінський мотоцикл з середньою швидкістю до 40 кілометрів на годину. Стопили трохи, ледь ate. Я не можу дістатися до Jura. Знайдена зупинка на Ростові - впав дупа.

792622

51.

52.

Покинувши, назад на дорогу. Зв'язатися з нами

54.

3610Р. 4200Р.

Довгий або короткий, але я прийшов додому. Пройшов тести з відзнакою: на шляху згортання лампочки лампочки, згортання котушки «диких», газовий кабель зламав, колісна камера повинна бути зшита двічі. Двигун, однак, трохи «замочений», а наступного ранку після поїздки і не почався. Як виявилося, несправність ще була однаковою котушкою запалювання. Бюджет поїздки становить 350.000 білоруських рублів і 7000 російських рублів (все включено).

Я не люблю відступати, але можливість повернення додому неправомірним способом, вимушеним переробити маршрут. Потужність мотоцикла для гірських проходів не було достатньо, що також було полегшено забитим повітряним фільтром. Я був лише в 100 кілометрах від Elbrus, але я ніколи не бачив. Я обов’язково повертаю і «конького» повзучого Кавказу. Ця краса варто!

І в Чечня і Дагестані можна сміливо йти - люди добре, ви не зникнете з таким.

Головна

63445629