Як знайти квартиру без допомоги ріелторів

Я був живий в Казані протягом тривалого часу і був орендований квартирою весь цей раз. При оренді квартири завжди перетворився на ріелтори, при цьому оплатити їх 50% вартості оренди житла. Все почалося з моменту, коли власник вирішив додати в оренду житло, комунальні послуги. Просудження не призводять до нічого хорошого, оскільки він сказав "Не схожий на переміщення".

І так почав шукати житло, спочатку через ріелтори. Першим викликом на оголошення на вівторі, на іншому кінці, ріелтор сказав: "Так, треба мати квартиру у вашій області за ціну". Я зателефоную пізніше, і вона сказала: "Особливості, квартира орендована." Я назвав 10 ріелторів, і вона вже пішли. Я не знаю, як це може бути, і я відповідав, що пізніше. Разом з дружиною, було прийнято рішення розміщувати оголошення в області, яку нам потрібно.

У день до релізу я роздрукував оголошення і січте там цілий вечір, виріжте їх.
Ми видрукували 130 аркушів і почали різання, я думав, що це буде легко, але не врахував той факт, що коли ви ріжете всі аркуші перемістити і ви отримаєте криву. Виправлено з брекетами і зменшено кількість листів до 10 на час. Ще один нюанс, потрібно нарізати перпендикулярно дрібні листя, інакше весь оголошення буде рватися, коли лист знімається.

Я отримав рано в 7:00, щоб не прагнути, насправді я сором'ю людину і почав пасти. Перший 20 оголошень приклеєний клей ПВА, почав помітити одяг почав брудно, мені довелося дістати кисть і він пішов.
Про людей, наше населення дуже різне, радше, переважно позитивне. Моя бабуся попросила мене те, що я відчував і відчував. Я хотів допомогти мені, як я прогулявся в крутий ковзанок. Щодня – це в’їзди наших в’їздів, через тисячі оголошень, які стали сором’язливі всі в клеї та шматках оголошень, це страшно дивитися, можливо, тому я почав клеїти на Scotch.

Я подав з 8 до 11 минулих 30-40 будинків, на шляху назад немає оголошень на деяких входах, очевидно, є зло людей серед нас. В кінці, після 2 годин жінка під назвою і запропонувала квартиру в районі де я шукав. Прибуття в будинок я знайшов 3 автомобілі з людьми, так як я зрозумів, що це було ріелторами, але я був щасливим і я був першим. Квартира на твердому 4 після косметичного ремонту.
Після того, як мій відгук прийшов два юних чоловіків і ріелтора. Але господиня відмовилася від них відразу, потім було 3 більше переглядів, за її словами. Як виявилося, вона називається одним оголошенням і ran 4 ріелторами, очевидно, базисним, і мій оголошення побачила чисто випадково і вирішив викликати.
Я попросив господині не ввімкнути, взяв фотографію і пішов до дружини, щоб показати. З дружиною, господиня виявилася гарною жінкою і купила нову побутову техніку, очевидно, вона також любила нас.
І я відмовився. Підводячи підсумок, можна сказати, якщо ви не лацінаєте, ви можете знайти квартиру самостійно і в зоні, де ви хочете жити в той же час я врятував 6000 рублів. Зателефонуйте та отримайте ще одну пропозицію. Спасибі всім, ви можете курчати.

999 р.

Пошук зони

Порізка оголошення

Скільки коштує?

Джерело: