Гонконг-Філіппінське свято (фотозвіт)

Я хочу поділитися своєю поїздкою в Південно-Східної Азії.
Маршрут був Гонконг-Боголь-Панглао-Кебу-Барокай. Останні 4 імена острова в Філіппінах =
Уся поїздка зайняла 20 днів, 8 рейсів, 4 пороми і незлічене число поїздок по таксі і трицикл.
Покажіть, що я поганий фотограф. І в найцікавіших місцях я часто натискав обличчя замість натискання камери.
Це також мій перший звіт про поїздки.
У вас буде 78 фото.

Р

Гонконг привітав нас з дощовою погодою, яка не згасила нас, бо це був портвага від Dubai Dutyfries.
Фото 01

Дощ не зупинився на наступний день, який не зупинився на березі океану.
Фото 1

Океанський парк є досить великим парком розваг з зоопарком, акваріумом, дельфінарієм і гойдалками.
Фото 2

Фото 3

Складається з 2 частин, підключених кабельним автомобілем.
Фото 4

З роду
Фото 5

193638 р.

А підземний поїзд, виконаний у вигляді підводного човна. Я не можу зробити картину, тут панда.
Фото 6

Тут буде не більше фотографій океанського парку, тому що є так багато з них, які необхідно зробити окремий звіт про нього, який підійшов для мене. Акваріум з аварійним виїздом до фіналу.
Фото 7

Фото 8

На наступний день погода була кращою, і ми кинулися по місту.
У Гонконгу немає джемів трафіку. Розчин до цієї проблеми простий, дорогий паркінг, податок на до 100% при покупці автомобіля або мотоцикла, дуже високий транспортний податок і досить дорогий бензин. Гонконг складається з острова Гонконг, острів Лантау, півострова Коулуна, нових територій та близько 260 невеликих островів.
Підключається містами або тунелями з обов'язковими тарифами для всіх, але загальнодоступних транспортних автобусів, це додає близько 40-100ХК до дороги, в залежності від режиму транспорту.
Перегляд з Гонконгу в Коулун
Фото9

Повернутися з Коулун до Гонконгу.
Фото 10

Р

Ще кілька фото Ковуна
Фото 11

Фото 12

Фото

Фото

Гонконгська алея зірок
Бруце Лі
Фото 15

Куртка Чан
Фото 16

Джей Лі, і понад 9,000 менш відомі актори, які я не фотографував, бо мій пам'ять не обмежена.
Фото 17

Р

Пам'ятник Брюсу Лі.
Фото 18

Більше фотографій міста.
Фото 19

Фото 20

Знайти капелюх.
Фото 21

Малий ринок.
Фото 22

, Україна

фото 23

фото 24

25 мар

Баскетбол між будинками.
Фото 26

Van Chai Road, недалеко від готелю. Не зовсім престижна площа =
Фото 27.

р.

Трамвай на вершину Гонконгу, де можна взяти епічні фотографії Гонконгу і відвідати знаменитий ресторан креветки Бубба Гум (запам'ятати Forrest?)
Фото 28.

р.

А ось ввечері Гонконг.
Фото 29

Наступного дня ми пішли в Діснейленд. Перед ним з метро йде окреме відділення з фірмовими поїздами.
Фото 30

Я покажу вам, що Гонконг Діснейленд менший, ніж Париж, і призначений для маленьких дітей.
Фотозвіт про Діснейленд і так оптом, і всі вони однакові, тому я хочу трафік =)
Фото 31

Ніч.
Фото 32

3250Р. 3700Р.

Увечері ми летемо на Філіппіни, до аеропорту Сєбу, звідти на пором до Бохола і таксі в Панглао. Добрий ранок, Філіппіни!
Фото 33

У Філіппінах дуже красиво, але вузькі дороги.
Фото 34

Перевіривши в готель, вони також взяли машину і пішли побачити пам'ятки Боголу. Відомі шоколадні пагорби. Вони названі після того, як колір набуває під час гарячого сезону. Це просто зелений час. Захищаючи державу, ЮНЕСКО, Грінпеце та поліцейські.
Фото 35

Плавальний ресторан на мальовничій річці з смішною назвою «Лобок»
Фото 36

Місцеві діти танцюють і sang народні пісні так рясно, що вони дали стільки 200 песосів, що в принципі дорівнює 6 пляшок пива Сан-мігуїл місцевого підпілля +)
Фото 37

Потім ми пішли бачити торшерів.
Фото 38

доб.

Щоб зрозуміти, наскільки малим було б зробити картину свого червоного обличчя від тепла на тлі цієї милої істоти.
Фото 39

Після цього, переглянувши місцеву церкву, яка була побудована в собачих роках Спанісарами, португальська пішла на «будинку», щоб пити ром і відпочивати після довгого руху.
Фото 40.

Фото з балкона кімнати. Джакузі, дешевий місцевий ром, грильовий ресторан під вікнами і морем на етапі 1, що ще потрібно відпочити?
Фото 41

Зміявшись вранці, орендувавши плаваючий інструмент і ковтати до сусідніх островів, щоб спонтан, зробити красиві тропічні фотографії, і, як правило, добре провести час.
Фото 42.

Що ми насправді робили.
Вид на наш пляж з моря
Фото 43

Sea-sea ... ©Yu.Antonov (для шкільного це співак з ротом, популярний в 80-х)
Фото 44

Я не прокоментую про красу.
Фото 45

Вибрати 46 _

47 кв.м.

р.

фото 48

Після того, як багато перегляду, купання, харчування, отримання п'яти і намагаються інші радості островів Panglao і Bohol на поромі назад в Cebu, провів ніч, місцеві авіакомпанії вилітають на острів. Panai, щоб отримати від нього на поромі в Barokai острів, пляжі якого, відповідно до чуток, включені в Топ 10 кращих пляжів світу.
Фото 49

Це як ви Барокай, ви не лежите.)
Фото 50

Багато людей, але не люблять Сочі. Зелений біля берега в воді водоростей, але вони не заважають. Якщо ви не повинні витягнути їх з ваших кишенях.
Фото 51

фото 52

Р

Boracay має дуже красиві захід сонця.
Фото 53

1990Р. 2199Р.

фото 54

Більше фотографії бароко з різних сторін.
Фото 55

фото 56

р.

фото 57

58 км

59 кв.м.

, Україна

60 хв

1 999 р.

1 час

Я хотів би розповісти про їжу окремо. Їжа дешева, свіжі смачні. Вексель для 4 дорослих і 1 дитини було близько 100 доларів. Це з сифідом, грильовим спиртом і морозивом. Якщо ви не ебать, ви можете піти на дуже смачні шведські фуршети, цінні від 170 до 450 рублів, з необмеженим підходом і м'якими напоями (алкоголь за гроші).
Фото 63

610284

На ринках продають свіжі м'ясні делікатеси, які можна приготувати там, в спеціальних ресторанах або обсмажити себе, орендувавши гриль в готелі на 130 рублів.
2 кілограми мідій і гребінець вартість 270 рублів, кілограм креветки HUGE 400p.
Пити його з пивом безцінне.
Фото 64

1 990 р.

65 км

66 р.

Небезпека чекає туристів на барокай, іноді ви можете знайти в нооках невідомого хит яба, який легко вичавити мобільний телефон або гроші.
Фото 67

2613662

Після відпочинку душі і тіла в Філіппіни протягом 2 тижнів, з барбекю, через Панаї і Маніла повернулися в Гонконг.
Решта дня була проведена в гостях у Великий Будда і покупках.
Кабельний автомобіль веде до великого Будди. Ми взяли скляну нижню кабіну і пішли.
Фото 68

12

На фото зліва є шматочок аеропорту Гонконг, праворуч - район, який ми назвали "Алтуфьєво". Звуки, як =)
Фото 69

При приході вони побачили найбільший Будда, красиві краєвиди, буддійський храм, а натовп Кетаї, які спалюють Азза кількість стейкерів і відзначають День народження Будди (10 травня, ага, потрібно забито).
Фото 70

р.

71.00 р.

до 1 2 3 4+

фото 73

І в кінці кілька фотографій Гонконгу, Центральний
Фото 74

75 км

р.

фото 76

до 50

фото 78