Про нас

Від автора.
У мережі є красива історія про те, як маленький хлопчик врятував гроші, щоб купити від його завжди зайнятий тато, годину свого часу для себе. Я пішов майже на те, що вчора.
С ***
Я навчаю життя своїм вихованцям, щоб найкраща з моєї концепції, але Макаренко не можна бачити від мене, і ви не можете навчити нічого, любивши дитину.
- Сергій! - Я іноді ненав'язливий, що ви отримали гроші? Ви не працюєте, ви не робите гроші? Але просто так, що гроші не приходять, ви або повинні заробляти його з розумом або руками.
Гроші не іграшки! (Коли він помирає вексель на вексель, монета до монети)
Мої руки після грошей ви знаєте, скільки нечистих рук ви доторкнулися?
- Сергій! Спочатку дізнайтесь, щоб заробити гроші, а потім порахувати його.
Але, недавно його дружина періодично кидає йому трохи змін для роботи, що не входить до його обов'язків. І старша дочка теж, що заповнюється часом. А потім вчора я шукаю, знову сидів над чаєм настоєм і рухомими векселями, монетами. Він подумав, що він завоював губи, всі, як концентрований як Паніковський при дивідції. Розрахувати, скільки до тисячі рублів все ще накопичуватися. І у мене є проблеми на роботі, бонуси були позбавлені, репріменд є соромним, і заходи чисто профілактичні, так щоб говорити, як попередження іншим, і не те, що б дійсно мене до. І тут маленькі замість уроків, гроші, очевидно, дивляться.
Він сказав йому про інші народні гроші, не зароблені, і про навчання не сильно, і що не варто розраховувати монети, але дослідження і т.д. І нарешті, чому вам потрібні гроші? Що відсутні? Потрібні? Кімната, наповнена іграшками, так мало. Я?
І він підняв голову (Я величезний повісити над ним) так він дивиться на мене, очі так великі, великі, вологі, губи трембл, сльози на краю свого щока... - Я ам.... До... Ви і мами... Купити... І все це в такому тремтячому голосі...
Зрозуміло я апологізований, hugged, пресований ... Він схожий на маленьку цуценю, снуклії, тремтіння, кіб ...
Не знаю, що я думаю. Про себе, про свою роботу, про все, що зробив мене такий безсоння. Чому це сталося? Чому б я, як, відображати дитину, найдорожчу людину мені на цій землі? Чому я не зацікавлений у причинах його дій? Чому він повинен бути боїться зробити щось тільки тому, що його дупа не отримує його право? Як ви захочете йому і самому собі? Він вже забутий, і я досі некомфортний.
Може бути, я повинен закінчитися з деякими високосмертними фразами, але я не маю одного. Є килими, але моральність не є.

Джерело: рибальська сітка