452
Суїцидний лист від шахти
З ранку 19 травня 1902 р. у м. Фратервіль відбувся великий вибух. бласт миттєво загинув більшість мінників 216, які були підземелля. Для 26 чоловіків, які пережили початковий вибух, бічний прохід шахти довели тимчасовий притулок, але не на довгий час. Коли рятувальники в кінцевому підсумку досягали їх, вони всі померли через брак кисню. Після того, як один з померлих. Він був написаний Якобом Вовеллом і звернувся до Сара Еллену, коханої дружини і матір їх 6 дітей, один з яких 14-річний Елберт, був поруч з ним в шахті.
До цього дня, і більше 500 дітей втратили своїх батьків.
Що Який Яків перебував секунди перед смертю можна прочитати в цьому листі.
Переклад
« » » » » » » » » » » » » » Еллен, дарлінг, добрий для нас. Елберт - сказав нам Бог. Ми всі промені для повітря, що нас витримує, але це стає менше. Я хочу зустрітися з небесою. Підібрати дітей краще. О, як я хочу бути з вами, добра. Поверніть мене і Елберт в одному могилі з невеликим каменем. Goodbye Ellen, goodbye Lily, goodbye Jammy, goodbye Horace. Ми разом. Не залишилося, два з них втратили свідомість. Кілька людей все ще живі.
Змія і Елберт, Бог, немає нічого іншого, щоб дихати. Еллен пам'ятаю мене назавжди.
Товари, дарлінг. « » » » » » » » » » » » » »
Джерело: рибальська сітка
До цього дня, і більше 500 дітей втратили своїх батьків.
Що Який Яків перебував секунди перед смертю можна прочитати в цьому листі.
Переклад
« » » » » » » » » » » » » » Еллен, дарлінг, добрий для нас. Елберт - сказав нам Бог. Ми всі промені для повітря, що нас витримує, але це стає менше. Я хочу зустрітися з небесою. Підібрати дітей краще. О, як я хочу бути з вами, добра. Поверніть мене і Елберт в одному могилі з невеликим каменем. Goodbye Ellen, goodbye Lily, goodbye Jammy, goodbye Horace. Ми разом. Не залишилося, два з них втратили свідомість. Кілька людей все ще живі.
Змія і Елберт, Бог, немає нічого іншого, щоб дихати. Еллен пам'ятаю мене назавжди.
Товари, дарлінг. « » » » » » » » » » » » » »
Джерело: рибальська сітка