580
Глингог. Історія vain fuss
Історія Григорія Горіна, яку варто прочитати кожному дорослому. Папа була сорока років, Славік десять, їжачок - і навіть менше.
Славік перетягував живоплот у капелюхі, побігав дивану, на якому батько його лежав з газетою відкритим, і, похиливши щастям, розтушився:
- Дад, подивіться!
Тато покласти папір вниз і вивчити їжачок. Гівагог був хуб-носія і досить. Він також заохочував сина любити тварин. Крім того, полюбляли себе тварини.
- Хороший їжачок! Вона сказала Дад. - Досить! Де ти отримуєш?
- Хлопець на дворі дав мені, сказав Славік.
- Чи ви дасте мені? Вона сказала Дад.
до Ні, ми обмінялися, сказав Славік. Подарував мені клиног і я дав йому квиток.
до Який квиток?
«Лоттері», - сказав Славік і дайте на підлозі їжачок. - Тато, він потребує деякого молока.
- "Віт з молоком!" - сказав він Де ви отримали квиток на літак?
- Я купив його, сказав Славік.
- Хто?
до Дядько на вулиці... Продається багато таких квитків. Щиро дякую... О, Дад, їжак пішов під диван ...
- Зачекайте свого їжака! батько сказав нервозно і кладе Славік поруч з ним. Як ви даєте хлопчику квиток на літак? Що таке квиток?
до Він виграв, Славік сказав, що не перестаючи дивитися їжак.
- Я маю на увазі, як ви перемогли? Він запросив тихо, і його ніс був покритий потовими крапельками. - Хто?
- Холодильник! - сказав Славік і посміхатися.
до Що це?! - Дад був дивний. - Холодильник? Що ви говорите? Як дізнатися?
- Як - звідки? - Славік був відхилений. - Я чекав на газеті... Перші три номери збігаються... і решта. Самий епізод! Я вже знаю, як перевірити, тато! Я дорослий!
- Дорослий! Дав його так багато, що їжачок, який вийшов з під дивана, вилікував в м'яч страху. - дорослий? Зміна холодильника для їжака?
- Але я думав, - сказав Славік, "Я думав, що ми вже мали холодильник, але не ходьба.
- Вимкніть! Він збив і стрибнув з дивана. Хто? Хто такий хлопчик? Де він?
до Він живе в наступному будинку, Славік сказав і кричав. - Його ім'я Сен.
- Приходьте! батько ще раз захопив і захопив клину своїми руками. - Приходьте швидко!
- Я не буду йти, сказав Славік, заспокійливий. - Я не хочу холодильника, я хочу їжачок!
- Приїжджайте на тебе, мій батько кричав. Так само, щоб повернути квиток, купую вам сто клинів.
- Ні ... Славік розводять. - Не можна купити його. Сенька не хочу змінити, Я ледь занурився його.
- Ви повинні бути думці, занадто! - Ну, швидко!
Сен був вісім років. Він стояв в середині двору і дивився страхом на підступному попе, який переніс слов'янську в одну руку і живоплоту в іншому.
- Де? Він запитав, як він підійшов до Сени. - Де квиток? Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
- Я не маю квитка! - сказав Сеня і тремтить.
до Де він? він шаут. - Що ви робили до нього, грошима? Продавець?
- Я зроблю голубівку з нього, Сеня збив і збивав.
до Не робіть! - Не плаче, хлопчик... Так ви перетворили його в голубку. Де голуб? Де він? й
- Він сидів на карнизі ... сказав Сеня.
до Який карниз?
- Тут! - і Сенья вказали на карнизи другого поверху.
Дад зняв його шубу і сходження на зливку.
Дітям дивилися його з захопленням.
Повідомляємо, що батько зламав, але потім все ще кинувся до карнизу і видалив маленьку жовту паперову голубку, яка вже злегка замочена з води.
Відхиляючись від землі і дихаючи сильно, папа розірвав квиток і побачили, що він був випущений два роки тому.
- Коли ви купуєте його? попросити Славік.
- Натюрморт у другому класі сказав Славік.
- Коли ви перевірили?
- Вчора.
до Це не те, що циркуляція... Dad - сказав він
- Так що? Вона сказала Славік. - Але всі номери...
Тато мовчистий степовий біля лави.
Його серце б'є бездоганно в грудях, помаранчеві кола плавають перед очима. Він кладав голову важко.
«Дад», - сказав Славік тихо, як він підійшов до батька. - Не ставтеся! Senka коментує, що він все ще дає нам їжа...
до Дякуємо! - сказав Дад. - Спасибі, Сеня.
Він вийшов і пішов додому.
Він раптом став дуже сумним. Він зрозумів, що він ніколи не повернеться до цього щасливого часу, коли зі світлим серцем вони змінюють холодильник для їжака.
Зайдіть погляд.:
«Останній лист» О. Генрі
Сучасна поема, яка вибрала душу з вас
www.adme.ru/tvorchestvo-pisateli/sovremennye-stihi-kotorye-vynimayut-iz-tebya-dushu-693305/