Ми дуже весело. Ми будемо грати в велику гру, "Чому мій тато і що він робить." Почнемо з вами:
Моя тато закріплює автомобілі, які розсмоктувалися без головного мозку.
Ми не робимо нічого після аварії.
Мій тато дає гроші людям, які не мають грошей, потім вони використовують його, а потім вони дають йому інші гроші назад, і вони дають йому однакові гроші.
Моя тато переглядає телевізор в будь-який день.
Мій тато розлучився і мій мама розлучається.
до Мій дад психолог. Це допомагає людям, які хворіли або не відчувають нічого. Це все.
Мій тато працює в домашніх умовах і грає з мене багато.
Від х/ф «Дитячий полікар».
В іншому день, будучи в деяких його щоденних справах, з фону робочого телевізора, розум прийняв цей момент з фільму, коли головний герой, підпорядкований офіцер поліції, інтерв'ю групи дитячих садків для своїх батьків. Він має дуже специфічну, в сюжеті, один з батьків дітей з цієї групи, злочинець, і герой повинен відстежити його вниз. Старий фільм досить, він більше двадцяти років, але відповідей дітей, суть, абсолютно приголомшливий і доречний в будь-який час. І ось що це таке.
Є популярна віра, що наукова теорія є правильною, якщо вона може бути пояснена до семирічного віку. На прикладі з фільму діти, звичайно, молодші, але глибока сутність цього не змінюється. Навіть якщо діти дошкільного віку обмежені лексиками і не розуміють багато складних причинних відносин, вони часто мають унікальну можливість сприймати суть явищ. І до засвідчених відхилень дорослих, вони скажуть його. Логіка цих виписок може постраждати, але є обов'язково щось глибоко в кожному з них. Афоричний вік, його ім'я ще називають книгу «З трьох до п'яти».
І як я відповідав на все це, я пам'ятав другу з мене відкриттям, що його маленький син випадково допоміг йому зробити. Він кладе його до ліжка, і його сина, намагаючись скинути більше вражень з дня проходу, попросив його все і запитав його питання. "Дата, чому це? Дад, чому ні? Так характерна для дитини. І він просто відповідав дитину першим, хто прийшов на розум. Але одне питання раптом змусив його зупинитися і думати, "Дака, що ви робите в житті?" Що робити? І він згадав, як змусити його утворювати простий і зрозумілий відповідь на дитину: "Ви знаєте, я даю ключових клієнтів презентації ..." Що важливо, щоб вони були такими важливими людьми. Ну, презентації, коли люди збираються так, що вони можуть бути передані... Я проходжу на знання про те, що ми робимо для людей, які її потребують. Я допомагаю їм... Я кажу всім синам, і він дивиться на мене, як це, з інтересами, і каже: «Дад, хто тебе, після всіх?» Що робити?
Питання, які можуть добре служити летемотивом так званої середньої кризи. Коли, здається, досягаються деякі цілі, а вершини підкорюються. Але якось, раптом, все це стає неімпортним, і щось інше важливо, що це ледь відчутний, постійно лікує, деякі почуття повноти і значення життя живих. Щастя, після всього. І про такі категорії досить складно побудувати логічно послідовний план досягнення. Оскільки атрибути відсутні, які отримують, які можуть бути гарантовані.
У трансакційному психоаналізі є такий умовно-шематичний поділ сфер психіки, які вже стали частиною популярної культури і, до одного ступеня або іншого, знайомий всім: Іннер Парент, Внутрішній дорослий і іннерційна дитина. І якщо Парент часто має на увазі всі види собачок і ставлення, що людина несе в собі, Дорослий є раціональним сприйняттям життя, то малюк Inner точно той, хто іноді може запитати такі серйозні і хитрі питання. І якщо ви завжди можете відпустити свою реальну дитину — добре, щось сказати йому назад, лягти, після усього. Як ви відчуєте від дитини, ви глибоко вниз? Від ваших спонтанних бажань, імпульсів, снів і снів про те, як ви колись уявили своє життя? Її місце в ній. Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, що це буде. Так що всі ці регулярні тижневі жарти про п'ятницю і понеділок, здавалося б, вам щось абсолютно смішне, але абсолютно відчужливе і незнайоме.
Один з класики екзенціальної психотерапії, Rollo May, у своїй книзі Невідомо про те, що люди часто приходять до психотерапії. Він пише, що тривожність, провина, депресія та багато інших психічних страждань в сучасному житті більше не пов'язані з репресією та репресією, оскільки це було в дні Фрейду, але з внутрішнім конфліктом, що виникає з свідомості людини, що він зараз і хто він міг стати. Не варто збігатися з тим, що різні види тривожних порушень часто супроводжують періоди життя, ситуації, в яких людина має значний вибір.
Який спосіб піти, куди піти далі в житті?
Зіткнемося з потоком або нарешті починає щось?
Вибираючи комфорт і безпеку на даний момент або ризикуєте багато і отримувати надію на нові можливості?
Щоб пояснити те, що ви робите, хто ви, простою мовою або зробити щось в житті, щоб суть себе і ваші справи зрозуміла, перш за все, до себе?
Ці теми, які містять багато страхів. І старше ми отримуємо, більш страху. Через досвід, бо багато знань, бо відповідальність. Свобода завжди передбачає відповідальність. І десь в цьому царстві, в царстві прийнятої відповідальності за мої вибірки, в царстві свободи, в царстві почуття, що я ставлю те, що я відчував, що я хотів, що я був мальований, і є напрямок значення, до значення, до повноти життя. І удачливий. Навіть якщо це не часто, іноді. Але удачливий.
Слово, що сама тривожність набуває етимологічно від концепції «паїну під час скорочень», «зміцнення». Все це відноситься до умов, через які новонароджений йде під час пологів. Насправді це може означати, що один з основних завдань, які життєві набори для людини, щоб дати народження себе. Як ви відчуваєте себе всередині. Дозвоніть себе, щоб знайти своє втілення.
А потім ви завжди можете просто і чітко відповісти на дитину назовні і, головне, один на внутрішній стороні: «Хто твоїй та що робити? й
Автор: Павло Єремеєв
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: psy-practice.com/publications/rabota-obshchestvo/kto_tvoy_papa_i_chem_on_zanimaetsya/