Маркетинг як Mindset

Сім'я Schmukler виготовляла нігті протягом усього життя, великий-grandfather був нігтьовиком, дідом, потім татом. Коли вони приватизували цвяхову завод, батько каже до сина, «Фіма, я був у виробництві протягом 30 років, і я ніколи не був у відпустці». Продовжуємо працювати над режисером, і я поїду з матір'ю протягом місяця, відпочиваю ..." - "Дад, я не фахівець, я маркетолог, я рекламодавець!" Тато: "Сон, у нас є повноцінні магазини нігтів!" Все, що ви повинні зробити, продаємо ці нігті і я буду спати в місяць і все буде відмінно!

Син залишився, тато зліва. Через два тижні попе отримує телеграму: "Дад, залиште зараз, нігті виходять." Дад прибуває: "Як це над?" Fima: "Дад, я дав вам оголошення..." Тато: Приходьте, покажіть мені! Син показує мукс-ап вексельної плати, він зображує Ісуса Христа набивається хрестом, а напис: «Схмуклерські нігті - проводяться на 2000 років».

Дад каже: "Фіма!" Ти ідеальний маркетолог Як може бути Ісус Христос в рекламі? Ми євреї не збиті або погроми? Зробіть це зараз!!!! Дад дав команду, збільшене виробництво, Fima вилучена реклама, Дад пішов далі.

Через два тижні після того, як нагальна телеграма знову прибуває: «Дуже, звідти, і ці нігті надходять». Дад приходить в "Що таке інше??" Фіма: "Так, просто заспокоїти - не Ісус Христос, все, що ви попросили." П'ять дивиться на хукет-панелі - є образ пустого хреста, без Ісуса, а напис: "Якщо ви мали нігті Schmukler ..."