«Чи не згадуємо про те, що ми будемо жити!»

Новий рік Будинок пахне з гнів на два дні. Моя мама купила великий пакет і приховала його на балконі. Іноді можна вкрасти дві речі звідти - себе і сестри - і швидко їх їсти, начинаючи апельсинові м'ясні шкіри під ліжком.

Є дерево в великій кімнаті в кутку. Дад приніс його в три дні тому, і ми всі одягалися його вгору. Мама вибрала з мезонину велику коробку завантажень, пов'язану з ниткою, в якій, висить в ватну вату, є крихкі скляні кульки і фігурки. Цей кальмар був переданий мені в дитячий садок. Для того, щоб виграти конкурс вранці. І це цар. Кожен знає, що це мій цар. Він старий з отвором на боці. Але мама завжди повісить її в найвизначнішому місці. Бо це король старше, як вона говорить. І ми маємо гірлянду. Це все, що псується. Ми ретельно вішаємо і повісимо її на дерево. А потім Дад відключає вогні і перетворює гірлянду в гніздо. Ніщо буває спочатку, досить довго. Ми сидимо в темряві і дихати. Важко, гірлянда починає блимати, підсвічуючи бавовняний Санта Клаус, стоячи на білому аркуші під дерево, який також старше моєї матері, і мій сестра і обличчя. Машка має червоний і зелений. Я думаю, що я занадто.

Ранок, мама і тато знаходяться на кухні. Ви почуєте ножі, що вибивають на обробній дошці і голоси: «Чисте чилі на балконі, можливо, час його покласти в холодильник?», «Чи ви запікаєте всю курку або маринувати?» і «Дуже, це те, де ви кладете її, чт?» Божевільний? Я ріжу плоди на ньому і він ріже її. На телебаченні показана залізниця Фат. Неподалік, як і раніше світло зовні, і будинок нудний. Не допускається на кухні з вікнами, щоб не заважати. Я, починаючи з відтінку і випікати. Я отримую ляпас на моїй дузі від моєї мами, і мій дад кладе половину оселедця, промиває руки і захоплює мене плечем: «Згорніть ковзани і допоможи Марію закохатися». Я стискаю і запускати коридор, заплутану в заслижені колготки, не мій розмір і шик: «Машка, ми підемо до каток зараз!»

Машка не знає, як ковзати, впав двічі, занурився, і Дад приймав її в лавку, де він почав мовчати знімати ковзани з неї, які робили Машка ще більш нанесені, а потім розводять. Весь час Так це Новорічна ніч. Дад хвилею на мене, і я прокочував до лави, охоче розтягував ноги мого таду на ковзанах, і тримаючи на шиї тади, чекаючи його покласти сині пластикові випадки на лезах. Якщо з нами не було, я не буду носити кришки. Я дороблю до шматочок асфальту біля каналізаційної люки і ковзання, щоб зробити свічки літати. Як сріблястий хоф. Побачити його раз і покарати мене. Я не пішов на каток в місяць. Я збираюся кинути іскру від мого дому. За Днем Іркіна також є люка з асфальтом.

Мама відкриває двері для нас. Вона має кулери на голові і одну око. В її руці вона тримає коробку туші, в яку вона проповідає і кисть там. Я завжди хочу зробити те ж саме. Плювати і переміщати. Але мама завжди бере її макіяж, коли вона йде на роботу. Мама дивиться на мене і Машка і scolds Dad. «Все вологе, як мишей! Чому б ви не пустили в сніг? Тексти пісень, а це означає: Я просто хворий! Вони знову хворіють, і хто сидить з ними? Тато безшумно допомагає нам знімати ковзани, а мама хвилює її щітку і працює до ванної кімнати, щоб пофарбувати другий очей. З ванної кімнати можна почути мами "фу"! І не зрозуміло, що вона спить в туші, або на тато сердитися. Не можна побачити тут.

Машка і я підбираю костюми. Я, як маленька червона їзда капюшон і Машка є сніжинкою в коронці. Я хочу, щоб вінець, теж, але я вже мав червоний ковпачок на голову. Я з'ясував, як покласти цю коронку на вершині мого капелюха, щоб нічого не знизився. Розмальовуємо в обох очах, матір'ю в шкарпетках працює навколо квартири з пластинами. Машка і ковбаски я снека від них. Для мене і мого собаки, Ведмідь. І на тарілці сосиски ретельно пропилюється кріп. Я дуже голодний. Тато нервово ходить навколо кімнати в сірому костюмі, натягуючи його краватку і доторкнувшись пляшки горілки. Тато гонна п'яна на ніч, і вона смішна, щоб зігнути коліна. Машка і я завжди сміятися, коли він танцює. Не пити горілку. Для нас мама купила багато пляшок Таргуни, Буратіно і лісового Беррі. «Буратино» можна залити в кристалічні вина «дозволити», подумайте, що це шампанське, а потім попередити бути п'яним і танцем на половинних ніжках.

«Ми витрачаємо старий рік». Машка і я відразу ж збираю ковбасу, щоб мама не помітила бджільництво під кріп. Ми чуємо, "Таркун мені!" - "У мене є Буратіно!" "У мене є Буратіно занадто!" - Чому ви повторите все після мене? П'ятіть свій Таргун! Залізо на телевізорі знову, але на іншому каналі. Машка і я вже повний, і ми вже хочемо подарунки. Але ми сидимо німим. Ми також стежимо за залізницею. Коли на екрані з'явилась стіна Кремля, хіми та круглим дахом з червоним прапором, її маму обстріляли: «Слава, відключаю світло швидко!» На екрані з плямою на приварному місці з'явився поп-вимкнені вогні, запалюють гірлянду, і обличчя Горбачова. Він говорив неперевершено, і мама і dad слухали, тримаючи шампанське окуляри в руці. І Машка, і я йшов і підняв наші майстри від Буратіно. А потім чіми почали бити, і мій мама сказав: «Зроби бажання!» Я думав ляльку Juliet і рекордер стрічки, і Машка, як ви можете побачити, є залізничним транспортом. Я швидко зроблю мій розум, і хіми б'ють і бити. Я не маю бажання, і я швидко зробив ще одне бажання, що всі люди в світі ніколи не хворіли. Тільки Я здогадав про всіх людей - на телебаченні "Нездатні республіки вільні". Я теж. У мене є цей hymn письмовий на задній кришці кожного шкільного ноутбука. Я знаю все серцем. Тато перетворився на світлий і знебочений «хурах,» і мами кричить. Машка і я теж. Вони захотіли піти з батьками, але вони не дозволяли йому.

Моя мама збивається в вухо, «Не буде дарунок», і ми подивилися на мій тато. Дад витягував свою краватку, слухав до чогось, і раптом захопив свою руку: «Рун!» Я чую, що хтось на сході! Це Санта Клауса! Ми працюємо. Моя мама кинула її корону і мій капелюх впав, але я забрав її. На сході не було. Ми подивилися на Дад, і він перетягував нам сходи. «Він виріс, зловити!» Ми побігли з другого поверху на дев'ятий, але Діда Мороза не знайдено. Моя мама рояла і я проходив назад. Відкриті двері ліфта. Дад прийшов, щоб забрати нас. "Що втратив Санта Клауса? Він прийшов в наш будинок і залишив подарунки для вас. Отримати в ліфті.й Мама припинила кричу, і я думав Дад лежав. Діда не може відмовлятися від нас так швидко і повернутися додому з подарунками. Але Тато не зрада. У кімнаті відкрився двері балкона, а на палаці з’являлися реальні сніги, на яких були відбиті люди! Він був сірий мішок під деревом і був щось в ньому. Я торкнувся снігу на підлозі і попросила маму, "Я Санта дійсно тут?" і мій мама сказав: "Офісний курс". Ви просто побігли - і раптом відкриваються двері балкона, так що ви не бачите нічого, і з'явився Санта Клаус. У черевики і сумку. Він сказав: «Чи є Маша і Ліда?» Я сказав: «Grandpa, вони шукають вас на сході». Долина «О, перед тим, як бачити їх, інші діти ще чекають мене,» і зліва. І я дуже чітко уявляв цей близнюк і Санта Клауса з сумкою. Сніжку на палаці вже розтопили, і пам'ятаю, що там сліди. Це обов'язково з черевики. Маша вже не відібрав сумку і тепер спить і обривається через неї. Я сходження, теж. Я відштовхую маму і вона відштовхує мене. Тільки ми знаємо, хто був подарунок. У мене є лялька Juliet і Maschke a railroad. А, і Ірка говорить Санта Клаус не існує і подарунки приходять з мами і тато. Все лежачи. Мама і Дад не знали, що Машка і я поставив хіми. Тільки немає магнітного рекордера для деяких причин. Йдемо наступного року. Коли я старша. Послухайте музику. . й

С ***

Новий рік Незабаром необхідно буде піти в метро і купити шампанське, горілку, ковбасу, консервовану їжу з ящиками. Хочу подзвонити Машка, вона завжди отримує мене хорошу ікру через її чоловіка. Моє біле плаття, яке я співаю на весілля Женка влітку, потрібно вийти. Я думаю, що є пляма. Мені потрібно чистити, якщо я пам'ятаю. Потрібно вирішити, де я відсвяткувати Новий рік: в домашніх умовах, далеко або в країні. Вам потрібно купити панчохи і копати біле взуття. Я не пам'ятаю, де я кладу їх. Ірка не забудеться до виклику. Вона обіцяє мені рецепт салату. Зробіть список подарунків, щоб ви не забули нікого. Син - MP3-плеєр, Mashke - іграшка мотоцикл для її колекції, мама - парфуми і нова тушкі (натяжна сором'язлива) і тато ... Я подарую Даду цю історію. Я даю йому на телефоні на ніч. У той час як хіти збити і російська атема грає. Я збираюся прочитати його з аркуша і тримати назад, так що я не торкаюся. А потім. 23 роки тому. На сходи. На дев'ятому поверсі. Коли я думав другу, що мій тато може бути зрада на мене. . й

Витяг з книги Лідія Раевської «Подарунок Іграшки»
Фотозвіт: livejournal

cryf.livejournal.com/3958604.html

Категории

Смотрите также

Новое и интересное