297
Історія vain fuss
Глингог. Історія vain fuss
Папа була сорока років, Славік десять, їжачок - і навіть менше. Славік перетягував живоплот у капелюхі, побігався з диваном, на якому батько його лежав з газетою відкритим, і, ховаючись з щастям, відтіняє: «Дата, погляд!» Тато покласти папір вниз і вивчити їжачок. Гівагог був хуб-носія і досить. Він також заохочував сина любити тварин. Крім того, полюбляли себе тварини.
- Хороший їжачок! Вона сказала Дад. - Досить! Де ти отримуєш? «Дівчин на дворі дав мені», - сказав Славік.
- Чи ви дасте мені? Вона сказала Дад.
до Ні, ми обмінялися, сказав Славік. Подарував мені клиног і я дав йому квиток.
до Який квиток?
«Лоттері», - сказав Славік і дайте на підлозі їжачок.
- Тато, він потребує деякого молока.
- "Віт з молоком!" - сказав він Де ви отримали квиток на літак? "Я купив його, - сказав Славік. - Хто? - Дядько на вулиці... Продається багато таких квитків. Щиро дякую... О, Дад, їжак пішов під диван ... «Чи не захвату!» батько сказав, що він не поставив слов’янську. Як ви даєте хлопчику квиток на літак? й
Що таке квиток? "Хто завоював, - сказав Славік, не зупиняючись на перегляді їжака. - Так як ви перемогли? - Дад запросив тихо, і його ніс прикривав краплі поту. - Хто? - Холодильник! - сказав Славік і посміхатися. - Що це?! - Дад був дивний. - холодильник? Що ви говорите? Як дізнатися?
- Як - звідки? - Славік був відхилений. - Я чекав на газеті... Перші три номери збігаються... і решта. Самий епізод! Я вже знаю, як перевірити, тато! Я дорослий!
- Дорослий! Дав його так багато, що їжачок, який вийшов з під дивана, вилікував в м'яч страху. - дорослий? Зміна холодильника для їжака?
- Але я думав, - сказав Славік, "Я думав, що ми вже мали холодильник, але не ходьба. - Вимкніть! - Тато кричав і стрибайте з дивана. Хто? Хто такий хлопчик? Де він?
до Він живе в наступному будинку, Славік сказав і кричав. - Його ім'я Сен.
- Приходьте! батько ще раз захопив і захопив клину своїми руками. - Приходьте швидко!
- Я не буду йти, сказав Славік, заспокійливий. - Я не хочу холодильника, я хочу їжачок!
- Приїжджайте на тебе, мій батько кричав. Так само, щоб повернути квиток, купую вам сто клинів.
- Ні ... Славік розводять. - Не можна купити його. Сенька не хочу змінити, Я ледь занурився його.
- Ви повинні бути думці, занадто! - Ну, швидко!
Сен був вісім років. Він стояв в середині двору і дивився страхом на підступному попе, який переніс слов'янську в одну руку і живоплоту в іншому.
- Де? Він запитав, як він підійшов до Сени. - Де квиток? Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації.
- Я не маю квитка! - сказав Сеня і тремтить.
до Де він? він шаут. - Що ви робили до нього, грошима? Продавець?
- Я зроблю голубівку з нього, Сеня збив і збивав.
до Не робіть! - Не плаче, хлопчик... Так ви перетворили його в голубку. Де голуб? Де він? й
- Він сидів на карнизі ... сказав Сеня.
до Який карниз?
- Тут! - і Сенья вказали на карнизи другого поверху.
Дад зняв своє пальто і сходження на зливку. Дітям дивилися його з захопленням. Повідомляємо, що батько зламав, але потім все ще кинувся до карнизу і видалив маленьку жовту паперову голубку, яка вже злегка замочена з води. Відхиляючись від землі і дихаючи сильно, папа розірвав квиток і побачили, що він був випущений два роки тому.
- Коли ви купуєте його? попросити Славік.
- Натюрморт у другому класі сказав Славік.
- Коли ви перевірили? - Вчора.
до Це не те, що циркуляція... Dad - сказав він
- Так що? Вона сказала Славік. - Але всі номери...
Тато мовчистий степовий біля лави. Його серце б'є бездоганно в грудях, помаранчеві кола плавають перед очима. Він кладав голову важко.
«Дад», - сказав Славік тихо, як він підійшов до батька. - Не ставтеся! Senka коментує, що він все ще дає нам їжа...
до Дякуємо! - сказав Дад. - Дякую, Сенджа. й
Він вийшов і пішов додому. Він раптом став дуже сумним. Він зрозумів, що він ніколи не поверне, що щасливий час, коли зі світлим серцем вони змінюють холодильник для їжака.
Автор: Григорій Горін
P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!
Джерело: ok.ru/iq.zhurnal/topic/63865001945926